Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Da li je neko uzimao patike za vodu? Markam već neko vreme da uzmem za sledeću sezonu. Trebaju mi za hodanje po oštrom kamenju na plaži. Ovako nešto sam zamislio:
I just found this on AliExpress:
US $23.53 | EOCENE Men Women Barefoot Outdoor Sports Aqua Shoes Quick-drying Beach Swimming Fitness Wading Hiking Cycling Water Sneakers
Trčim 2-3x mesečno u ovakvim, tj. bar deluju sa slike. Jedina slabost je što nežno mora da se steže pertla, mada su elastične pertle i ako ne trčiš u njima verovatno će dugo da ti traju. Precvikao sam jednu tu gumu kad sam zatezao kao sivonja, ali ne pravi problem. Za šetnju su takođe super ko hoće da vežba malo donji deo nogu.

To je barefoot obuća, nije nešto specijalno za vodu, ali verovatno može.

Bar piše da pošiljka nije isporučena... AE kada stužignu dovde, a istekne rok, automartski markira kao "delivered" i odbija refund.
Možda se nešto promeni oko toga.

RDT-20251106-1822542756968830295552970.png

Imam gomilu nekih stvari u listi za kupovinu, baš ću da ispratim :)

Imam osecaj da cemo da izduvamo (balon naravno) ove godine za iole ozbiljnije popuste ali jako se nadam da cu da pogresim 😄

Hajde molim te baš javi utiske i mene interesuje. Konstatan je strah za psa kojeg ne puštamo sa povodca. Koliko je precizan?
Malo sam tesirao, do nekih 100 metara razdaljine, fino radi (do sad nisam imao dodira sa ovom vrstom gadgeta).
Samo je poenta da je negde blizu telefona, signala ili wi fi mreza, tad pokazuje tacno, mislim da nije za sumu gde negde nema dometa.
Takodje ima i zvucni signal, koji mozes da pustis preko google aplikacije, ali nije narocito jak.

Hajde molim te baš javi utiske i mene interesuje. Konstatan je strah za psa kojeg ne puštamo sa povodca. Koliko je precizan?
Imam ih od letos. Probao na više putovanja avionom sa presedanjem, Instalira se Centar za pronalaženje - recimo da radi besprekorno.
Kad stignem u BG, dok čekam prtljag, pustim ga da zvoni - bukvalno čujem kada mi nailazi kofer.
Kada god sam proveravao njegovu, ili je na tačnoj lokaciji ili je bio pre par minuta na nekoj lokaciji. Npr. znam kada su ga uneli u avion a ja još na fejsu...
Ja zadovoljan

Platio sam je 9000. Drzavi nasoj divnoj... 0 😂
Cena je realna tj vredi te pare. Takav je shiping da zamazu da ne placas porez pdv i carinu... Ako nisi ns ili nis
od tih vecih imam predobru Epomaker RT100, smo lete prsti preko nje, od manjih imam i Eula F75, apsolutno svaka preporuka, da ne ulazim u detalje, ali baterija je nevidjena, mislim mozda nakon pola meseca da je pao koji procenat a non stop radi na BT- dakle ne zna se kad ce se potrositi, abnormalno hahhahah
ovo je link ka onoj koja ima fre slanje, ali ima i onaj drugi

Da da, moja je zena prvo uzela na temuu F75. Aula vrh tastatura, za druge ne znam.

Ma jok, ona ih bupnula za neki dela, ne secam se tacno, dal 1000din ili tako neka smesna cifra.

wuuut? hahha genijalno :D to je bruka tastatura, ne koritim je bas ali....... evo drug aktivno koristi i prezadovoljan je, ali odakle takva tastatura za 1000 din?? svaka cat hahah
wuuut? hahha genijalno :D to je bruka tastatura, ne koritim je bas ali....... evo drug aktivno koristi i prezadovoljan je, ali odakle takva tastatura za 1000 din?? svaka cat hahah

elem, dakle krenula su snizenja ali tek od 11=og krecu zvanicna flack friday?

Da da, neka temu akcija bila, nznm ni sam tacno ali bilo dzabelesku. Ima fora tamo da se kupi svasta ali ovo nije tama za to.
Sve u svemu , ljudi imate moju 100% preporuku da slobodno kupujete aula tastature, ja sad koristim ovu sa svopovanim switchevima i oridzidzi keykepsima.
Kad bude mogucnosti uzecu i F108(vrv temu posto imam tamo nekih 5k krede)

1000006829.jpg

Poslednja izmena:

Uzeo ženi pošto kukala da joj treba mehanička za kucanje, kaže mnogo velika, nije htela ni da otvori kutiju.

Što se mene tiče : win-win situacija 🕶️

Uzeo ženi pošto kukala da joj treba mehanička za kucanje, kaže mnogo velika, nije htela ni da otvori kutiju.

Što se mene tiče : win-win situacija 🕶️
ma uzmi joj Aula F75, em lepa em supriska za kucanje right out of box maltene , em mala, evo ja am ti 2.-3. zensko ovde koje je zadovoljno njom hehe
ma uzmi joj Aula F75, em lepa em supriska za kucanje right out of box maltene , em mala, evo ja am ti 2.-3. zensko ovde koje je zadovoljno njom hehe
@slobomo ma sta ti je, svaaka 2 meseca dobije neku hugest box skupljenih temu stvari, vise sam se tamo nakupovala nego na aliju mozda cak

Znaš šta je fora, što kuka da joj velika, a s druge strane zahteva numerički deo jer joj je neophodan. Ne mogu da joj rešim tu zavrzlamu.

Znaš šta je fora, što kuka da joj velika, a s druge strane zahteva numerički deo jer joj je neophodan. Ne mogu da joj rešim tu zavrzlamu.
yup, catch 22 lol

kupi joj 75% veliku npr, i odvojen numericki deo, pa se nek se onda ona igra s time 🤣 🤣

To zvuči prihvatljivo, ako ti pada neki model na pamet koji ima te mogućnosti šalji link :)

Moja zena je to uzela odvojeno. Mislim da je na temuu. Pa pisem kad saznam.

Vrh. Problem joj je zapravo što ne može da je spakuje u ranac kad je numerički deo integrisan. Ako može da se odvoji onda je problem rešen.

Nazad
Vrh Dno