Amortizzer
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 575
Isto to
Kod mene nije, FB i IG troše ubedljivo najviše koristio ih ili ne. Launcher je negde na par % potrošnje baterije.Primetio sam da se od apdejta na Hyper OS3 na ubedljivo prvo mesto potrošnje baterije popeo launcher. Prilično sam siguran da nije bilo tako pre
Mreže troše najviše, ali kako ih ja ne koristim ovo je prvi najveći potrošačKod mene nije, FB i IG troše ubedljivo najviše koristio ih ili ne. Launcher je negde na par % potrošnje baterije.
Mozes naravno,bar kod mene na moj Xiaomi.Користим Xiaomi 14T Pro и на њему XiaomiHyperOS 2.0226.0, да ли је могуће да не могу да директно обришем контакте са моје SIM 2 картице? Знам да могу да их сакријем али ја бих баш да их обришем. У питању је пословна SIM картица па су неки бројеви били уписани директно на њу. Постоји ли начин да се обришу ти бројеви или је ово још једна глупост Шаомија?
Uf,u pravu si. Nisam bas gledao sim 2.Хвала пуно на одговору, међутим када уђем ту поред налога које имам мени приказује SIM 1 али не и SIM 2. Када изаберем да ми прикаже све контакте онда видим и те бројеве са SIM 2 које желим да обришем али не да ми да их обришем, на неки начин су закључани.
Очигледно је неки баг код мене...
Da li ti se dešava da kad hoćeš da zaključaš telefon duplim klikom iskoči ovakva poruka?Што се проблема тиче, први и највећи је био откључавање телефона са отиском прста када се користи Nova Launcher, успео сам да решим тако што када се активира та опција у самој Нови има понуђене две варијанте, са администраторским правима што је мени деловалао као логично али је у овом случају погрешно и на начин да се телефон понаша као да је стиснуто дугме за искључивање што је у ствари и решење. Ето можда ово неком помогне.
Када сам елиминисао главни проблем двоклик за гашење је лако решен јер он у Нови функционише.
Bilo je i kolega je uspeo da resi problem, cini mi se, tako sto je kroz adb ugasio jednu od sistemskih aplikacija.Jel ima rjesenja za ovaj luft na HyperOS 3, izvinjavam se ako je bilo price o ovome, danas sam se vratio na Xiaomi posle 5 godina, znam da se nekad ovo rjesavalo u gesture settings ili kroz gboard settings ali sad izgleda ne moze ili nesto propustam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari