Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi)

Stigao mi danas onaj telcast T60 Ai za 99 din nego se zeznuh pa uzeh bez tastature
Inace vredi i ta puna cena 6/128 je memorija i koliko sam ga istestirao na brzinu lepo radi.Sad je na punjacu.Mana je sto samo se puni sa 5V/2A tj 10w max brzina pa mu treba jedno par sati da se napuni.Nakacen sa oko 50% na punjac.Procenjeno je 3h punjenja da se napuni na 100%
Moja gospodja sva srecna meni kaze: "Dragi kupila sam tablet za 99 din" . Ja njoj kazem hajde posalji mi da vidim sta si kupila. Kad ono kupila samo "case" (futrolu) za tablet. 😂
Sada jos samo da kupimo odgovarajuci tablet.

Nema, samo je istekao i nema ga više.

Zato sad imamo vraćanje kredita samo kad stigne pošiljka.

Da li temu prihvata vracanje i refundira novac zbog loseg kvaliteta ili ako se kupcu ne svidja proizvod; vidim opcije no longer needed i 'bought by mistake'. Ili samo vraca novac ako je defektan proizvod.

Vraća novac.
Imao sam vraćanje novca zato što proizvod koji je stigao nije odgovarao onome što su reklamirali. A imao sam i taj "no longer needed" ili "bought by mistake" (ne znam tačno koji), ali tada sam brzo otkazao, mislim da nisu ni poslali.

Računaj na odlazak do pošte i vraćanje proizvoda.
Meni ni jedan bofl stvar nije ostala, za sve su me cimali da im vratim da bi mi vratili pare.

Za jeftine stvari tipa 500-600 din ne traže da im se šalje nazad. Skuplje stvari ostaviš u Pošti sa odštampanom otpremnicom koju dobiješ na sajtu.

Ja sam jednom otkazao pošiljku prije nego su je poslali sa "ordered by mistake" i sve je bilo ok. Pominjao sam, ladno sam zaspao listajući Temu i kliknuo buy na stvari iz korpe. 😄

Danas mi je stigla neka podloga za radni sto, izgleda da je carina otvarala pošiljku, pošto mi je prvi put stigla pošiljka koja je lepljena selotejpom... I spakovana kao banana/bumerang. Elem, rolnu su presavili na pola i oštetili podlogu, Temu mi je vratio novac, a nisu tražili da vratim podlogu.

Da li ima flash drive oko 100-256gb koji ima dobar protok i normalno ulazi u usb

Danas mi je stigla neka podloga za radni sto, izgleda da je carina otvarala pošiljku, pošto mi je prvi put stigla pošiljka koja je lepljena selotejpom... I spakovana kao banana/bumerang. Elem, rolnu su presavili na pola i oštetili podlogu, Temu mi je vratio novac, a nisu tražili da vratim podlogu.
zutim selotejpom?

Ja svaki paket dobijem pocepan pa zalepljen trakom.

Hocu da vratim paket i sada na nalepnici koju su mi dali da odstampam stoji moje ime prezime adresa sve kako treba osim broja telefona,umesto mog stoji neki random +40760000000,jel to nebitna stvar ili moze da pravi problem?Prvi put vracam nesto.

Hocu da vratim paket i sada na nalepnici koju su mi dali da odstampam stoji moje ime prezime adresa sve kako treba osim broja telefona,umesto mog stoji neki random +40760000000,jel to nebitna stvar ili moze da pravi problem?Prvi put vracam nesto.

Odnesi samo to u Poštu. Nalepi taj papir na kutiju u koju si zapakovao. Paket iz Pošte ide u Transferu, a ne direkt u Kinu.
Ja sam vraćao jednom nešto i u Pošti su već znali sve oko toga, pošto su zatrpani paketima sa TEMU-a. Niša nisam objašnjavao, samo me pitala da li je u pitanju povrat za TEMU.

Kada paket stigne u Transferu i ovi ga skeniraju, TEMU bi trebalo da ti uplati refund.

Nakupilo se kredita pa bih sebe da pocastim nekim krstenim telefonom (xiaomi, samsung, honor...)
Da li je neko od vas kupovao telefon preko temu-a, od 30k+ din?

Neki noviteti... Taj "međuorder" je min. 1500 din za 500 din kredita.

Screenshot_20251106_092924_Temu.png

Jel neko koristio skoro wincredit i kako trenutno funkcionise? Ranije je uvek davao nesto u startu na osnovu starih kupovina, medjutim sad mi otvorio od nule i treba da sakupim svih 10 hiljada novcica, a nudi mi samo 20% povracaj u novcicima? Jel se povracaj menja nakon prve kupovine? Na prvi pogled da moram da potrosim 50k da bi mi vratili 10k i uopste se ne isplati... vec 2 meseca mi "expired" claim credit pa gledam alternative..

Ja već 10-ak dana imam jako loš CC: vraćaju 6k na potrošenih 14k+ (149%) ili 7.5k na potrošenih 18k+ (145%)

I kod mene u zadnjih par dana samo 3500/5000+, bezveze...

Nazad
Vrh Dno