urke1978
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.12.2019
- Poena
- 115
Na x14 nema te opcije.
Na x14 nema te opcije.
A evo meni na x14 bas imaNa x14 nema te opcije.
To ni oni ne znaju. 😄Kod mene na običnom 15, EUXM nema. Ko zna kojim redosledom puštaju apdejt.
Kod mene nema nikakvih reklama, ni Poco F1 ni Mi 10T Pro ih nisu imali...Da li i Xiaomi 15 Ultra ima reklama integrisanih u sistem,kao i ovi jeftiniji Xiaomi modeli?Razmisljam o zameni telefona,a ofo je jedan od uredjaja koji mi je zapao za oko.
Kod mene na X15 ih nema, takođe ih nema ni kod kolege na X15 ultra.Da li i Xiaomi 15 Ultra ima reklama integrisanih u sistem,kao i ovi jeftiniji Xiaomi modeli?Razmisljam o zameni telefona,a ofo je jedan od uredjaja koji mi je zapao za oko.
Ako imas adguard u DNS isključi dok učita AI modele u galeriju kod mene je to bio problem ranije.Sve radi glatko i lepo, dinamičko ostrvo ok lep detalj, samo mi ne radi iz galerije erase i expand
Nisam primetio.To je to, hvala. Jel može dns da utiče na još nešto sistemski?
Можда сумњају да си двоструки агентJa sam služba, nije to, ovo je nešto drugo
Ako si u službi, onda si krtica i provaljen si, vreme je da hvataš maglu.. 😊Ja sam služba, nije to, ovo je nešto drugo
proveri notifikacije tj. notification history, obicno je neka glupost koja se pojavi na sekund, dovoljno da aktivira ekran. desavalo se i meni na Xiaomiju i sad na Oppu.Istekao edit. Negde sam pisao već kako sam video više puta da mi se ekran uključi sam od sebe dok stoji na stolu bez da sam ga pipnuo ili pomerio sto. Video sam to i na službenoj Motoroli. Jel se zna koja ga aplikacija/servis probudi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari