Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

I kod mene na x14 global se pre 2 dana pojavila opcija. Baš korisno 🙂

Da li i Xiaomi 15 Ultra ima reklama integrisanih u sistem,kao i ovi jeftiniji Xiaomi modeli?Razmisljam o zameni telefona,a ofo je jedan od uredjaja koji mi je zapao za oko.

Nema ni kod mene na X15, mada ja odmah ubacim onaj dns pa je možda i do toga. Primetio sam da nekad kad telefon stoji na stolu i ne dira se, ekran se uključi sam od sebe bez da dođe notifikacija ili se pomeri sto. To sam isto video i na službenoj Motoroli, pa verujem da je do Androida. Jel zna neko nešto o tome?

Pojavio se Hyper OS 3 za EU modele.
Na moj telefon jos uvek nije stigao.
1761768252629.jpeg

Prebacite na region Argentina i pojaviće se ažuriranje...

Prilozi

• Screenshot_2025-11-02-13-36-06-012_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-11-02-13-36-06-012_com.android.updater.jpg
    73.6 KB · Pregleda: 39
Meni je na Srbiji pa se pojavio. Jel neko instalirao? Ja opalih pa kako bude

Prilozi

• Screenshot_2025-11-02-22-01-12-637_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-11-02-22-01-12-637_com.android.updater.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 29
Stigao je i meni na nasem regionu

Sve radi glatko i lepo, dinamičko ostrvo ok lep detalj, samo mi ne radi iz galerije erase i expand

Jel ima način za običan erase? Kako god da namestim on obriše objekat i generiše drugi, jel ima način da se samo obriše? Kao što ima u Google photos

Konačno HyperOs 3 za 15 Ultra
2066.jpg

Jedno pitanje kada se telefon skroz isprazni zbog nedostatka baterije i isti stavite na punjač da li se uključi uređaj ili ne ?

Uključi se.

Da li postoji način da se onaj noise reduction tokom razgovora isključi skroz? Znam da može iz razgovora, ali bih ga isključio potpuno za sve

Istekao edit. Negde sam pisao već kako sam video više puta da mi se ekran uključi sam od sebe dok stoji na stolu bez da sam ga pipnuo ili pomerio sto. Video sam to i na službenoj Motoroli. Jel se zna koja ga aplikacija/servis probudi?

Nazad
Vrh Dno