Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

S25U osim sto ima simetricne ivice svuda, ni po cemu drugom nije lepsi od serija do tada.

Kada uzmes taj telefon ne znas dal je Ultra ili neki jeftin A model.

^Kamere ostaju iste, samo s26u imaće veći otvor blende
glavna 200mp f1.4 (26u) f1.7 (s25u)
Periskop 50mp f2.9 (s26u) f3.4 (s25u)

Meni je ok s24u. Video sam juce s25u uzivo, i moram da priznam da je lep. Vise je izdramtizovan taj dizjan na raznim forumima nego sto je relano. OK ukusi su razliciti, ali nema sta da je lep lep je.
Наравно да укус зависи од особе до особе али дефинитивно и они којима се не свиђа не могу рећи да је ружан. По мени има минималистички и елегантан дизајн...
Ако те 24U не боде и лежи ти лијепо онда би ти 25U још легсо боље у руци...
За 26U остаје да видимо, реално је да многи одуде телефон прије неголи и изађе, океј је дсти мишљење али многи га изнесу као и коначни суд 🙃
Опет мора се узети и у обзир да дизајн мање више нема гдје да иде, ситнице су у питању зарад удобности или пак перформанси/хлађења...

S25U osim sto ima simetricne ivice svuda, ni po cemu drugom nije lepsi od serija do tada.

Kada uzmes taj telefon ne znas dal je Ultra ili neki jeftin A model.

Ista me enigma obuzela u poslovnici pre par nedelja kada se moj 23u našao pored 25u. 25ica je delovala nekako jeftino. Iz nekog razloga plastičnije, a nema razloga pretpostavljam. Kao da nije premium segment. 23u je i dalje uz Note10 meni najlepši Samsung model ikada.

Наравно да укус зависи од особе до особе али дефинитивно и они којима се не свиђа не могу рећи да је ружан. По мени има минималистички и елегантан дизајн...
Ако те 24U не боде и лежи ти лијепо онда би ти 25U још легсо боље у руци...
За 26U остаје да видимо, реално је да многи одуде телефон прије неголи и изађе, океј је дсти мишљење али многи га изнесу као и коначни суд 🙃
Опет мора се узети и у обзир да дизајн мање више нема гдје да иде, ситнице су у питању зарад удобности или пак перформанси/хлађења...
Evo ja imam s25u i kažem da je ružan. Jedan od najružnijih telefona ikada. Podseća me na one jeftine kineze od pre 10-ak godina. A serija je mnogo lepša, a s23u uz moj stari note10+ ostaju najlepši telefoni koje je samsung napravio.
Sreća pa mi izgled nije bitan, kupio sam ga zbog karakteristika i nabacio neku masku da se što manje primećuje koliko je ružan i jeftinog izgleda

Evo ja imam s25u i kažem da je ružan. Jedan od najružnijih telefona ikada. Podseća me na one jeftine kineze od pre 10-ak godina. A serija je mnogo lepša, a s23u uz moj stari note10+ ostaju najlepši telefoni koje je samsung napravio.
Sreća pa mi izgled nije bitan, kupio sam ga zbog karakteristika i nabacio neku masku da se što manje primećuje koliko je ružan i jeftinog izgleda
Ако си мислио да је 25U ружан, сачекај 26U 🤣.

Sreca pa je tvoje misljenje podjednako bitno kao i svacije ovde, pa si upravo pokazao da su utisci individualni, te da doci i reci 'ej najruzniji je ikada' nema nikakve veze sa realnoscu jer, to je samo tvoj utisak.

Ima toga posebno u nas nebeskog naroda, taj mentalitet "zna svako od nas sve najbolje" odnosi se na sve, od filozofije, do kako se sprema pasulj, Golf dvojka zauvek do smrtA ili samo novo iz salona, pa eto i do telefona. :) Ružno je samo ostavljati tako napismeno i trajno poruke poput one gore, nema potrebe za omalovažavanjem. Sigurno će ta 26ica biti bolja od moje 23ke ali ja mog "golfa dvojku" za sada branim lepotom i dobrotom, ne kažem da neću pokleknuti kada dođe taj zaobljenko, iz ko zna kojeg razloga. Mada ne vidim ništa trenutno gde modeli u toj meri napreduju da me teraju da menjam, ali pratim vesti i raduju me i sitne promene i da čujem šta ljudi misle o tome, bez osude. Nije teško.

Verujem da ste pogresno shvatili moju poruku. Nisam nicije misljenje omalovazavao, bas naprotiv, naglasio sam da je svacije podjednako važno ali htedoh naglasiti da su ukusi razliciti. Doci i reci 'tvrdim da je najruzniji ikada' je u krajnju ruku neozbiljno, jasno je zasto, pa bio to i forum.

Biće još i odlično ako po izlasku S26 najveći problem bude bio to da li se taj dizajn nekome sviđa a nekome ne sviđa.

Dizajn se zna, bilo koji novi "kinez" izgleda kao sto ce izgledati S26U.

S23u je nalepsi tel. ja sm sa njega presao na s24u i ne mogu da prezalim.

Koliko vidim, najveći problem zaobljene Ultre je što se ne izdavaja dovoljno od jeftinijih modela. Pomisliće neko da ste običan plebs. 😁

Ukusi su različiti ali će se većina složiti da je S23U jedan od najlepših Samsung telefona. Kada nosim bez maske S25U nemam taj premium osećaj kao na S23U. Međutim, ovaj je lakši, a to mi je ipak važnije za glomazan telefon.

Ja sam vec isplanirao da cu da menjam s23u tamo negde na proleće-leto kada se unormali crna, ali ako stvari stave exynos ozbiljno su da razmislim da li ima smisla. Da li ima nekih novih informacija da će ipak ići na sd ili je definitivno exynos?

Nazad
Vrh Dno