Labavo sigurno ne stegni to samo da ne seta grejac , ako treba labavo da stoji zasto ima srafSkinem bočnu stranu malopre, I vidim onu uzarenu cev. Prvi pokušaj potpale, neuspesan. Otvorim gorionik, unutra ledeno. I čujem da vazduh nekako prejako cirkuliše kroz isti. Neki ne standardni zvuk, tj fijukanje. Provalim da ta uzarena cev mora da se vrati skroz u rupu, jer nema sta drugo da upali pelet osim toga. Gurnem ja to do kraja sto bi rekli, sklonim žice da ne može da dohvati ako opet ispadne i upali vatru. U tom trenutku me zove serviser, ja rekoh namestio sam, ispalo neko čudo iz ležišta. Kaže, vrati ali nemoj da ga pričvrsti, tako labavo treba da stoji. E sad, kako je to čudo izašlo u rikverc 5cm, ostaće misterija, jer je do juče sve normalno radilo. Kaže majstor zbog vibracija navodno..
Kod mene Toby 12 ima sraf , mora da se skine zadnji poklopac i vidi se grejacNema brt nikakav šraf nigde...
Pa el ima sraf ta bela tacka je sraf ili ne , mora da se gurne unutra grejac .Ovakvo stanje sam zatekao.
Tebi treba tzv. kamin za etazno grejanje. Od predlozenih isao bih na Toby, eventualno da pogledas i Alfa Plam, znam da imaju dobre peci na pelet, iskreno ne znam kakvi su im kamini za etazno.Zar nije Kepo za kotlarnicu.. treba mi za dnevnu da sama pec emituje toplotu + radijatori?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari