Povučena jeBtw jel samo ja ne mogu da nadjem yettel tv aplikaciju na webos? Ili je povucena?
Jel to ozbiljno moze da se uradio mislim jel neko pokusao i jel uspelo, a i uopste me ne cudi sto je povucena aplikacija...Povučena je
Piši im na reklamacije i traži da ti daju stb za 1 din pošto su povukli apk za yetel sa LG tva
Piši im na reklamacije
O, da. Ja sam +1.Jel to ozbiljno moze da se uradio mislim jel neko pokusao i jel uspelo, a i uopste me ne cudi sto je povucena aplikacija...
I ja sam uzeo za 1 din, prosto je.Jel to ozbiljno moze da se uradio mislim jel neko pokusao i jel uspelo, a i uopste me ne cudi sto je povucena aplikacija...
Dobro pitanje. Stoji mi klauzula u novom ugovoru- nakon što se aplikacija vrati na webOS moram da vratim stb.Cekajte jel oni uopste imaju nameru da vrate aplikaciju u store? Wtf 😆
I meni su isto odgovorili , kada se pojavi apk da vratim stbDobro pitanje. Stoji mi klauzula u novom ugovoru- nakon što se aplikacija vrati na webOS moram da vratim stb.
Pita radnica u radnji kad je pročitala ovo: ja vama nov uređaj, vi meni korišćeni vratite?
- pa tako je. Meni više odgovara aplikacija na LG nego stb, sad ću dva da imam pored tv. Nije do mene problem. Vratiću ga prvom prilikom![]()
da odg sam sebi...Da li je moguce u yettel tv app/yettel box podesiti kvalitet slike/protok podataka kao na eon aplikaciji (7mbps/4mbps/2mbps)?
Nikad nije ni moglo... ni pre 4 godine a ni danas. Uvek je prikaz na maksimalnom kvalitetu uz povremeni pad kvaliteta u "zavisnosti od situacije na terenu".da odg sam sebi...
Ne moze
Umesto da pišeš reklamacije ti ih hvališ... 😆😆😆Ja još nešto kukam za logovanje a sad tek vidim da je povučena. Dobro je nisam slučajno obrisao 😀. Znači circkus se vratio, a taman sam ih pohvalio operateru/prodavcu da su sada ok kakvi su
Početnička greška što si ih pohvalio.Ja još nešto kukam za logovanje a sad tek vidim da je povučena. Dobro je nisam slučajno obrisao 😀. Znači circkus se vratio, a taman sam ih pohvalio operateru/prodavcu da su sada ok kakvi su bili 🙃.
ne brini. kada te budu zvali pred istek ugovora samo im navodi stvari koje nisu dobre. Sve treba da funkcioniše, a ne samo neke stvari. Ne može da se posle 45-60 minuta gledanja fudbala pojavi smanjenje rezolucije na tom kanalu. Oko 70og čak i uspori slika (ne znam kako, ali bude očajno za gledati). Problem se reši promenom kanala i vraćanjem na isti koji se gleda. --ovo je meni najveći problem, pored nekih P0000 i Pxxx povremenih grešaka).Jel treba da dodajem da sam odbio MTS 2 godina džabe i SBB popust za stare korisnike 🤦♂️
Ne, samo za web.u web app, u browseru, ima podesavanje kvaliteta:
Pogledajte prilog 510449
Da li se ovo odnosi na sve uredjaje ili ne?
A 1 to ću uzeti , samo da dočekam da UO istekne , ali daj bože da poskupe pa da mogu odmah da ih menjam .Čim istekne ugovor, uzimam samo internet, a imam Orion TV, ili neki drugi TV provajder
Bolje što je stara, nova nizašta nije 🍻Vratila se aplikacija u webOS. Ali kao ona stara verzija 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari