m.djuricanin99
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 08.08.2013
- Poena
- 170
Ne postoji fora da neka srpska kartica prođe?
ProMobi

Nisam uspeo da aktiviram broj preko SMS Virtual, stalno mi prijavljuje da nema slobodnih brojeva. 😬Upeo da uzmem AC+ za nove Airpods Pro 3, drugi su već opisali proces ali da ponovim (koristio sam svoj postojeći US apple ID):
- otvoriti US PayPal uz pomoć aplikacije SMS Virtual (ne prolaze više naše kartice direktno, mora preko US PayPal) - SMS Virtual traži $1 US za aktivaciju broja, jednokratni trošak
Neće biti problema.A nece biti problem sto se ime sa paypala ne poklapa sa imenom na Apple nalogu?
Preko telefona, apple pay, tako sam ja uspeoKako vi prebacite sredstva na SMS virtual ? Meni kao opcije daje samo skrill i sl...
Isključio VPN, restartovao komp, pokušao ponovo da linkujem virtuelnu karticu Banke Inteze, iskače ista greška. Kakva agonijaProbaj isključi VPN dok linkuješ (ako već nisi), nekad to zna da zeza.
Mislio sam samo na SMS virtual....Ja imam US nalog, koji prvo unesem u telefon i aktiviram AC+, meni, ženi deci... onda reset pa se prebacim na SR nalog.
Nemam drugu ideju osim da pokušaš drugu karticu. Možda zeza i jer je virtuelna, mada mislim da su ljudi pisali ovde da su ubacivali.Isključio VPN, restartovao komp, pokušao ponovo da linkujem virtuelnu karticu Banke Inteze, iskače ista greška. Kakva agonija![]()
Ne moras imati balans na Apple racunu, mozes platiti putem Apple Paya.Aha, posto sam ja na US store, treba da imam sredstva na mom apple racunu. Ja sam probao preko weba
Isključio VPN, restartovao komp, pokušao ponovo da linkujem virtuelnu karticu Banke Inteze, iskače ista greška. Kakva agonija![]()
Nemam drugu ideju osim da pokušaš drugu karticu. Možda zeza i jer je virtuelna, mada mislim da su ljudi pisali ovde da su ubacivali.
To je US trziste. U Srbiji i ostatku balkana nema učešća. Prožvakana teme hiljadu puta.nemoguce da se ne ucestvuje nista u zameni ili popravci? evo sta kaze sajt za US trziste:
iPhone:
$29 for screen or back glass damage
$99 for other accidental damage
$149 for theft or loss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari