Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidim da Spigen ima svoj store na AE. Što ne naručite od njih? Mislim i da su cene ok

Je l’ moze neko da preporuci dobar brzi punjac sa 2 izlaza, tako da moze da puni i lightning i USBC uredjaje istovremeno, a da je pouzdan i ne preskup?

Imao sam jedan takav uzet u Istyleu pre oko godinu dana, posle par meseci je poceo da iskri/varnici i zavrsio je u kontejneru. Ne mora original Apple, i Anker, Xiaomi, Samsung i slicni dolaze u obzir.

Takodje koje je najbolje privacy staklo koje moze da se kupi kod nas?

Imas u Ikei za 15ak evra sa dva usb c, ukupne snage 45w.

Ja ga imam i super je, posebno sto je rigorozno sertifikovan (nije Ali varijanta), i sto kosta 15ak evra.

Danas posle skoro mesec dana stigla Spigen maska. Negde se zaglavila u transportu...

Skidam danas sa 15 PM, staklo koje mi je stavljeno pre 2 godine, stvarno mrdnulo nije. Mada realno izgreban katastrofa.Vidim na samim ivicama, svasta se nakupilo, kapiram da je zato i crno na ivicima jer ne legne skroz staklo na krajevima pa da se i ne vidi necistoca koja se nakupi.

Da li postoji uopste neko stako koje legne korektno, ili ne moze jer su ivice zaobljene? Gledam sta da jurim za 17 PM da stavim. Trenutno drzim neko tuturutu privremeno dok mi ne stigne krstena maska, samo gledam koje staklo da izaberem jos.

Porucio spigen 17pm rugged armor masku. Koristio je na 15pm i bio prezadovoljan.

Sad sam porucio dbrand Grip black leather masku za malo elegantnije prilike 😀 i njihov dbrand prism 2.0 staklo valjda je ok.

Skidam danas sa 15 PM, staklo koje mi je stavljeno pre 2 godine, stvarno mrdnulo nije. Mada realno izgreban katastrofa.Vidim na samim ivicama, svasta se nakupilo, kapiram da je zato i crno na ivicima jer ne legne skroz staklo na krajevima pa da se i ne vidi necistoca koja se nakupi.

Da li postoji uopste neko stako koje legne korektno, ili ne moze jer su ivice zaobljene? Gledam sta da jurim za 17 PM da stavim. Trenutno drzim neko tuturutu privremeno dok mi ne stigne krstena maska, samo gledam koje staklo da izaberem jos.
Ako bi staklo islo do samih ivica svaka maska bi to podigla. Zato se prave za 0.2, 0.3mm uze

Imate black friday vec na dbrand.com

Maska + case skin + 2x Prism glass protect + karte lol $56.90

tldr, moguce placanje carine na ovo, otprilike 30% na tu cenu.

Meni stize ove nedelje Grip case sa leather skin, sad mi dodje da pazarim ghost ili jos jedan grip sa nekim skinom da mi stoji u rezervi xD

Stigo dbrand. Bas se potrudili oko pakovanja, verovatno je zato i cena jaca 🙂

IMG_4858.jpeg IMG_4860.jpegIMG_4859.jpeg

Elem Prism 2.0 staklo je top, prvi put da koristim staklo koje nema black edge ivice, uvek je nekako falilo to malo pixela sto mi je prekrivalo, sad vise ne kao sto moze da se ivdi na slici. Medjutim vidim da corneri nisu top, ili je problem sto je slika za iPhone 16 PM, nisam uspeo da nadjem za 17 PM.

IMG_9807.jpeg

Maska ko maska, Grip je stvarno neka svoja posebna prica, no-slip je top notch. Manu bi stavio sto nije vise plis pozadi, pa me brine sta ce biti ako izmedju bude prasina / cestica. Fali mi deo da mogu da stavim wrist strap, nema one dve rupice kao na ostalim maskama. Inace uzeo sam leather black sticker, i mogu reci da je sasvim ok.

Magsafe sa tim stickerom pozadi drzi mi bolje nego kad stavim magsafe uredjaj na samoj poledjini telefona.

IMG_9808.jpegIMG_9809.jpegIMG_9810.jpeg

Imate neki link od onih sa Alija ili Temu-a mozda sto prodaju silikonske, jako dobre kopije originala za iPhone 17?

Stigla danas neka kozna sa Amazona, svidja mi se minimalizam i clean look.
Mislim da sam narucio tamno plavu, da se slaze uz telefona ali je nijansa malo tamnija.

Prilozi

• IMG_0008.jpeg
    IMG_0008.jpeg
    270.3 KB · Pregleda: 108

Топла препорука за ово стакло и сет за монтажу, по први пут да имам перфектно позиционирано стакло, и да се нисам ни мало цимао око прашине и балончића. Постави се очас посла, врхунска ствар.

^Jeftinija je ta maska od psihijatra😀

Gledam u iStyle popust za AirPods 4, ima li neko iskustva sa istima? Ocena, zvuk, preporuka, udobnost/da li lako spadaju...

Ja sam imao 4 anc i to su mi prve Airpods koje sam imao. Prezadovoljan sam bio. I zvukom i komfortom prilikom koristenja a i niko od sagovornika se nije zalio da me ne cuje iako sam cesto pricao dok sam u bucnom okruzenju bio.

Opet kazem nisam dovoljno kompetentan da poredim sa nekim drugim Airpods modelima.
Kupovinom 17 PM dobio sam akciju da dobijem Airpods 3 pro za 100€ doplate. Ako ne posaljem 100€ u tom vremenskom roku, dobicu Airpods 4 (bez anc) dzabaka pa se razmisljam o tome. Ne znsci mi nista 100€ nego ne volim bas ove gumice. Zuljaju 🤣🤣

A znam iskace mi ovaj brand na amazonu. Kako ti izgleda u smislu kvaliteta, osjecaja u ruci itd? Jel ovo neka gkatka koza ili kao matirana?

Ne cini se losa. Vise je kao matirana. Tek na jacem svjetlu je kao tamno plava , kako pise u oglasu, vise je crna.
Koliko para, toliko muzike.

Iskreno imao sam Pitaku na s25Ultra i dosta je bila cvrsca, ovu sam misleci da je ista kao prethodna savio i umalo zakrckala. 😅

Razmišljam da uzmem ovaj Ikea punjač SJÖSS 45w kako bih punio IPhone 17. Iskustva?

Ja koristim, na vikendici, SJÖSS 30W 1-ulaz i nemam nikakvih zamerki. Verujem i da ovaj gore malo jači radi isto posao bez problema.

Nazad
Vrh Dno