Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Porucih malopre ovaj hdmi cable-1 kabl duzine 2 metra za 2.99 eura kroz coine.Na popustu 62 posto kroz coine
https://www.aliexpress.com/item/1005007150244402.html

Dobio sam preporuku ovde par strana ranije kada sam pitao za neki hdmi kabl.
Sad videcemo kakav ce biti kad bude stigao.

Poslednja izmena od urednika:
Ovaj je na 88%, deluje baš dobro, izađe oko 2.8€. Uzeo sam pa javljam. Koristiće se za ribolov i možda neke light hortikulturne radove, tipa margotiranje.

I just found this on AliExpress:
€13.88 | 4" Meat Cleaver Hunting Knife High-end Colored Wood Handle Boning Knife Cutting Meat Cutter Outdoor Knife Kitchen Camping Knife

Ja sam takav platio 700-800 din.

Nije problem u tim linkovima vec u tome sto su opet zeznuli nesto, kad rese to radice i ti linkovi opet.

Meni noćas radilo

Koji bese ono mis klon MX Master-a a da je za preporuku?

Samo klon, nije mu ni prići. Imam oba, pa zato kažem.

Ma znam, nego kolega koristi neko djubre od 200 din i mene nervira kad god vidim da mu ne radi tockic pa bih mu uzeo tako neku sitnicu za 10ak evra cisto fore radi :D

Ja sam taj Rapoo platio preko 3k onomad. A MX Master 3 je bio izmedju 60 i 70e tada na KP. Svakako bih uvek išao na MX.

Ja sam gledao bio za sebe ranije, da li je bio Ajazz ili E-Yooso ili tako nesto nemam pojma.. Uglavnom sam zavrsio na MX 3s-u, ali nije mi to sad prikladno u ovoj situaciji :D

Rapoo MT750L je stariji model ali veoma dobar, koristim ga 3 godine, MX model je skuplji za duplo u odnosu na njega, ali za taj novac je Rapoo odlican

Meni za vrlo malo korišćenja zveknuo skrol na njemu. Vremenski se nije koristio skoro ništa. Koristio ga na laptopu koji jedva i koristim i ponekad na nekim drugim mašinama.

Ne znam ni ja za ove novije, koristio sam raniji model oko godinu dana dok nije crkao levi klik :)
Kvalitet izrade (plastika) je bio ok, tako da su vrv i sada ok po tom pitanju...

Da li neko moze da preporuci prodavnicu za ssdove manjih kapaciteta , 128 240gb...Netac, Walram i slicno po nekim razumnim cenama

Da li je neko mozda kupovao neke jace antena za wifi karticu, tj wifi na maticnoj ploci. Imam 2 antene, ali je kuciste na losoj poziciji u odnosu na ruter, a ni jedno ni drugo ne mogu da pomeram, niti da razvlacim kabl.
Da li bi jaca antena pomogla?

Eventualno mogu da stavim repeater na sred stana.. :/

Da li je neko mozda kupovao neke jace antena za wifi karticu, tj wifi na maticnoj ploci. Imam 2 antene, ali je kuciste na losoj poziciji u odnosu na ruter, a ni jedno ni drugo ne mogu da pomeram, niti da razvlacim kabl.
Naručio sam neku koja je bila na popustu, ali ne znam koliko je kvalitetna. Testiraću je na poslu pa kad stigne javljam utiske.

Da li bi jaca antena pomogla?

Eventualno mogu da stavim repeater na sred stana.. :/

Nece puno pomoci slicna takva antenica... Eventualno neka na kablu, pa da stavi na kuciste, ali te jeftine imaju puno gubitaka izmedju kabla i antene.

Nedavno stigle Wanseda fleske, od 4 komada, jedna neispravna, racunar je ne prepoznaje i to najveca od 64gb, ostale manje rade odlicno.

Nazad
Vrh Dno