Šta je novo?

F1TV Premium

Што је најгоре, за сада једино 4К може преко њихових уређаја. Андроид/гугл ТВ платформа није подржана за 4К 🙄

Што је најгоре, за сада једино 4К може преко њихових уређаја. Андроид/гугл ТВ платформа није подржана за 4К 🙄
Dodali su podršku za 4K za Android u toku sezone, ali samo za Google TV Streamer boks i Chromecast 4K ili kako se već zove poslednja generacija. Imam Google TV Streamer i gledam u 4K.

F1TV premium je na 15% popusta trenutno

Dodali su podršku za 4K za Android u toku sezone, ali samo za Google TV Streamer boks i Chromecast 4K ili kako se već zove poslednja generacija. Imam Google TV Streamer i gledam u 4K.
Негде пред крај сезоне додали су 4К на све андроид ТВ/ гугл ТВ уређаје. Што је супер.
Није супер што десетине налога које имам сви су про, нико није премијум а једино тај налог ради у 4К. Надам се да ће до почетка сезоне барем неко преоменити тарифни план 😁

Dobro ste me podsetili, sad je aktuelno sniženje 15% na F1TV. AI kaže da važi do 20.02. Premium za godinu dana izađe 76,5€. Važi za nove korisnike i za one koji nemaju aktivnu pretplatu.

Klinac sklepao skriptu za sinhronizaciju Govee led-ova (puna mu soba) i trke F1 (mislim da je povezano sa F1 TV). 🤣

Podigao virtuelni server na PC-u koji je inace Plex server. Sad dodaje jos opcija.

1771344156105.png

Негде пред крај сезоне додали су 4К на све андроид ТВ/ гугл ТВ уређаје. Што је супер.
Није супер што десетине налога које имам сви су про, нико није премијум а једино тај налог ради у 4К. Надам се да ће до почетка сезоне барем неко преоменити тарифни план 😁
Sad sam probao, na TCL TV aplikaciji nemam dostupno UHD u podešavanjima, samo HD stoji sivo, na Google strimeru imam da biram.

Hocemo li mi iz Srbije moci preko Apple TV pretplate da gledamo F1? Valjda oni sad preuzimaju u USA, a posto mi zvanicno i nemamo Apple TV reloh mozda nas ubode 😂

Ako je neko zainteresovan, neka se javi za family

I mene zanima.

Vidim da je preko Indije 30 i nesto dolara za celu godinu, je li probao neko to? Mislim vidim po netu kao da su ljudi uspeli. Ali..

Vidim da je preko Indije 30 i nesto dolara za celu godinu, je li probao neko to? Mislim vidim po netu kao da su ljudi uspeli. Ali..
Pitanje je dokle će to dozvoljavati. Mogu samo da odluče da ti isključe pretplatu. Ako te ne mrzi pročitaj sitna slova, tj. terms and conditions, sigurno im ostavlja mogućnost da to urade.

Ja pustim F1TV stream na teveu a u brauzeru u Windowsu pustim Arenu preko XploreTV. Malo je cimanje dok se ne uskladi zvuk sa slikom na početku trke ali kad se potrefi to je to. Dobri su i Englezi ali da, nije to to.

Ajde da pišemo F1 da ih uzmu kao zvanične komentatore za ovaj region. Mislim da bi broj korisnika platforme naglo porastao 😁

Da li ste realni? Lepo je što vole to što rade, ali ja sam zbog njih odavno uveo IPTV zbog Sky F1. Od pre dve sezone je i HLG 4k 5.1.
Ja nikad nisam mogao da podnesem Nebojšu Viškovića koga inače svi gotive, tako da te razumem. 😆 Ali Paju i Srkija sam baš zgotivio verovatno zbog toga što kažeš, vole to što rade.

Ok su obojica, samo dok njih gledam manje me interesuju sporedne aktivnosti na stazi i da obracam toliko paznju na bitke za niza mesta, manje sam fokusiran.

Na F1TV mi se desilo da gledam vremena drugih, podelim ekran i lovim potencijalne bitke. Sa F1TV ekipom i njihovim vokabularom, cini mi se da sam vise naucio za godinu dana nego sa ovom dvojicom godinama.

Nisam bas toliki fan SkySport ekipe, iako sam njih u pocetku vise gledao kad sam uzeo F1TV.

Nabeđeni smarači. Kad se samo setim pre 10-15 godina kad su počinjali nisu znali ništa više od nekoga ko je jednom pogledao trku. Sad ispadoše eksperti! Šta ti je marketing i zaglupljivanje.
Njih može da voli samo ko nije čuo prave profesionalne komentatore

Паја често прекида и упада у реч, не прати шта се дешава на стази, прича неку своју причу. Најбоље би било да коментатор буде бивши возач.

Za nas sa jeftinijim ulaznicama, odakle vam to da Srle i Pajce nece komentarisati ovu sezonu? Nisam pazio na casu.

Nazad
Vrh Dno