Šta je novo?

Stremio

Neverovatno mi je da danas uz AI aplikacije nema prevoda na keca sa bilo kog jezika na bilo koji. Posebno ti sajtovi koji imaju i neku pretplatu.

Može da se napravi ali AI još nije toliko napredan da na osnovu teksta prevede 100% tačno, tj. često promaši kontekst.

Mislim da se sprda 😅

P.S. u Code 3 se to da baš primetiti. Da nije toga prevod je toliko dobar da ne bih ni izvalio.

Poslednja izmena:
Imam Stremio inastaliran na Andorid TVu i na Samsung TV, nije android. Koliko je bolji Stremio za samsung. Lepši interfejs, više podešavanja .....

Hph07 mts box, radi net od nedavno i preko kabla (aplikacije, yt, kodi). Međutim, stremio ne radi preko etherneta, a radi preko wifi. Neko rešenje?

Ja sam zadnje 2-3 godine baš taj HPH07 dobro izdrndao što se Stremija tiče ali samo na wifi. Kao i Kodi te Smarttube i još ponešto. Preko kabla ni ič. Bilo je pre reči da ne može net preko njega što se kabla tiče a možda je i moglo ako je totalno modifikovan, ne razumem se baš. Radio i još uvek dobro radi na wifi ali mi nikad nije palo na pamet da probam preko kabla.

Da nije nešto do kućne mreže? Radi YouTube, ne radi stremio, a na wifi radi sve.

Radi net preko etherneta na tom boxu, ne mora više ono sa izvlačenjem kabla pa prebacivanje na wifi... Ali ne kapiram zašto stremio ne radi, tj. ne pušta film,seriju,tv, zaglavi se na loading. Kad isključim u podešavanjima ethernet i uključim wifi, onda pušta sadržaj.

Pozdrav svima.Da li neko zna resenje problema.Rd uplacen,torrentio instaliran,api kljuc ubacen ali stremio ne pronalazi strimove uopste,koji god film seriju ubodem nema strimova,isto je i sa vpn i bez vpn upaljenog,da li neko zna sta li moze biti.

I obavezno obrne muškarca i ženu nije mo jasno kako. Aj da su oboje žensko u prevodu ili muško nego ih baš obrne.
Mene to uvek podseti na moju pokojnu baba Rozaliju (Bog da joj dušu prosti). Ona je inače Austrijanka, naučila je solidno srpski jezik ali se deda Milanu, svom suprugu, uvek obraćala u ženskom rodu :LOL:

Pozdrav svima.Da li neko zna resenje problema.Rd uplacen,torrentio instaliran,api kljuc ubacen ali stremio ne pronalazi strimove uopste,koji god film seriju ubodem nema strimova,isto je i sa vpn i bez vpn upaljenog,da li neko zna sta li moze biti.
Sad sam probao radi torrentio/RD normalno, mozes da probas i Torz, Comet, MediaFusion.
Vidi da nije do tebe.

Radi net preko etherneta na tom boxu, ne mora više ono sa izvlačenjem kabla pa prebacivanje na wifi... Ali ne kapiram zašto stremio ne radi, tj. ne pušta film,seriju,tv, zaglavi se na loading. Kad isključim u podešavanjima ethernet i uključim wifi, onda pušta sadržaj.
Sad probao Stremio na istom boksu preko kabla i ne radi, na wi sve ok. Napisali su ti odgovor neki članovi već čini mi se na drugim temama - mora da vadiš kabl ili da gasiš u podešavanjima ethernet. Zašto je to tako morao bi neko sa malo više znanja da ti odgovori.

Inače fercera mi Stremio sad na A1 boksu samo tako i još bez RD.

Pa postoje torenti, ali gotovo da nemaju sidera čak ni RD ne može da ih prebaci. Isto sam tražio

jel moze u poruci neko gde ste skinuli kolekciju sinhronizovanu na srpski?

Za stare sinhronizovane crtace postoji odlican youtube kanal 'HD transformacija'

Gledam filmove uvek sa engleskim titlovima pa su se i deca navikla pored mene tako da nisam u toku sa nasim prevodima osim sto vidim da sad mora da se plati... pitam za drugog, da li postoji neki besplatan sajt/addon sa "nasim" jezicima?

Gledam filmove uvek sa engleskim titlovima pa su se i deca navikla pored mene tako da nisam u toku sa nasim prevodima osim sto vidim da sad mora da se plati... pitam za drugog, da li postoji neki besplatan sajt/addon sa "nasim" jezicima?
Iskombinujes reči regiona iliti poluostrva na kome živimo i download

Nazad
Vrh Dno