Pa da madjarice sa rodovima ko juzna pruga sa padezima. Malo saleMisliš madjarica ga trenirala jezički 😅
Mene to uvek podseti na moju pokojnu baba Rozaliju (Bog da joj dušu prosti). Ona je inače Austrijanka, naučila je solidno srpski jezik ali se deda Milanu, svom suprugu, uvek obraćala u ženskom roduI obavezno obrne muškarca i ženu nije mo jasno kako. Aj da su oboje žensko u prevodu ili muško nego ih baš obrne.
Sad sam probao radi torrentio/RD normalno, mozes da probas i Torz, Comet, MediaFusion.Pozdrav svima.Da li neko zna resenje problema.Rd uplacen,torrentio instaliran,api kljuc ubacen ali stremio ne pronalazi strimove uopste,koji god film seriju ubodem nema strimova,isto je i sa vpn i bez vpn upaljenog,da li neko zna sta li moze biti.
Sad probao Stremio na istom boksu preko kabla i ne radi, na wi sve ok. Napisali su ti odgovor neki članovi već čini mi se na drugim temama - mora da vadiš kabl ili da gasiš u podešavanjima ethernet. Zašto je to tako morao bi neko sa malo više znanja da ti odgovori.Radi net preko etherneta na tom boxu, ne mora više ono sa izvlačenjem kabla pa prebacivanje na wifi... Ali ne kapiram zašto stremio ne radi, tj. ne pušta film,seriju,tv, zaglavi se na loading. Kad isključim u podešavanjima ethernet i uključim wifi, onda pušta sadržaj.
Iskombinujes reči regiona iliti poluostrva na kome živimo i downloadGledam filmove uvek sa engleskim titlovima pa su se i deca navikla pored mene tako da nisam u toku sa nasim prevodima osim sto vidim da sad mora da se plati... pitam za drugog, da li postoji neki besplatan sajt/addon sa "nasim" jezicima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari