BuahahhahahaWire i BB su najprecenjenije drama TV series, ali ikada...
Samo je Idris napravio karijeru posle toga, ali kao Token..
Koja istinaNije buahaha, nego istina.
Ne padaj na provokacije. Moja baba da je živa, napisala bi da su Kasandra i Ljovisna najbolje drame ikad.Koja istinai objektivno i subjektivno je BB na prvom mestu. Koje je tvoja, daj top 3?
Mnogima prošla ispod radara.Završio Top Boy, odličan
Kad se nisi setio da uradiš search za IMDB id ("tt6816780") pa bi našao:search opcija ne daje rezultate.
Čekam prevod, odavno mi na listi. Kao i za Say Nothing. Nadam se da će se neko setiti.Little Boy Blue
![]()
Ne sećam se da li sam preporuku pokupio ovde, search opcija ne daje rezultate.
Odlična mini serija od četiri epizode, ko voli ovakav žanr, naravno. Razlika je u tome što je ovo rađeno po istinitom događaju koji se desio u Liverpulu 2007. godine i što je na samom početku gotovo sve jasno, pa zato ovo nije tip serije koji ima "whodunit" pristup, već više emocionlna procedural drama koja se odvija kroz rekonstrukciju događaja.
Ono što me posebno fasciniralo, pored sjajnih glumaca koji ovo mini-delo dižu za stepenik više, jeste staklena priroda slučaja. Iako na prvi pogled sve deluje očigledno, ali koliko (ovo uopšteno kažem i ne odnosi se na seriju), žurba, nespretnost ili nespremnost mogu preokrenuti tok suđenja, ali fokus serije je zapravo na ljudskim osobinama i emotivnim lomovima, kako roditelja žrtve, tako i svih ostalih koji su upleteni u tragediju.
Sinéad Keenan je sjajno iznela emocije, prosto rečeno ne postoji lik u seriji za koga bi se moglo reći da je omašio sa ulogom. Ili recimo, Stephen Graham koji glumi inspektora, ili ovaj mali anonimus što je glumio Kevina Moodija. 8/10
Ja sam je skoro odgledao i pisao o njoj (strana 53). Možda si od mene pokupio.Ne sećam se da li sam preporuku pokupio ovde, search opcija ne daje rezultate.
Pa imaš prevod te serije.Čekam prevod, odavno mi na listi. Kao i za Say Nothing. Nadam se da će se neko setiti.
Odgledao sam Dexter Resurrection, jaka 8 od mene. Nadam se da će da se vrati u nastavku tamo gde je sve počelo![]()
Pa i ne baš. U suštini svaki Dexter ti je dobar, kreni od starta.. možda su finala malčice upropastili kod originalnog i new blood-a ali šta je tu je.. resurrection ima "dobar finiš" pa otuda (po meni) nerealna ocena na imdb-u.. Meni je npr 4. sezona originalnog najbolja do sada..Jel ima smisla gledati ako nisam gledao prethodne?
Imaš pravo, pojavio se. Do skoro ga nije bilo, barem se meni nije pojavljivao na stremiu.Čekam prevod, odavno mi na listi. Kao i za Say Nothing. Nadam se da će se neko setiti.
Da se ispravim, za prevode preko opensubtitle sajtq traže da budem VIP član itd itdImaš pravo, pojavio se. Do skoro ga nije bilo, barem se meni nije pojavljivao na stremiu.
Nije mi palo na pamet takva pretraga. HvalaKad se nisi setio da uradiš search za IMDB id ("tt6816780") pa bi našao:
E tako je, evo shamanNS je potvrdio. Što se A Confession tiče spremam je.Ja sam je skoro odgledao i pisao o njoj (strana 53). Možda si od mene pokupio.
Pogledaj i A Confession, isto rađeno po istinitim događajima, isto Britanci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari