Žicu sam mislim iz trećeg pokušaja odgledao. Sopranove iz 4-5. Što je i razumljivo, baš su spore serije (nešto poput BCS). Ali BB kad prevališ 1. sezonu, veruj mi da ćeš je sažvakati za 10ak dana.. a možda 'pak i ne 😃BB pokušavao dvaput i prekinuo oba puta nakon par epizoda i jednostavno me nije privukao niti verujem da hoće tako da sam ja sa BB završio kao da najnahvaljenijom serijom koju nisam mogao da odgledam.
Pored žive Elizabet Mos - pa misliš li da sam toliki mazohista!?A Mad Men? 😁😁
Da guram čitavu prvu sezonu nečega što mi se u startu nije nešto posebno dopalo, da bi to nešto (možda) tek od druge sezone konačno počelo da mi se sviđa - hvala ali neka hvala pa makar to bila reč i o seriji sa tolikim hajpom kao što je BB.Žicu sam mislim iz trećeg pokušaja odgledao. Sopranove iz 4-5. Što je i razumljivo, baš su spore serije (nešto poput BCS). Ali BB kad prevališ 1. sezonu, veruj mi da ćeš je sažvakati za 10ak dana.. a možda 'pak i ne 😃
Zato sam i napisao "a možda 'pak i ne". Meni je uspelo i sa Žicom i sa Tonijem (skoro sam je završio a pokušao prvi put tipa pre 10 godina).Da guram čitavu prvu sezonu nečega što mi se u startu nije nešto posebno dopalo, da bi to nešto (možda) tek od druge sezone konačno počelo da mi se sviđa - hvala ali neka hvala pa makar to bila reč i o seriji sa tolikim hajpom kao što je BB.
Meni Mad Men odličan 🤪🤷A Mad Men? 😁😁
Žicu sam gledao još kad se pojavila i ona je od samog starta na mene ostavila dobar utisaki gledao sam je u laganom ritmu iako su me neke stvari oko pojedinih likova baš nervirale dok sam Tonija odgledao ne baš na silu ali ne ni daleko od toga pošto nisam imao onaj osećaj da jedva čekam da izađe sledeća epizoda...Zato sam i napisao "a možda 'pak i ne". Meni je uspelo i sa Žicom i sa Tonijem (skoro sam je završio a pokušao prvi put tipa pre 10 godina).
Mislim da nikad više nisam ogledao seriju čija me tematika toooooliko apsolutno nije zanimala.Meni Mad Men odličan 🤪🤷
Ona tamo najpopularnija, smi muški se polomiše oko nje 😂😂Pored žive Elizabet Mos - pa misliš li da sam toliki mazohista!?
Tako sam i ja Žicu pokušavao pet puta i iz šestog sam se navukao. Bukvalno dve godine sam pokušavao. Sada mi je top 5 serija ikada. Sve zavisi od raspoloženja, bar kod mene. Čak i od perioda godine kada gledam neku, bilo koju drugu seriju.BB pokušavao dvaput i prekinuo oba puta nakon par epizoda i jednostavno me nije privukao niti verujem da hoće tako da sam ja sa BB završio kao da najnahvaljenijom serijom koju nisam mogao da odgledam.
Kad se emitovala baš sam radio u reklamnoj agenciji i bio u fazonu gledaću ima vremena. Eto koliko je prošlo 15ak god nisam je ni upalio ali hoću...Mislim da nikad više nisam ogledao seriju čija me tematika toooooliko apsolutno nije zanimala.
Ona tamo najpopularnija, smi muški se polomiše oko nje 😂😂
Bolje pregurati prvu sezonu a ostale pokidaju, nego odgledaš par sezona nečega a poslesnja bude užasPored žive Elizabet Mos - pa misliš li da sam toliki mazohista!?
Da guram čitavu prvu sezonu nečega što mi se u startu nije nešto posebno dopalo, da bi to nešto (možda) tek od druge sezone konačno počelo da mi se sviđa - hvala ali neka hvala pa makar to bila reč i o seriji sa tolikim hajpom kao što je BB.
Od prve do poslednje epizode odlična (izuzev možda "fly" epizode).I prva sezona bb je odlična, sporija ali nikako nije krš.
Pojavila se Crna Svadba 2Nego kad kreće Crna Svadba 2, nešto čuo valjda ovih dana a sećam se da su snimali pre 2 god.
Upravo to, ima more tih serija koje kako krene radnja taman bi bila jedna sezona, a oni naprave 7. Kod BB je upravo obrnuto.Bolje pregurati prvu sezonu a ostale pokidaju, nego odgledaš par sezona nečega a poslesnja bude užas![]()
Da, u prvoj epizodi BB-a se vise izdesavalo nego u celoj prvoj sezoni GOT-a, koju nisam mogao nastaviti nikako.Upravo to, ima more tih serija koje kako krene radnja taman bi bila jedna sezona, a oni naprave 7. Kod BB je upravo obrnuto.
I opet Albukerki 😃Uh uskoro Pluribus (Vince Gilligan), Novembar 7. Pise da je sci-fi drama, ne moze bolji zanr![]()
Nije loša prva sezona. Ali sećam se da je jedna epizoda trajala tipa 35 minuta... to mi bilo pomalo neozbiljno..Konačno se nakanio da odgledam Tajkun, prvu sezonu, aj da kažem solidno. Ivan Đorđević pokidao ulogu, apsolutno iznenađenje s obzirom da je uglavnom imao tralala uloge. Počeh drugu sezonu, dvije epizode odgledah, za sada mi djeluje drastično slabije, mlako baš...
Najjače da je Bryan a ne Walter. Ne može to takoNije Kim nego Rhea 😋
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari