LOLMeni je Paradise bolja od 2. sezone Silo. I da, moram reći da je 7. epizoda Paradise jedna od najboljih epizoda neke serije tog žanra u poslednje vreme, barem koje sam ja gledao.
Previše razvučena i generalno ne vredi uloženog vremena. Moglo se ovo lagano spakovati u 12 epizoda a možda i manje da su skroz izbacili radnju ovih 6 epizoda u sred sezone koje su "How I met your mother / father" back-story.SF-triler, kdrama. Pomalo podseca na Heroes. Ali mnogo bolje napisano. Solidni efekti, zanimljiva prica. Malo drugaciji pristup. Dobra gluma. Narocito dvoje glavnih junaka (simpaticna hemija izmedju njih). Izasla je samo jedna sezona za sada jos 2023 god.![]()
Ali ima 20 epizoda. Ja sam krenuo da je gledam pocetkom godine ne znajuci da ima toliko epizoda. Tu sam negde na sredini...Ali sigurno cu je nastavati iako ne gledam serije koje imaju vise od 12+ epizoda po sezoni.
Bukvalno, i drugu sezonu sam odgledao "u cugu", zato sada čekam završetak treće, pa sve odjednomTulsa king odlicna prva sezona, otisla u jednom danu. 8/10.
Ista situacija ali je u planu nastavak gledanja kada se zavrsi sa Top BojomСтао сам после прве сезоне Краља Тузле.
Вреди ли наставити?
Почело је добро, али ми је на крају прве остао утисак мафијаша са Алиекспреса, није имала неку кулминацију на крају прве.
Uskoro, ali mislim da je nece biti kod svih operatera. Mislim da ce ici samo preko MTS-a. I ja cekam da krene pa cu se nekako snalaziti da je gledam.Ista situacija ali je u planu nastavak gledanja kada se zavrsi sa Top Bojom
Nego kad kreće Crna Svadba 2, nešto čuo valjda ovih dana a sećam se da su snimali pre 2 god.
trebalo je početkom ove pa ništa. Tajkun 2. sezona se daje u video klubu MTS-a, koliko sam načuoNego kad kreće Crna Svadba 2, nešto čuo valjda ovih dana a sećam se da su snimali pre 2 god.
Negde videh za Yettel i SBB najavu da ce biti na Voyo.Tajkun 2. sezon
Završih 4. sezonu. Patriša u Carstvu poroka je Sindi Kraford za Patrišu u Bekstvu iz Danemore 😃Ja sam taj šok momenat imao kad sam je 2013. video u Boardwalk Empire.
Uh hvala za info tek sad videh da je izašao i treći deoMonster Ed Gein uff ovo nije za svačiji stomak. Na momente sam morao da motam napred. 🤢😵💫
Hunnam mi je oduvek bio gotovan glumac. Ovde je razvalio. Suzanna Son preterano liči na Elisabeth Olsen,morao da izguglam da nisu možda sestre 😀.
Samo realno / realnije ocenjujem stvari 😛Smaraš 😅
😆😆 Prase tamo vamo.Završih 4. sezonu. Patriša u Carstvu poroka je Sindi Kraford za Patrišu u Bekstvu iz Danemore 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari