Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Samo realno / realnije ocenjujem stvari 😛
A ovo je bliže 7.1 nego apsurdnih 9.1.

😆😆 Prase tamo vamo.
Realno je na sredini nekoh 7.9 ali koliko su loše završili regularnog pa onda i smrznutog ovo je reakcija u fazonu da li je moguće da nisu zas... mada je meni možda za mrvicu isood nivoa prve 4 sezone regularnog.

~7.5. Zabavno a gl*pavo tj loše napisano sa situacija koje su 100% nerealne i za fikciju.

Ja sam originalnu seriju gledao kad je išla premijerno tako da se sa ove vremenska distance ne sećam ni kako se završila ni 98% radnje... samo neko "sećanje" da mi je tamo gde posle 3. sezone postala dosadnjikava i da me je Lumen (Julia Stiles) extremno iritirala (kao što me u ovoj Resurrection iritirala ona "neurodivergent" Claudette) i da sam neku još kasniji sezonu odgledao do kraja samo zbog predivne Yvonne Strahovski.
Dexter serija je meni krenula nizbrno kad su krenuli pokušaju da "humaniziju" psihopatu.

Nisam gledao i nemam u planu 😁
Mada eto nisam planirao ni Resurrection ali ajd nema šta pametnije / gledalo mi se za promenu nešto na engleskom a Shameless me smorio.

Jel se upecao neko na One Piece? Po preporuci pogledao prvu epizodu i reakcija je bila : 🤨 Definitivno nije za mene.

Nisam gledao i nemam u planu 😁
Mada eto nisam planirao ni Resurrection ali ajd nema šta pametnije / gledalo mi se za promenu nešto na engleskom a Shameless me smorio.
Nisam ni ja ali ipak ogledah iz istog razloga i dobar je kao uvod u samo Dextera. Krenuo oonovo 1 ep Dextera posle originalnog i trip da nikad nisam gledao seriju, baš cudan trip.

Peacemaker, poslednja epizoda najslabija. Sat vremena se nista ne desava, dosta muzike, generalno slab zavrsetak serije

Alice in bordeerland
Počeo prvu sezonu, epizoda 4, onako, nije loša, al brt, ako prekinem gledanje to će biti zbog onog histeričnog, frenetičnog vrištanja japanaca u ispoljavanju njihovih osećanja koja nikad, ali nikad, neću razumeti. Mislim da kad bi sreo na ulici japanca sa takvim hiaterisanjem da bi mu drknuo šamarčinu na keca.
🤷‍♂️

^^ Da, preteruju sa kreveljenjem, meni je 1 sezona bila odlična, drugačija od tadašnjih serija. Druga onako, gledljiva. Treća mi je baš smor, razjašnjenje celog tog sveta sa igrama mi se ne dopada, deru se katastrofa i cela napetost mi je baš izveštačena. Verovatno je neću dovršiti.

Nije mi baš legla prva epizoda Dexter Resurrection, ali to manje više, nego koliko je Dexter omatorio ili su ga tako našminkali!

Alice in bordelands odlicna i prva i druga sezona.To sto neki.nazivaju kreveljenjem i histerisanjem, to im je zastitni znak u svim filmovima oduvek.Meni ne smeta, to im daje extra layer,da se tako.izrazim.Serija je uzbudljiva za sve pare i ne pati od bilo kakvih ideoloskih premisa, i ono sto radi, radi odlicno.

Bunker bogataša na Netflixu - bućkuriš Silo, La Casa De Papel i meksičkih telenovela, pa ko voli nek izvoli. Što bi reko naš narod, prava španska serija. Ja odgledao sa premotavanjem.

Odgledao i Dexter: original sin

Odlicno, bas dobra glumacka postava. Bolje nego sto sam ocekivao. Rekao bih podjednako dobro kao Resurrection 8.5/10

Steta sto nece biti druge sezone. Vidim nastavljaju samo sa Resurrection. Mogli su uporedo obe.

Valjda će se Gunn predomisliti. U moru ludila nekako mi je ova serija gledljiva i kako su ostavili otvorene karte za treću sezonu skoro da sam bio siguran da će je nastaviti.

Дефинитивно је све отворено да се настави, осим ако не планирају да ово надовежу на неки суперхеројски филм.

Odgledao sam Dexter Resurrection, jaka 8 od mene. Nadam se da će da se vrati u nastavku tamo gde je sve počelo :)

Sa suprugom sam nedavno završio gledanje Ozark -a zatim krenuli sa BB i odgledali 1.sezonu (da, tek sada, neverovatno ali istinito). Iskreno BB mi je prilično plitak u odnosu na Ozark. Ne znam kakve će biti naredne sezone, za sada mi je BB na 7.
Ozark je čista 9.

Alice in borderland 6.5/7 prva sezona, neću nastaviti dalje, smara me iskreno.

Sa suprugom sam nedavno završio gledanje Ozark -a zatim krenuli sa BB i odgledali 1.sezonu (da, tek sada, neverovatno ali istinito). Iskreno BB mi je prilično plitak u odnosu na Ozark. Ne znam kakve će biti naredne sezone, za sada mi je BB na 7.
Ozark je čista 9.
BB počinje tek od druge sezone.🙂

Istina je da su svojevremeno Ozark reklamirali kao Netflix verziju BB. Međutim, ne da nisu za poređenje, nego Ozark ne bih stavio u nijednu listu značajnih serija, a kamoli stavljati u istu ravan sa BB. Više nego apsurdno raspravljati o tome.

BB počinje tek od druge sezone.🙂
Pogledao sam skoro prvu sezonu Ozark-a, dao bih ocenu 6.5/10, dok je BB naravno 11/10 :). (these go to eleven)

Ja sam 3 puta pogledao BB, mene od prve epizode uvuce i nema pustanja. BCS je odlicna isto, i poslednje sezone su progresivno jace. Davno sam gledao, ne znam kakva bi bila na drugo gledanje.

Ima nas raznih. Meni BB nije ni do kolena BCS a ne Ozark-u. Ozark u posebnoj dimenziji.

Pa Skyler i Junior su genijalno iritantni, to znači da su uloge pogođene. :)

Nazad
Vrh Dno