Šta je novo?

Periferni uređaji Žičana tastatura

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

booby

Poštovan
Učlanjen(a)
08.03.2023
Poena
50
Koju bi žičnu tastaturu sa numeričkim delom predložili do 4k u nasim prodavnicama?
Šta je najbolji izbor.

Poslednja izmena:
Redragon Kumara nema ni numpad, a čovek je to naveo kao uslov.

Možda mu je najbolje što može da nađe za te pare Canyon cometstrike GK-55. Full size, mehanička, red svičevi, ima i točkić za kontrolu jačine zvuka.

Drugari hvala diskusiji, izvinjavam se sto sam izazvao plemiku.
Napominjem da nisam gamer, ovo su moje tastature koje sam koristio do sada.
1000029243.jpgGeneralna je mantra na forumu kada se pomene suma do koje se trazi nesto, uvek se ide 50% posto preko, nekako ljude ponese sistuacija. Niko nije zlonameran.
Poslednje 2 tastature koje sam koristio su bile odlicne za moje potrebe. Rekoh sebi da promenim.
Pa sam gledao https://gigatron.rs/proizvod/marvo-kg901c-tastatura-6932391928998
video sam da je dosta komentarisana.
Problem je bio nedostatak numerickog dela, a velicina je odgovarala, kao ove prethodne dve koje sam koristio dugo.
Onda sam gledao ovu,
koja ispunjava sve: num.deo, veliki enter, kabli se vadi i sto me je iznenadilo bas je tiha-necujna, bas. Problem sa sivim tasterima je da se slabo vidi sta pise (kao kroz maglu) kada svetlo nije upaljeno (iz kutije sam je gledao).
I na kraju sam uzeo ovu,
uboo sam kao sprs u g,
videcu kako me bude sluzila tj.kako se ja budem navikao na nju., za 2.400 OK. Kada sam u mraku mogu da uplim svetlo ako mi zatreba i da ga ugasim, nema nikakav software i problem je sto nece da zapamti svetlo koje sam postavio i intenzitet istog, kada je ugasim uvek mora da se ponovo podesi.
@qryak
na zalost, kasno je bilo za nju, vec sam uzeo pomenutu.
Jos jednom hvala Svima.

Nazad
Vrh Dno