Šta je novo?

Honor Magic 7 lite

Džaba im updejtovi. Kada sam prvi put došao u dodir sa ovim telefonom, aplikacija kamere i sama kamere radile su kao singerica. Sa prvim većim updejtom, kamera je unazađena a aplikacija laga. Bukvalno su namerno softverski osakatili telefon kako ne bi ugrozio jače modele.

Džaba im updejtovi. Kada sam prvi put došao u dodir sa ovim telefonom, aplikacija kamere i sama kamere radile su kao singerica. Sa prvim većim updejtom, kamera je unazađena a aplikacija laga. Bukvalno su namerno softverski osakatili telefon kako ne bi ugrozio jače modele.
tako je, slikati kamerom je vrlo otezavajuce, nekaa cekam i po 10s da mi se pojavi slika, zato sam instalirao zamensku app za kemru

Verzija 9.0.0.187. Ne znam kod mene kamera (app) savrseno radi. Jedino sto mi ide na zivce je kada zavrsim poziv a na ekranu je lista pozivanih brojeva telefon se kao na trenutak pauzira-ukoci, smanji se brightness, ne reaguje touch screen. Jedino back gesture ( sa desne ivice telefona ka sredini) mi vraca dostupnu listu poziva na koriscenje.

Ne znam da li je normalno da se s originalnim punjačem od 66w, Magic 7 Lite mi se punio 40 i koji minut od 57 do 100%? Deluje mi sporo za 66w?🤔

Zato sto ne radi sa 66W svi vreme... Obično se punih 66W koristi kad je bat na niskom nivou tipa 5-10%,i kako će telefon puni tako obara snagu punjenja.
Plus najniža snaga je upravo od 80-100% I Taj deo najduže traje da se napuni, što je bio slučaj kod tebe.

Ja sam od starta (kraj februara) imao ovaj problem i sa apdejt ovima se malo I popravilo stanje. Dosta se reši kad se zaključa app kamere za recent.

Vrh Dno