Prestao je da se emituje NBA tv kanalNisu produžili ugovor
Prestao je da se emituje NBA tv kanal
Prestao je da se emituje NBA tv kanalNisu produžili ugovor
Prestao je da se emituje NBA tv kanal
Nije prestao da se emituje u USA. Samo je Telekom Srbija izgubio prava za distribuciju kanala u ex-yu jer su sad potpisali jeftiniji ugovor koji ne sadrži NBA TV, a i izgubili su tržišta Slovenije i Hrvatske, verovatno i BiH.
u obradi
...Meni je ratel resio spor sa sbb-om posle skoro dve godineDa li je neko uspeo da raskine ugovor zbog ukidanja Motorvision+ kanala ili bar dobio odgovor od SBB-a? Mene su oduvali kada sam podneo zahtev za raskid zbog ukidanja UM minuta. Podneo sam prigovor RATEL-u ali predmet jo[ stojiu obradi
...
Sramota!...posle skoro dve godine![]()
Ja sam bio i zaboravio na to, digao ruke, to je valjda negde na njihovom portalu bilo zavedeno, i jednog dana stize samo koverta sa dokumentima...Sramota!
A što je najgore njih uopšte nije sram i nastaviće i dalje tako da natežu i zatežu dok ih potpuno ne progutaju još besramniji od njih.
Probaj stariji/noviji kernel. Na poslu smo prometili isti problem na ubuntu 24 sa novijim kernelom, dok stariji radi kako treba.Imam jedan problem, verujem da je do interneta, sad da li je sam ruting do game servera steam-a ili do sbb-a nisam siguran. Uglavnom dugo vremena sam na dual boot i win je za igranje, linux za posao. Od skora sam presao full na linux uz VM windows za sta je potrebno. Problem je sto imam dosta velik packet loss od kada sam presao na linux, ide i do 30%, nikada nisam imao ovaj problem na windows-u. Uglavnom sam na doti i cs2 i problem se manifestuje u oba slucaja ali nekada se desi dan kada je sve ok. Dotu recimo mogu igrati normalno 1 dan u nedelji, ostalih dana je uzas. Reci danas je srecan dan i sve izgleda ok![]()
Sbb ima i svoje filmske kanale koje drugi nemaju (ni Yettel).
A sto mislis da bi ih izbacili ?Ako misliš na Cinestar kanale (koji nisu u vlasništvu UG tj. UM), s obzirom na to da ih Yettel nije dodao kad su ujednačavali cene i najveći deo ponude kanala, verovatno će uskoro tj. po isteku trenutnog ugovora biti izbačeni iz SBB-a, kao što su i ranije bili izbačeni neki kanali koje Yettel nema u ponudi otkako ih je Yettelov vlasnik preuzeo.
A sto mislis da bi ih izbacili ?
Poenta svega je da klijentima ponudis sto vise i bolje....
Meni su rekli da odem prvo bez opreme a onda kada naprave obračun do dana u mesecu onda da idem da vratim opremu. Ispade da moram dva puta da idem.Ugovor eon light duo mi ističe sledeće nedelje, nisu se ni potrudili da zadrže starog korisnika. Zvala sam sbb call centar pre dve nedelje da raskinem ugovor i devojka mi je rekla da će me pozvati neko iz tehničke službe, medjutim niko me nije zvao, opet sam ih zvala i opet ništa. Pošto neću više da čekam da mi se neko javi, da li je dovoljno da lićno dodjem u poslovnicu i da li moram da ponesem i opremu sa sobom? Hvala
Ds li daju neki papir onda, kada se ode prvi put?Problem je što postoji otkazni rok od 30 dana, pa i nema previše smisla da im recimo danas odnesete opremu, a onda svakako platite ceo oktobar i još malo novembra. Ugovorom je definisano da se otkaz najavljuje pisanim putem, ne nužno uživo u poslovnici, ali opet je bolje otići ako ste u mogućnosti nego se uzdati u to da će prihvatiti mejl.
Kako otkazni rok,ako je ugovor istekao?! Nema logike.Problem je što postoji otkazni rok od 30 dana, pa i nema previše smisla da im recimo danas odnesete opremu, a onda svakako platite ceo oktobar i još malo novembra. Ugovorom je definisano da se otkaz najavljuje pisanim putem, ne nužno uživo u poslovnici, ali opet je bolje otići ako ste u mogućnosti nego se uzdati u to da će prihvatiti mejl.
da, potpišete i posle mesec dana razdužite opremu. tako je bilo kod sbb-a pre prodaje. e sad, ovo što su vam rekli da će vam se neko javiti, to tako miriše na yettel i njihove jajarske fore... najbolje da svratite do najbliže sbb poslovnice.Ds li daju neki papir onda, kada se ode prvi put?
Zapravo ne ističe ugovor već njegov minimalni period važenja, tj. ugovorna obaveza. Sam ugovor bez problema nastavlja da teče, i to po nepovoljnijim uslovima za korisnike: veća cena, ukinuti benefiti... Da nije tako, cela priča sa provajderima bi bila drugačija. Između ostalog, usluga bi bila isključena čim ugovorna obaveza prođe.Kako otkazni rok,ako je ugovor istekao?! Nema logike.
Bila sam u poslovnici, potpisala sam zahtev za raskid ugovora, imaću signal do 9. novembra (16. oktobra ističe ugovor) i do tada je obračunski period, nakon tog datuma treba da vratim opremu, tako su mi objasnili.Meni su rekli da odem prvo bez opreme a onda kada naprave obračun do dana u mesecu onda da idem da vratim opremu. Ispade da moram dva puta da idem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari