Po ovome si u Baznoj stanici. Vidi da li imas agregacije sa mtelom ovakve? A koliki ti je speed Test sa mtsom sa ovim agregacijama?
Po ovome si u Baznoj stanici. Vidi da li imas agregacije sa mtelom ovakve? A koliki ti je speed Test sa mtsom sa ovim agregacijama?

Nista posebno vece, u istim granicama od 10-15 mb kako kad, da li treba mozda nesto da se podesi. ImamPo ovome si u Baznoj stanici. Vidi da li imas agregacije sa mtelom ovakve? A koliki ti je speed Test sa mtsom sa ovim agregacijama?
moze li neka preporuka za nesto kvalitetnije da uzmem da probam preko njega?nema podesavanja, koji je modem jos je i dobra brzina.
Cini mi se da je meni u CG radio 5G sa mts karticomPa s obzirom na to da se mts kartica u CG povezuje samo na 4G mrežu, sumnjam, mada videćemo uskoro. Zavisi od njihove odluke.
Sta se ti zalis brate ja mojim moram svaki 16. Dan u Bosni da aktiviram promociju. Imam vise u google maps zadataka za produzenje neta nego svojih zadataka 😂. Da barem pise u aplikaciji koji je 16 dan. Nego moram ručno da brojim kad sam aktivirao i kad ističe. Osećam se kao Isak Njutn kad je otkrivao matematike za njegove zakone...Ufff mora da dodam jos 15 eu slabo koristio
Pogledajte prilog 515594
Pa yar nemas aplikaciju kao kod mene goreSta se ti zalis brate ja mojim moram svaki 16. Dan u Bosni da aktiviram promociju. Imam vise u google maps zadataka za produzenje neta nego svojih zadataka 😂. Da barem pise u aplikaciji koji je 16 dan. Nego moram ručno da brojim kad sam aktivirao i kad ističe. Osećam se kao Isak Njutn kad je otkrivao matematike za njegove zakone...
Imam aplikaciju. Preko nje uplacujem ali ni za Bosnu nema dodatka u aplikaciji kao ni za Srbiju prva klasa tiket sto se ne vidi. Ajde u Srbiji jednom godišnje aktiviras. A ovde svaki 16. Dan net produzavam. I svakoh 30 dana kredit da doplacujem. Tako da imam tri zadatka mesečno u kalendaru. Sto se tice mtelaPa yar nemas aplikaciju kao kod mene gore
Da sad videh da nema za Bosnu godisnji tiketImam aplikaciju. Preko nje uplacujem ali ni za Bosnu nema dodatka u aplikaciji kao ni za Srbiju prva klasa tiket sto se ne vidi. Ajde u Srbiji jednom godišnje aktiviras. A ovde svaki 16. Dan net produzavam. I svakoh 30 dana kredit da doplacujem. Tako da imam tri zadatka mesečno u kalendaru. Sto se tice mtela

Prvu godinu. Sledeću je 30. 😇 Na rate ..... (Ako dopunjavaš mesečno 3 evra kao ja ) I taman se skupi do sledeće NG
Tako je ja ovo koristim vec 2 godine sa ovim esim sigurno a pre sam imao fizicku karticu sa drugim brojemZnači ako se produžava validnost mesečnom dopunom, onda taj novac ostaje kao kredit i njime se može obnoviti tiket za godinu dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari