I just found this on AliExpress:
US $8.32 | Toocki USB4.0 Cable Gen3 40bps 8K@60Hz Tunderbolt 3 240W Type C to Type C Fast Charging Cable for Macbook PS5 iPhone 15 Switch
![]()
Toocki USB4.0 Cable Gen3 40bps 8K@60Hz Tunderbolt 3 240W Type C to Type C Fast Charging Cable for Macbook PS5 iPhone 15 Switch - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Jel neko pominjao ove kablove,evo ih na 95%
Evo kako izgleda iznutra ovaj Netac 530s ssd, SM2259xt kontroler. Zamenio sam ga istim, javljam ako je do ssd-a biloDa li neko koristi one Netac SSD-ove koje smo skoro kupovali za 16e 512gb? Koristio ~40 dana u starijem laptopu kao boot drive i od juce postao sporiji od hard diska. Citavih 3 minuta boot time, jos sam u fazi analize mada 95% da je do njega. Kakvi su vasi utisci?
Jel to Jcally JM12 ?Stigao mi je JM12 Digital Audio Decoding Adapter od "prodavca početnika". Za €4.34 odlična kupovina.
![]()
JM12 Digital Audio Decoding Adapter Headphone Amplifier Small Tail KT02H20 TYPEC to 3.5mm
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Jel to Jcally JM12 ?
uzeo juce dva komada javljam kada stigneI just found this on AliExpress:
US $31.02 | Netac 3500MB/s M2 SSD 250gb 500gb 1tb 2tb NMVE SSD M.2 2280 PCIe3.0x4 Internal Solid State Drives for Desktop Notebook
![]()
Netac 3500MB/s M2 SSD 250gb 500gb 1tb 2tb NMVE SSD M.2 2280 PCIe3.0x4 Internal Solid State Drives for Desktop Notebook - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
😁
koliko si platio i koje ?uzeo juce dva komada
Kakvi su utisci? Jesi ubacio firmwer od FiiO JA11?Stigao mi je JM12 Digital Audio Decoding Adapter od "prodavca početnika". Za €4.34 odlična kupovina.
![]()
JM12 Digital Audio Decoding Adapter Headphone Amplifier Small Tail KT02H20 TYPEC to 3.5mm
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
koliko si platio i koje ?uzeo juce dva komada
Kakvi su utisci? Jesi ubacio firmwer od FiiO JA11?
Sve OK, bez nuspojava u zvuku. Svira korektno.
I supruzi se isto desilo, nov kupljen kad je izašao, odlepio se kad je skidala masku. Očigledno je loš lepak.Treba mi preporuka za neki lepak da zalepim poklopac telefona, odlepio sa na a52s, verovatno je ranije otvaran (a mozda je prosto mator)
Ista prica i kod mene . ja sam ga punio i bio onako vruc i da skinem masku on se odlepioI supruzi se isto desilo, nov kupljen kad je izašao, odlepio se kad je skidala masku. Očigledno je loš lepak.
Objasni, koji kuponi i u kojim slučajevima?Za divno cudo, rade kuponi za ovu nedelju. Mali izbor i ogranicena ponuda ali mozda neko nesto nadje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari