Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Recimo da mnogima nije radio android auto na celoj S25 seriji, taj update im rešio problem.

Jel koristite Google messages app ili instalirate Samsung messages?
Na S23U sam imao Samsung app vidim ovde nije ni instalirana nego ta Google
Nije da mi je to nesto preterano bitno nego neka navika.

Ne radi nigde. Meni je lično Samsungova aplikacija neuporedivo lepša i nju koristim.
@Jovkesm mislim da samo nisi upoznat sa potencijalnom štetom koju može da pravi.

Ne radi nigde. Meni je lično Samsungova aplikacija neuporedivo lepša i nju koristim.
@Jovkesm mislim da samo nisi upoznat sa potencijalnom štetom koju može da pravi.
Koju tacno stetu? Bezbednosno imas i samsungove redovne mesecne zakrpe, koje u vecoj meri stite telefon nego taj play update, bar sto se bezbednosti tice. Svako ko ne instalira random neproverene apk nema sta da se zamara ovim. Svakako sam taj update ne zavisi od samsunga i izdaje ga direktno google, a od kad je sveta i veka kasni uvek po par meseci, pa eto opet nikakvi problemi.

Pa evo napisano je gore, da ne citiram postove.
Osim toga, sad sam primetio na ovim screen shotovima da je A15 kod ovih sa septembarskim apdejtom, a A16 kod nas sa julskim, možda je do toga

Nisam bas najbolje razumeo, ovaj proces za menjanje CSC zbog snimanja razgovora da li je bezbedan u smislu da ne može da *****e nešto na telefonu?

Teško da tu može nešto da podje po zlu. Ne radi se tu ništa specijalno. Menjao više puta i sve je šljakalo.

Nisam bas najbolje razumeo, ovaj proces za menjanje CSC zbog snimanja razgovora da li je bezbedan u smislu da ne može da *****e nešto na telefonu?
Meni su na S21 prestali da stižu apdejti, ostalo sve isto.. sad nekom je to prednost, nekom mana :)

S25 256gb dogurace do 5/6 Sota tako stalno

Prilozi

• Screenshot_20251007_213011_Device care.jpg
    Screenshot_20251007_213011_Device care.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 37
Vrh Dno