Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja do 50% imam tu oko 4h i preko SOT-a, ali od 50% kreće brodolom, jedva 2h bude ta druga polovina, čak uz light režim od 30%. :)

Ja do 50% imam tu oko 4h i preko SOT-a, ali od 50% kreće brodolom, jedva 2h bude ta druga polovina, čak uz light režim od 30%. :)
To im je taj algoritam koji uci kako koristis telefon. Svodi se na to da je samo u pitanju prikaz procenta baterije koji je varijabilan i nerealan. Znaci ako je baterija na 50%, ne mora da znaci da je to i istina, mozda je realno na 30% i zato naglo opada. nadam se da razumes sta hocu da kazem.

Ne znam sta vas interesuje....

Novosti Al notifikacije, vise modifikacija brzog panela, sredjeniji interfejs....
Brz je, fluidan.
Radi za sad sve.
Nije sertifikovan, tako da ko koristi gpay nek ne instalira.
Drugo v6 je bootloader, tako dok ne izadje 8.0 oktobar segurnosni sa v6 nece se moci downgrade sa 8.5.
Meni je lepsi status bar, ovako malo razdvojeno signali i procenat baterije.

Na xda forumu imate linkove za skidanje i kako se sideload na s25 seriji...

Meni se na S25U sad u ovom ciklusu "popravila" baterija posle update-a. Kapiram da ce da izgura 8h SOT uz 24h koriscenja.

S25 Ultra , standardan režim, lokacijom i AOD , 4G je 90% korišćenja.
Mogu da potvrdim da kad padne ispod 50% baterije mnogo brže "curi" , sa 50% do 10% 2,5-3h SOT-a.

Screenshot_20251005_204621_Device care.jpg

Kada na S25+ ukucam *#1234# dobijem CSC OXM, a kada iz SamFW/ADB kliknem Valid/Change SN dobijem EUY.

U ADB prozoru mi uopšte ne nudi Change CSC polje.
I sada vidim da je iskočila poruka

Checking ADB connection...
No ADB connection found

Auto Blocker isključen.
Developer mod uključen.
Nakon toga resetovan telefon.

Kako da uspostavim ADB konekciju?

Update: izgleda da nemam C++ 2015? Šta tačno da instaliram, jer link u SamFW ne radi.

Poslednja izmena:
Ne dozvoljava mi da instaliram ovu sa linka.
Izgleda da ipak imam, više verzija, jedna je čak novija od ove sa MS linka!?

Šta može još da mu fali za ADB?
Čim nešto iščitava iz telefona, to bi trebalo da znači da je Samsung drajver OK?

Prilozi

• 1759739309806.png
    1759739309806.png
    103.2 KB · Pregleda: 38
Juce sam na novom malom S25 posle azuriranja na OneUi 8, preko upustva za YouTub-a promenio SCS kod u THL(tajlandski), naravno zvog snimanja razgovora.
Ako hoces link i ako pravila foruma dozvoljavaju, da okacim ovde?

Okači, biće potrebno još nekome.

Tu kliknete "bolid namber" :LOL:
Pomogao mi je...to polje se više ne nalazi u ADB, već u MTP (ali postoji i u root, pa sam pomsilio da je svaki od njih za nešto drugo).

Kada sam povezao telefon, kliknuo sam info, pa je on izlistao gomilu nekih stvari i kada sam otvorio MTP/CSC, imao sam čitavu lsitu da izaberem koje CSC sve podržava moj uređaj.
Juče sam gledao taj MTP/CSC, ali nisam imao listu CSC, već samo dole da ručno upišem, pa nisam ni pokušavao.

Vidim da mu je prilikom apliciranja novog CSC-a SamFW ispisao "Running exploit fail".

Zna li neko zašto? Vidim da online ima puno onih koji su prijavili da im se posle te poruke CSC promenio, ali samo do narednog reboot-a.

Da li je neko probao sa S24FE?

Radi i nakon resetovanja.
A da li može da se promeni, proveri sa *#1234#
Sad sam probao, kod mene taj kod više ne radi. Ne znam zašto.

Meni je tu bio OXM kod i onda sam našao tabelu u kojoj je spisak svih CSC koji mogu da se stave. Mada mi je i SamFW Tool ponudio opcije.
Prošle godine sam probao na jednom A55 i S21FE (oba preko A1 operatera), oba imaju CSC za EU i mogu samo njihove CSC da stavim tj nema svrhe menjati.

Tu kliknete "bolid namber" :LOL:
Pomogao mi je...to polje se više ne nalazi u ADB, već u MTP (ali postoji i u root, pa sam pomsilio da je svaki od njih za nešto drugo).

Kada sam povezao telefon, kliknuo sam info, pa je on izlistao gomilu nekih stvari i kada sam otvorio MTP/CSC, imao sam čitavu lsitu da izaberem koje CSC sve podržava moj uređaj.
Juče sam gledao taj MTP/CSC, ali nisam imao listu CSC, već samo dole da ručno upišem, pa nisam ni pokušavao.
Ovde je sve lepo objašnjeno koji csc se menja sa kojim:
https://forum.benchmark.rs/threads/samsung-galaxy-s23.486419/post-7187802

Prošle godine sam probao na jednom A55 i S21FE (oba preko A1 operatera), oba imaju CSC za EU i mogu samo njihove CSC da stavim tj nema svrhe menjati.
Promena CSC koda gde je omogućena opcija snimanja razgovora je moguća samo na telefonima sa SD procesorom. Proverio sa A56 i nisam uspeo, odnosno
CSC kod sam promenio, ali snimanje razvovora nije bilo omogućeno, probao sa više različitih kodova.

Možda sam omašio temu, ali ne mogu da pronađem fotografiju koja stoji na lockscreen, u Galeriji niti bilo gde drugo?
Jel zna neko načinzl, bilo koji, a da nije rutovanje aparata?

Settings, wallpaper & style ili drži prst na home skrinu, pa change wallpaper.

Naručio sam kao pravno lice, pa je procedura malo drugačija. Naručio sam drugog dana akcije, ali nisam platio čim je stigao predračun, pa sam otišao na put, predračun istekao, pa sam zaboravio da tražim drugi, tako da sam u petak konačno dobio i platio predračun za 512 model, jer 256 nisu imali "odmah na stanju".
Da li kao pravno lice imaš pravo na promociju ?
I da li ti kao pravno lice kupiš telefone i prodaš meni..a ja se registrujem za promociju kao fizičko lice..
Da li je tako nešto moguće, da li je ispravno ?

Da li kao pravno lice imaš pravo na promociju ?
I da li ti kao pravno lice kupiš telefone i prodaš meni..a ja se registrujem za promociju kao fizičko lice..
Da li je tako nešto moguće, da li je ispravno ?

Prihvatili su prijavu i poslali potvrdu da poklon stiže do kraja januara.

Mislim da njih ne interesuje ko kupuje, ko se prijavljuje, dokle god imaš sve tražene stvari da aploaduješ.
Slao sam porudžbenicu, fiskalni račun, fotografiju nalepnice sa kutije i ostalo je bilo popunjavanje tekstualnih podataka.

Sad razmišljam, ne mogu da se setim kako izgledaju polja, valjda je ime i prezime obavezno, a kompanija ne mora da se upiše.

Anyway, za sada sam toliko zadovoljan telefonom, da kad stigne S25FE, biće mi neprijatno, osećaću se kao da sam ih pokrao 😄

A onda se samo seti da oni uprkos tvojoj "kradji" imaju zaradu 😂

Što je sasvim ok. Jer da ne zarađuju, ne bih imao šta da "ukradem".

Ovo je bukvalno situacija:
  • Jel realno da nam telefoni sada toliko koštaju?!
  • Da, i ljudi ih i dalje kupuju. Ne smemo da spustimo cenu, pomisliće da nešto nije uredu.
  • ne diraj cenu, samo im deli poklone, to će još više da ih loži.

Nazad
Vrh Dno