One ui 8.5
Daj još detalja, i kaži kako može da se instalira One ui 8.5?
One ui 8.5
Daj još detalja, i kaži kako može da se instalira One ui 8.5?
Moj je od starta Titanik 🎻🎶🎶🪫🥲🤣🤣Ja do 50% imam tu oko 4h i preko SOT-a, ali od 50% kreće brodolom, jedva 2h bude ta druga polovina, čak uz light režim od 30%.![]()
To im je taj algoritam koji uci kako koristis telefon. Svodi se na to da je samo u pitanju prikaz procenta baterije koji je varijabilan i nerealan. Znaci ako je baterija na 50%, ne mora da znaci da je to i istina, mozda je realno na 30% i zato naglo opada. nadam se da razumes sta hocu da kazem.Ja do 50% imam tu oko 4h i preko SOT-a, ali od 50% kreće brodolom, jedva 2h bude ta druga polovina, čak uz light režim od 30%.![]()
Qhd, ne smanjujem ja na telefonima nikad parametre, ionako ih prosledjujem posle godinu pa ne hajem mnogo 😂Da li na Ultri koristiš QHD+ rezoluciju ili defaultnu FHD+ ?
S25 ultra..Lol druže koji model S25? 😂
Imamo 5 modela
Ovde je sve lepo objašnjeno koji csc se menja sa kojim:Tu kliknete "bolid namber"
Pomogao mi je...to polje se više ne nalazi u ADB, već u MTP (ali postoji i u root, pa sam pomsilio da je svaki od njih za nešto drugo).
Kada sam povezao telefon, kliknuo sam info, pa je on izlistao gomilu nekih stvari i kada sam otvorio MTP/CSC, imao sam čitavu lsitu da izaberem koje CSC sve podržava moj uređaj.
Juče sam gledao taj MTP/CSC, ali nisam imao listu CSC, već samo dole da ručno upišem, pa nisam ni pokušavao.
Promena CSC koda gde je omogućena opcija snimanja razgovora je moguća samo na telefonima sa SD procesorom. Proverio sa A56 i nisam uspeo, odnosnoProšle godine sam probao na jednom A55 i S21FE (oba preko A1 operatera), oba imaju CSC za EU i mogu samo njihove CSC da stavim tj nema svrhe menjati.
Da li kao pravno lice imaš pravo na promociju ?Naručio sam kao pravno lice, pa je procedura malo drugačija. Naručio sam drugog dana akcije, ali nisam platio čim je stigao predračun, pa sam otišao na put, predračun istekao, pa sam zaboravio da tražim drugi, tako da sam u petak konačno dobio i platio predračun za 512 model, jer 256 nisu imali "odmah na stanju".
Da li kao pravno lice imaš pravo na promociju ?
I da li ti kao pravno lice kupiš telefone i prodaš meni..a ja se registrujem za promociju kao fizičko lice..
Da li je tako nešto moguće, da li je ispravno ?
Jel ima neko rešenje za ovo? Stigao mi je S25 i ista je ova situacijaPogledajte prilog 507429
Skoro dve nedelje probam azuriranje i ne daje mi za Google play nista posle jula.
Gde gledate ovo ažuriranje?Jel ima neko rešenje za ovo? Stigao mi je S25 i ista je ova situacija
Security, privacy, updates i tu ima Google Play updates. Apsolutno je nebitno.Gde gledate ovo ažuriranje?
I zašto je bitno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari