Obozavaju kaki boju ? 😇Ma kakva Noctua, nzm sta se ljudi i dalje loze na nju. 😀
mozda zato sto je najbolja, naravno i kosta mnogo, ali onaj ko zeli da ima najbolje....Ma kakva Noctua, nzm sta se ljudi i dalje loze na nju. 😀
malo skuplje od 2 noctua 120mm venta 😀Liquid Freezer III Pro 360 je 84e. 😆

Da vec se javio neko ko je isprobao slicno i kaze ne valja nista, Noctua NH-L12S je bolja opcija 😅ko je lud da ovo stavi u workstation
Pogledajte prilog 527716
Možda jedan kvalitet kod njih koji ne verujem da je lako dostižan kod ostalih je trajnost. Evo je jedna od 2011 NHD-14, 16h dnevno prosek radi ovih 15 godina, vernt. kao prvog dana, bešumna, čak ni pasta na CPU (mada se više ne sećam jel stavljena njihova ili AS, ali mislim da je njihova), nije menjana a CPU pod max overklokovanjem ne prelazi 72c (realna radna temperatura oko 50).... da li bi neki drugi cooler radio isto... iz tog vremena ne bi, iz današnjeg bi, ali pitanje da li bih i koliko puta morao da menjam ventilatore... barem 1x iz mog iskustva sa case ventilatorima...mozda zato sto je najbolja, naravno i kosta mnogo, ali onaj ko zeli da ima najbolje....
Zašto ne bi radio...? Kuler nema pokretne delove sem ventilatora i, koliko znam, zaštićeni su od rđe. Nema razloga da bilo koji iole pristojan kuler radi kraće od Noctue.Možda jedan kvalitet kod njih koji ne verujem da je lako dostižan kod ostalih je trajnost. Evo je jedna od 2011 NHD-14, 16h dnevno prosek radi ovih 15 godina, vernt. kao prvog dana, bešumna, čak ni pasta na CPU (mada se više ne sećam jel stavljena njihova ili AS, ali mislim da je njihova), nije menjana a CPU pod max overklokovanjem ne prelazi 72c (realna radna temperatura oko 50).... da li bi neki drugi cooler radio isto... iz tog vremena ne bi, iz današnjeg bi, ali pitanje da li bih i koliko puta morao da menjam ventilatore... barem 1x iz mog iskustva sa case ventilatorima...
Najsmešnije od svega cela ta konfiguracija sada vredi manje nego taj cooler koji mogu da očistim i prebacim (uz novi mount koji je free) na neki AM5 recimo... i da traje ko zna još kolko 😀
pa na to sam mislio vent bi verovatno crkao posle 365x16x15 sati rada ili bi bar krenuo da zvrnda,Zašto ne bi radio...? Kuler nema pokretne delove sem ventilatora i, koliko znam, zaštićeni su od rđe. Nema razloga da bilo koji iole pristojan kuler radi kraće od Noctue.
Ventilator je tu jedina stvar koja može da zakaže a niko ti ne brani da zakačiš Noctua vent na drugi, mnogo jeftiniji kuler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari