Možda je potrebno ambijetalno svetlo u prostoriji?
ma imam malu lampu iz Ikee, baš tu ambijentalnu ali nije to to 😁
navikao sam tipa noću kad ustanem da sijam crveno, ili kad otključavam vrata od stana ili kad odem kroz zgradu, pošto sam na prvom spratu pa ne volim da palim svetlo da gori za džabe.
ili kad otključavam/zaključavam trotinet, tražim mačkove igračke ispod kreveta itd.
jako korisna stvar ali šta je tu je.
malo zapažanja što se sata tiče.
praćenje sna za sada loše radi, mada sam negde pročitao da mu treba par nedelja da se navikne na telo pa će valjda biti bolje.
mislim, trenutak zaspivanja dobro računa, i sviđa mi se kako ima informacija poput "went to bad at" i "fall asleep at", I prati trendove.
to ima i za woke up and went out of bad ali to nikako ne radi, za sad ne može da prepozna kad se probudim, nego je wake up I go out of bad manje više uvek isto.

hrv trend kod oba, mada Garmina nisam nosio par noći.

čudan skok kod Amazfita, nisam siguran šta se desilo i koliko je tačno, a nisam imao Epix to veče da uporedim rezultate.
osim toga, razlika je u par ms ali je trend sličan.
ono što mi je zanimljivije od svega jeste samo praćenje otkucaja.
juče i prekjuče sam bio malo aktivniji po stanu i nosio oba sata sa hr vidžetima aktiviranim.
Garmin nema šta da traži tu bukvalno.
amazfit konstantno pomera hr, svako ustajanje, sedanje, skok za mačkom dok se jurimo po stanu isprati bez problema.
primer - skočio sam da fotelje i pojurio mačka u drugu sobu.
bio je skok sa 70 na 90 i nešto, bez kašnjenja, brojevi su išli 71, 72, 4, 7 itd. do 90.
Garmin je za to vreme prvo pet sekundi bio na 70, 71. onda je u skokovima i preskakanjima brojeva od 7-8, tipa sa 70 na 78 pa na 85, da bi došao do 91, zakucao i onda posle par sekundi pao na 81 i tu se negde izjednačio sa Balansom koji je već odradio lagano pad sa 90 na 80.
i to je trend koji se baš primeti kad se gledaju uporedo, kašnjenje i preskakanje otkucaja na Garminu.
bio sam poprilično siguran da je Garmin HRV tačan i te brojeve sam uzimao kao reper ali što više vremena prolazi, to nisam siguran koliko je zapravo tačan, i da je to što je kod Amazfita za par ms veći možda čak i tačnija brojka.
sad je doduše pitanje da li Garmin stvarno laguje u preskače brojeve ili to samo grafički prikaz na samom satu kasni a da su brojevi zapravo tačni ako bi se eksportovali iz aplikacije. to ne znam i ne znam kako bih i potvrdio, ali je evidentno da se "muči" i da je Amazfit dosta, dosta bolji.
jedna mana Amazfita jeste da ne meri SPO2 konstantno nego jednom u 5, 10 minuta.
Garmin ima konstantno merenje kad god je ruka u mirovanju dok Amazfit radi proveru periodično - uz mirovanje naravno.
pretpostavljam da je zbog toga jedino i tolika razlika u bateriji, desetak na Garminu i dvadesetak na Amazfitu.
nije neki deal breaker ali bih voleo da puste da sat meri i SPO2 na uštrb baterije.