Šta je novo?

Mobilna telefonija: korisnička pitanja i podrška

Ima li ovde i dalje agenata na forumu kao nekada sto je bilo za kucni net i TV, samo za mobilne pakete, koji mogu da ponude neki popust odmah bez cimanja oko raskidanja ugovora i ostalog ciganjisanja da bi se dobila normalna ponuda?
Šta, imaš "izazov" da obnoviš ugovor? :) Moraćeš mnogo "izazova" da rešiš za normalnu ponudu.
Jer je Yettel eto pun "izazova" :)
Agenti mogu da ponude novim korisnicima.

Šta, imaš "izazov" da obnoviš ugovor? :) Moraćeš mnogo "izazova" da rešiš za normalnu ponudu.
Jer je Yettel eto pun "izazova" :)
Agenti mogu da ponude novim korisnicima.
Nije za mene, ja za sebe izvučem uvek neku ponudu, za nekog drugog je ko nema vremena od drugih problema time da se bavi a ne bacaju im se baš pare na yettel, ranije sam mogao da zovem u njihovo ime ali više ne dozvoljavaju čak ni sa brojem JMBG

Presao bi iz a1 da li se dobija popust neki na paket,uzeo bi i telefon.Hvala

Želim da obnovim ugovor vezano za postpaid broj,pa ako ima neki agent koji ovo čita,neka se javi 😊

Jedno pitanje. Danas sam obnovio yettel ugovornu obavezu. Dobio sam 9 meseci po 1 dinar, ali mi u aplikaciji piše nesto drugo. Da mi je trenutno stanje oko 1950 din.
8 dana u oktobru treba da platim oko 500 din, a od danas ide novi ugovor 9 meswci za 1 din. i 15 meseci po 2150 din, za mobile M paket. Da li u aplikaciji ne pokazuju odobren popust od agenta?!

Jedno pitanje. Danas sam obnovio yettel ugovornu obavezu. Dobio sam 9 meseci po 1 dinar, ali mi u aplikaciji piše nesto drugo. Da mi je trenutno stanje oko 1950 din.
8 dana u oktobru treba da platim oko 500 din, a od danas ide novi ugovor 9 meswci za 1 din. i 15 meseci po 2150 din, za mobile M paket. Da li u aplikaciji ne pokazuju odobren popust od agenta?!
@phoboskv ako je to bilo juce tj 09.10.2025g sacekaj maksimalno,2-3 dana od dana potpisivanja UO.I u aplikaciji ce pisati kako treba,dok prodje kroz sistem.Na primer ja sam posle bese 4 dana video tj tacno pisalo u aplikaciji 2 stavke,Yettel 20 uz 50% popusta i Mobilni Internet Max (Kucni Net).Yettel jeste poskup ali kod njih,sve radi ko sat...svakog 3ceg u mesecu dobijas racun na email sms porukom i eracun zakacen pdf u aplikaciji,u slucaju bilo kakvog problema ako ga bude okreni 9000 i resis problem.Ja sam kod njih vec preko 6 godina,i zadovoljan sam maksimalno.E sad sto su poskupi,to je vec druga prica
Edit: Rok za placanje racuna,je 20-ti u mesecu.
:)

Sacekacu za aplikaciju.
A sto se tice ostalog, znam ja sve to :)
Ja sam bio i u Mobtelu, pa u Telenoru i nastavio u Yettel-u.

Ovo sto sam dobio za ostanak u mrezi je ok ponuda. Kad se preracuna na 24 meseca, ispada 1343 din. mesecno za Mobile M paket.

Sacekacu za aplikaciju.
A sto se tice ostalog, znam ja sve to :)
Ja sam bio i u Mobtelu, pa u Telenoru i nastavio u Yettel-u.

Ovo sto sam dobio za ostanak u mrezi je ok ponuda. Kad se preracuna na 24 meseca, ispada 1343 din. mesecno za Mobile M paket.
U dobro si ti to izboksova mislim za te pare,takav tarifni paket.Meni tece Yettel 20 50% popust,ali bez kupovine telefona.Placam 1450d mesecno,e sta cu kad isteknu te 2g zaista neznam.Najvise mi se svidja opcija nov telefon ali uz,opet ako moze popust na tarifni paket tipa Yettel 50 i/ili Yettel 100 :)

Sve proradilo. Sve ok. Aktivirao i Sky showtime, Deezer i Voyo. Hbo max sam vec imao.
Sve ovo, uz neograniceni internet, minute ... Za 1343 din. mesečno, stvarno top.

Prvo su nudili 6 meseci za dinar, a 18 meseci po 1087 din za Yettel 20. Za Yettel 50 isto 6 meseci 1 din, a 18 po 1350 din.
Meni je trebalo vise roming neta, kao sto su mi u a1 nudili 3 gb. Onda sam onako pitao za mobile M, rece neku veću cenu i kad sam hteo da odustanem, onda mi ponudi kao samo za mene, 9 meseci za 1 din. i 15 meseci za 2149 din.

Mozda sam mogao da dobijem i 12 meseci, kao kolega za Yettel 100, ali se ne zalim. I ovo je stvarno super.

Da li planirate da podignete HBO Max sa Standardnog na Premium u okviru pretplate kako je kod A1?

Jel ima neko problema sa internetom? Juče i danas katastrofa..

Pogledaj da nisi u zoni radova na unapređenju mreže.

Dobar dan. Da li je upotreba LTE-a moguca na jednom starijem uredjaju - Sony Xperia 10 II na Yettel mrezi?
Nigde ne mogu da nadjem taj podatak.

Hvala unapred

Ako je to onaj iz 2020g, onda jeste.

Vrh Dno