Prate temu ljudi koji nisu ni registrovani na forumu i iskorite vaučer. Meni se redovno javljaju ljudi koji samo što su registrovani. Čudno je da forum uopšte dozvoljava direktnu poruku bez ijednog posta???Probaj možda ponovo, meni je Ananas pre par sati poslao mejl da vaučer nije iskorišćen.
Ili je neko nepoznat bio brži.
Imeni je letos bilo bez plaćanja dostave, i sada kada mi trebaju pred zimu i da ih kupim piše dostava se plaća. Kurisrske službe su poskupele dostave i to je jedan od razloga.I ja sam porucivao pre 10 dana gume 2x2 bez placanja dostave dot 20/25,da je bio stariji ne bi ni preuzeo naravno.
Pazi meni ne trazi 🤣Imeni je letos bilo bez plaćanja dostave, i sada kada mi trebaju pred zimu i da ih kupim piše dostava se plaća. Kurisrske službe su poskupele dostave i to je jedan od razloga.
Nema veze sa članstvom već sa gabaritom proizvoda.Sve preko 30kg se naplaćuje po utvrđenoj tarifi u ovom slučaju 1790 dinara.Nije napisao da li je A+, ali mi se cini da nije jer sam dobio isti rezultat kao i ti. Sa oba seta guma sam tek dobio da traze dostavu 1790 a za 1x po 4 gume ne.
Prvo sam pomislio da nije mozda razlika do dobavljaca ali su druge kolege uveliko rezile dilemu da je definitivno do clanstva.
Pa jedna guma nema 30 kila,njemu za jednu gumu dostava 350 dindziNema veze sa članstvom već sa gabaritom proizvoda.Sve preko 30kg se naplaćuje po utvrđenoj tarifi u ovom slučaju 1790 dinara.
Ima postarina i za neke teže stvari koje su ispod 30 kg 790 din, a za preko 30kg je 1790Nema veze sa članstvom već sa gabaritom proizvoda.Sve preko 30kg se naplaćuje po utvrđenoj tarifi u ovom slučaju 1790 dinara.
Ako stanu sa vaučerima, neće se kupovati kod njih. Ponude na Ananasu su uglavnom skuplje, i jedino sa vaučerima postaju povoljnije.Pa i to bismo našli način da zaobiđemo... Eno ograničene marže na 20%, a cene u tim marketima gde su ograničene su za neke proizvode i duplo veće nego kod drugih. Matematika koju sam ja učio i koju su oni učili izgleda nije ista.
Apropo Tehnomanije, gledao sam neki aparat za kafu. Bio je ~17k, sad je 25k pa 15% na to.
Biće problem kad Ananas bude stao s vaučerima...
Slažem se. Ja konkretno nisam nikad ništa kupio bez vaučera, ali mislim da ljudi nisu kao mi. Tako da će verovatno nastaviti da rade i bez vaučera, sa kolikim uspehom to je pitanje. Siguran sam da mogu cene da se skinu, al' onda neće biti fer na tržištu i pobuniće se "veliki"...Ako stanu sa vaučerima, neće se kupovati kod njih. Ponude na Ananasu su uglavnom skuplje, i jedino sa vaučerima postaju povoljnije.
Samo sam pre neki dan (mislim da je bio petak) uhvatio da je Big Bang imao nešto jeftinije cene nego na svom zvaničnom sajtu.
Ne znam za ostale prodavce ?
Jel ih ima sada na sajtu?Probaj ponovo poruci,desavalo mi se to,ako ih stvarno nema na stanju sada ne bi mogo da ih nadjes.Meni otkazase gume kleberove, verovatno nema vise na stanju.
Sviđa mi se ideja 😀
Nema, proverio.Jel ih ima sada na sajtu?Probaj ponovo poruci,desavalo mi se to,ako ih stvarno nema na stanju sada ne bi mogo da ih nadjes.
Imas slicne nokian allseason,nesto bas malo su skuplje bile za moju dimenziju,mozda je i za tvoju isto.Nema, proverio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari