Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

I ja sam porucivao pre 10 dana gume 2x2 bez placanja dostave dot 20/25,da je bio stariji ne bi ni preuzeo naravno.

Probaj možda ponovo, meni je Ananas pre par sati poslao mejl da vaučer nije iskorišćen.

Ili je neko nepoznat bio brži.
Prate temu ljudi koji nisu ni registrovani na forumu i iskorite vaučer. Meni se redovno javljaju ljudi koji samo što su registrovani. Čudno je da forum uopšte dozvoljava direktnu poruku bez ijednog posta???

I ja sam porucivao pre 10 dana gume 2x2 bez placanja dostave dot 20/25,da je bio stariji ne bi ni preuzeo naravno.
Imeni je letos bilo bez plaćanja dostave, i sada kada mi trebaju pred zimu i da ih kupim piše dostava se plaća. Kurisrske službe su poskupele dostave i to je jedan od razloga.

Nije napisao da li je A+, ali mi se cini da nije jer sam dobio isti rezultat kao i ti. Sa oba seta guma sam tek dobio da traze dostavu 1790 a za 1x po 4 gume ne.
Prvo sam pomislio da nije mozda razlika do dobavljaca ali su druge kolege uveliko rezile dilemu da je definitivno do clanstva.

Prilozi

• 2025-09-30_22-55-12.jpg
    2025-09-30_22-55-12.jpg
    25.4 KB · Pregleda: 77
  • 2025-09-30_23-00-05.jpg
    2025-09-30_23-00-05.jpg
    25.9 KB · Pregleda: 80
Meni su stigle gume 28 nedelja, 25 godine. Od ananasa... Nemaju 3 meseca, kleber.

Nije napisao da li je A+, ali mi se cini da nije jer sam dobio isti rezultat kao i ti. Sa oba seta guma sam tek dobio da traze dostavu 1790 a za 1x po 4 gume ne.
Prvo sam pomislio da nije mozda razlika do dobavljaca ali su druge kolege uveliko rezile dilemu da je definitivno do clanstva.
Nema veze sa članstvom već sa gabaritom proizvoda.Sve preko 30kg se naplaćuje po utvrđenoj tarifi u ovom slučaju 1790 dinara.

Moja greška.Proverio sam na drugom nalogu gde mi nije aktivirano a+ članstvo i jeste dostava 350 dinara do 30kg a preko toga je 1790 dinara za taj tip gume.

Dobar dan, kupujem belu tehniku za stan, pa me zanima da li znate jesu li ovi vauceri a3000 redovna stvar, ili sam to samo juce slucajno pogodio? Da li mi se isplati da sacekam za nesto koji dan ili da ne gubim vreme?

Ne znam sta da vam kazem, kupujem raznu belu tehniku trenutno i malopre sam tu nasao najpovoljnije par artikla. Ne 15% jeftinije nego kod drugih, ali po par hiljada sigurno.

Da li neko ima viška vaučer za popust na korpu od 6000din? Ako ima i voljan je da podeli, može da pošalje privatnom porukom. Valjda ima neki važeći vaučer za 1000din popusta. Hvala unapred!

Поштарина се плаћа за габаритне пошиљке.
ТВ 55" је мање од 10кг, 790 је поштарина,

Pa i to bismo našli način da zaobiđemo... Eno ograničene marže na 20%, a cene u tim marketima gde su ograničene su za neke proizvode i duplo veće nego kod drugih. Matematika koju sam ja učio i koju su oni učili izgleda nije ista.

Apropo Tehnomanije, gledao sam neki aparat za kafu. Bio je ~17k, sad je 25k pa 15% na to.

Biće problem kad Ananas bude stao s vaučerima...
Ako stanu sa vaučerima, neće se kupovati kod njih. Ponude na Ananasu su uglavnom skuplje, i jedino sa vaučerima postaju povoljnije.
Samo sam pre neki dan (mislim da je bio petak) uhvatio da je Big Bang imao nešto jeftinije cene nego na svom zvaničnom sajtu.
Ne znam za ostale prodavce ?

Pozdrav ljudi,

ima li neko 2000/15000? BIo bih zahvalan :)

Pozdrav
P.s.u krajnjoj liniji i 1000 bi radio radnju

Ako stanu sa vaučerima, neće se kupovati kod njih. Ponude na Ananasu su uglavnom skuplje, i jedino sa vaučerima postaju povoljnije.
Samo sam pre neki dan (mislim da je bio petak) uhvatio da je Big Bang imao nešto jeftinije cene nego na svom zvaničnom sajtu.
Ne znam za ostale prodavce ?
Slažem se. Ja konkretno nisam nikad ništa kupio bez vaučera, ali mislim da ljudi nisu kao mi. Tako da će verovatno nastaviti da rade i bez vaučera, sa kolikim uspehom to je pitanje. Siguran sam da mogu cene da se skinu, al' onda neće biti fer na tržištu i pobuniće se "veliki"...

Ја сам купио ТВ који је код њих био најјефтинији плус ваучер.
Док је рецимо ранац за школу био скупљи од Кенгура, и перница. Са ваучером петница испадне бесплатна, али су отказали поруџбину и дигли цену за 1500 дин.
Пре две године сам узео и PS5 контролер за 7000.

Meni otkazase gume kleberove, verovatno nema vise na stanju.

Meni stigle Barumove DOT 24/25 :cool:

1000/5000 u pp
Minimum 250 poruka i godinu dana staža.

EDIT: Otišao članu @nidzesi

Poslednja izmena:
Ako neko ima višak 1000/5000 vaučera, bio bih zahvalan ako prosledi.

Ukoliko neko ima vaucer preko 25.000 bio bih mu zahvalan, kupujem neke gume, racunao sam na aik vaucer ali ne radi...dakle ili onaj preko 20.000 ili preko 25.000

Nazad
Vrh Dno