Sakrij taj luk što viri, malo si mnogo bezobrazan, fazoni seljačina sa nastupom.Pise mi na celu odakle sam, jel ti krivo posto si mnogo pametan i popio si svu pamet ovog sveta, vidim da ti pamet curi iz usiju a prazi luk viri iz dp
Ja nisam elektricar ni ti majstor i nikad se u zivotu nisam susretao sa grejacima i TA pecima, ni bilo cime tako da ne znam i zato pitam.
Kod mene mora da se razida, ima dva grejaca koja su unutra.Na Cerovim pecima se grejaci menjaju sa strane to jest ne mora da se rastura pec.
Ja rekoh da ne moze da se vadi, mora da se razida.Meni bi bilo lakse da se tako vadi.Kod mene imaju 3 grejaca pa se ne rastura.
Ako mozes skini bocni lim gde su zice (desni) pa uslikaj pec i okaci sliku da vidim?
Nije bilo tesko obeleziti slikati i snimiti, Dogovor je sa majstorom bio, posto utorak i sredu nece biti kise i vetra tek krece od cetvrtka kisa, da ja razidam pec izvadim staklenu vunu i namestim kamenu vunu a on ce da je sazida, da ne obelezavam nista nema potrebe on je sazidao i razidao milion takvih peci sve zna to su mjstoreve reci i zato nisam obelezavao. Kada sam poceo da razidavam pec, vidim neko koje zidao pre 20 god zapusio je one otvore za ventilaciju na dnu. Ja sam samo uporedivao cigle sa semom i ja imam 16 cigli i nekoliko belih cigli to je, nemam one kao sto je na semi.Zar je bilo tesko obeleziti i slikati cigle, red po red, kao sto sam napisao u prvom postu?
Pec je sada nova i ociscena usisana kompet ,stavljena nova kamena vuna kupljeni novi grejaci kupljen novi ventilator kupljeni novi termostati kupljena nova instalacija to jest zice 2.5 silikonske, sto se tice spoljno izleda ocuvana je kao nova, samo su stranice i gornji poklopac osmirglani i ofarbani.Kupi uljani radijator...
Navući ćeš neku bolest pluća od te peći stare 30 godina....
tako je te opeke imaima 2 tunela.
Ima jedan model šamotne opeke i čini mi se 1 model silikatne (bele) opeke
Nije moja pec i nemam takve cigle kao u video na youtub
To si u pravu mogo sam kupiti polovnu pec,pre pocetka radova stavio sve na papir koliko ce me kostati i gledao oglase mislio da se moze naci nesto i kupiti, i bio u 15 kuca gledao peci znaci peci cu tako reci unisteni treba ulaganje i odustao i resio moju da srdim.Ko ima dobru TA pe cuva nece da prodaje, vecinom na kp oglasima sve nekako slikano spolja i nalickano, kada odes otvoris pec unutra crnilo ili cigle polomnjene samotne ili nerade grejaci ili nece da duva ili istrulele zice upaljene znaci katastrofa. A svi traze od 80 do 150eZa te novce što si uložio mogao si da kupiš polovnu sa šamotnim grejačima i da se pošteno greješ. Taj model cerove furune ima najmanju akumulaciju energije, najmanje opeka ima.
Sredis svoju i znas sta imas. Remontovano je uvek macka u dzaku.To si u pravu mogo sam kupiti polovnu pec,pre pocetka radova stavio sve na papir koliko ce me kostati i gledao oglase mislio da se moze naci nesto i kupiti, i bio u 15 kuca gledao peci znaci peci cu tako reci unisteni treba ulaganje i odustao i resio moju da srdim.Ko ima dobru TA pe cuva nece da prodaje, vecinom na kp oglasima sve nekako slikano spolja i nalickano, kada odes otvoris pec unutra crnilo ili cigle polomnjene samotne ili nerade grejaci ili nece da duva ili istrulele zice upaljene znaci katastrofa. A svi traze od 80 do 150e
Jedno se pise na oglasima a drugo je kad odes i pogledas i kazes ovo ne odgovara opisu iz oglasa onda krece druga prica prodavca itd...Moze se naci dobra pec za 150 e mozda i vise ali ko ce ice po celoj srbiji da je dovozi nije to lako.
Zato sam i ulozio novac u svoju i znam sta sam kupio nisam stedeo, ovo sa oglasa kupis das 100e i jos da ulazes u nju jos 100 do 150 e ne isplativo, plus prevoz pa da je razidas da teglis cigle teske ko tuc opet da je sazidas muke su to.Sredis svoju i znas sta imas. Remontovano je uvek macka u dzaku.
PS. Ja sam moju prosle godine bukvalno poklonio, mesecima je bila u oglasu, krenuo sam cenom od 100e na kraju spustio na 50 ali niko nije zvao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari