Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Meni su isto ukinuli bez razloga pre 5 dana na oba akaunta,mozda zbog ovog cunamija ili sta je vec bilo da ima manje porudzbina😂

Alldocube iplay60 mini pro. Jos jedan item za neisporuku i claimcredit.

Pokusavao sam da ga narucim 5 puta za licne potrebe, svaki put mi otkazivali, onda rekoh da probam za CC i proslo, otkazana porudzbina, 14.000 u kreditu + refund
To je ovaj?

Vec trecu posiljku navodno ne mogu da nabave i po defaultu refundiraju, sve gde sam kupio jedan konkretan artikal preko CC, tamo gde je sitnis kineski to prolazi, ali ako se kupi mini pc, telefon, skuplji radio uredjaj odmah otkazuju.

Da li ste ikad imali više od 2 paralelno aktivne claimcredit promocije?

Meni baš danas ispali kuponi za 23ooo rsd a već sam sinoć osvojio kupone u istoj vrednosti. A pre toga nisam dobijao nikakvu promociju barem 2 nedelje. Doduše, nisam prihvatio jer treba dva itema da se poruči,a stvarno ne znam ni šta ću sa ovih 23ooo u kopinama što već imam.

Moći ćeš da ih obnoviš tokom 60 dana od datuma dobijanja. Ne moraš da ih potrošiš kroz tih par dana. Nema naročitog smisla da kupuješ 2 artikla po punoj ceni i uzimaš kupone ako ne planiraš veću porudžbinu. Kad god ti zatreba, ukucaš rebate100.

Pa uzeo sam dva artikla za 670din, već sam ih imao u korpi. I to mi se šalje free shipping. Već sam radio desetak puta. Meni to najjednostavniji vid uštede. Recimo na robu od 6400 ima kupon 2500rsd. Platim 3900.

Poslednja izmena:
2 promocije su moguce maximum

Imao sam 6 paralelno
Vi izgleda ne kapirate poentu claimcredita, sem Darka koji je obrnuo igricu sa mini pc-ijem. 😂
Poenta je da kupovinom preko cc samo prvi put date svoj novac a da sve naredne kupovine obavljate novcem koji vam je vraćen, uz eventualnu malu doplatu i/ili kupon od 20%, pa opet cc i tako stalno u krug. Ako dajete novac za više promocija odjednom onda ne vidim poentu sem ako neko živi od preprodaje artikala sa temu-a pa ne može da čeka povrat...
Ja sam baš pre neki dan stavio na papir sve što sam kupio na temu i koliko sam svog novca zapravo potrošio i računica je ta da sam za svojih oko 47000 din kupio artikle u vrednosti 200+ hiljada din.

@Spanjeli

Svako ima svoju računicu... ;)

Moći ćeš da ih obnoviš tokom 60 dana od datuma dobijanja. Ne moraš da ih potrošiš kroz tih par dana. Nema naročitog smisla da kupuješ 2 artikla po punoj ceni i uzimaš kupone ako ne planiraš veću porudžbinu. Kad god ti zatreba, ukucaš rebate100.

Ne dobijaju se uvek kuponi uz uslov kupovine 2 artikla po punoj ceni. Meni na rebate100 izlaze samo ponude gde moram da kupim 15 proizvoda, a pritom dobijam lošije kupone.

Prilozi

• aaaaaaaaaaaaaaaa.png
    aaaaaaaaaaaaaaaa.png
    512.2 KB · Pregleda: 49
Ne dobijaju se uvek kuponi uz uslov kupovine 2 artikla po punoj ceni. Meni na rebate100 izlaze samo ponude gde moram da kupim 15 proizvoda, a pritom dobijam lošije kupone.
Takav si nalog zapatio nažalost. Ja sam napravio i obrisao 3 ili 4 naloga pre nego što mi se pala ta ponuda. Na drugom nalogu sa kloniranom aplikacijom za foto prepoznavanje i pretraživanje raznih artikala van mog interesovanja koje ne mešam sa svojom istorijom gde nemam povezan broj mi nudi isto to što i tebi.

Ja sam pre prodavao na KP. Dok su bili povoljni sa tehnikom. Npr. Mobilni Infinix HD 7 Smart koštao 4200. Ja ubodem kupon od 2500 na kupovinu od 6400. Znači plaćam 3900. Naručim robu za 6400. Platim 3900. Stigne. Fon ode na KP. Ako prodam fon za 3900 ja sam na nuli ali sam dobio robu za dž. Ali realno sam fonove prodavao na 8ooo, bio sam dobar 41oo po paketu. Plus robu koju sam dobio još u tom paketu. To sam radio i sa touch panelima od 15.4 inča i sa tabletima. Sad to više nema. Ali mi ljudi isporučuju svašta po nešto sa Temu. Plate mi. Ja pojurim kupone. I opet sam dobar za robu koju nisam platio odnosno koja je dobijena preko kupona. Npr. ako mi poruče robu za 39oo i to plate, sve preko je moje za dž.

Sada bih mogao da probam sa ovim refundom. Ako ne skontaju ***** u međuvremenu.

Odeca je vecinom poliester osim ako u pretragu ne ukucas "Cotton hoodie" recimo ili "cotton pants" "Cotton jacket" moras da navedes u pretrazi inace sam ovako preporucuje poliester , obuca ova jeftinija nije kao sa slike dosta je meksa i propusta vodu kao od sale , gledaj slike pre kupovine koju salju ovi sto su kupili

Što se obuće tiče, šareno, zavisi na šta se nabodeš.
Uzela za majku neke espadrilice letnje, neki kao pleteni materijal odozgo, ona oduševljena, ne vadi se iz njih.
Sandale - vrlo pristojne, jedino što je kod njih "unisex" = muške, tako da se nisam nešto nanosila.
Patike - neko preporučio na aliexpress temi, izašle mi na temuu - nisu loše, lagane, imam utisak da će đon da se ugazi jako brzo, ali koliko para toliko muzike.
Cipele isto jedne imam, to mi prva porudžbina sa temua bila, tipa 90% snižene (izašle 300-400 dinara) - odlične, rekla bih da realno i vrede 3-4 hiljade (ili je obuća kod nas opasno precenjena).

Naravno pre kupovine skroluj dole i pogledaj obavezno od cega je materijal ponekad ne pise dok ne kliknes na "pogledaj sve detalje" pise nekad na sredini samih specifikacija a nekad odmah pise :

1.png

Nazad
Vrh Dno