Šta je novo?

Mobilna telefonija: korisnička pitanja i podrška

@123456789
Ne mislim na boju vec na bazican, osnovni model iz s25 serije sa 128gb prostora...

@123456789
Ne mislim na boju vec na bazican, osnovni model iz s25 serije sa 128gb prostora...
Za obican bio u poslovnicu i traze mi 30000 din ucesce + da placam 36 meseci 6048 din, zamisli tek za s25+ ili najaci s25 to nisam ni gledao a ni pitao
Samo mi krivo ceko sat vreme u poslovnici guzva ko da dzaba dele i izgubio si vreme bezveze.
I to sa nekim eko popustom da odnesem stare telefone, bez tih starih telefona cena veca
Nista ne kontam i ne razumem koja je njihova matematika ali deru i kako se ljudima isplati da placaju toliko skupo, uzmes kod njih 1 telefon a odplatis skoro dva pio telefona
Sad je akcija uzmes jedan drugi gratis po njihovoj matematici u nekoj radnji gde nisu digli cene mozes kupiti dva telefona i dobiti dva na poklon to jest imas 4 telefona

Poslednja izmena:
Njihova logika je veoma jednostavna!Znaju da ovaj narod nema hleba da jede a kamo li da kupuje telefone za keš.Onda digni cenu daj na 36 rata i svima lepo!A šljamsung i ajfon se moraju imati!
I od kada u Yettelu traže učešće za telefone?

Njihova logika je veoma jednostavna!Znaju da ovaj narod nema hleba da jede a kamo li da kupuje telefone za keš.Onda digni cenu daj na 36 rata i svima lepo!A šljamsung i ajfon se moraju imati!
I od kada u Yettelu traže učešće za telefone?
To ne znam ono sto mi je receno ja napisao i preneo ovde

Znaci 6048 din placam 36 meseci to je 217728 dinara ukupno, jel oni normalni
6048x24=145152+3649x12=43788->188940
Sve vreme plaćaš telefon na rate preko Yettel banke gde ti uredno dospevaju na naplatu svakog meseca

Prostije, u postpaid računu računaće ti se samo pretplata od 2399 dok ćeš u Yettel banci plaćati po 3649 mesečno.

Telefoni preko operatora su uvek bili znatno skuplji i jedini način da izboriš nižu cenu je zahtevom za prenos kod drugog operatora kada te posle toga budu zvali iz Yettel službe za brigu o korisnicima. Ako ti je za utehu, Yettel se računa kao zvanični prodajni partner u prijavi za akciju Galaxy S25 FE 128/8 na poklon (ovo šalje Samsung Srbija kurirskom službom nakon provere priloženih dokaza o kupovini).

• Like
Reagovanja: fiy
6048x24=145152+3649x12=43788->188940
Sve vreme plaćaš telefon na rate preko Yettel banke gde ti uredno dospevaju na naplatu svakog meseca

Prostije, u postpaid računu računaće ti se samo pretplata od 2399 dok ćeš u Yettel banci plaćati po 3649 mesečno.

Telefoni preko operatora su uvek bili znatno skuplji i jedini način da izboriš nižu cenu je zahtevom za prenos kod drugog operatora kada te posle toga budu zvali iz Yettel službe za brigu o korisnicima. Ako ti je za utehu, Yettel se računa kao zvanični prodajni partner u prijavi za akciju Galaxy S25 FE 128/8 na poklon (ovo šalje Samsung Srbija kurirskom službom nakon provere priloženih dokaza o kupovini).
Sve jedno to su skoro dva telefona u radnji za mene mnogo, ne patim da imam samnsun ili aifon

• Like
Reagovanja: uji
Sve jedno to su skoro dva telefona u radnji za mene mnogo, ne patim da imam samnsun ili aifon
Jasno. Isto sam konstatovao da se više isplati dati nov za keš preko KP za S25 i/ili S25 FE pa i oba. Preterali su u svakom smislu, bilo u redovnoj prodaji ili na ugovor. Na kraju krajeva, ako ne mora da bude top model, ali bi trebalo da ima sve, Poco F7 Pro 12/512 i završiš priču. Na KP se nudi nov za 295€.

Ne koristim RCS poruke, običan SMS. Ovo je opšte poznat problem koji Yettel ne rešava na Honor telefonima. Imao sam ga i na H70, H200pro i sada na H400pro. Ljudi koji su kod mts-a i A1 nemaju te probleme na istim modelima telefona.
Tako je ,samo yettel ima problem i nece da to prozna. Žalio sam se na to i odgovor je da je kod njih sve u redu da je problem u honor softveru što nije istina,da je do softvera nebih radili ni na 064,a tamo radi bez problema

Da li će Yettel nuditi 17 pro sa popustom za stare uređaje zna li neko? Ono 15k za 3 stara uređaja?
@Yettel Srbija

A drugo pitanje, kontam da može, ali rekoh da proverim, imam još oko 12m ugovorne obaveze, ali samo ugovorne obaveze, nisam uzimao tel, jel mogu da uradim novi ugovor sa kupovinom telefona?
Razmišljam se 17Pro od 512GB i ako bude popusta za tih par hiljada razlike od Nemačke nije vredno cimanja a i na rate ne bih osetio, ali ukoliko ne bude popusta to je već skoro 200e razlike, a svakako idem uskoro u De i Au pa mi nije cim da kupim i da platim odjednom.

1.Nema popusta za reciklažu u pretprodaji.
2.Može

• Like
Reagovanja: Ube
A da li će biti dok je u prodaji tj. od sutra ili kada bude stabilno stanje zaliha?
I da li će dizati cenu?

Hahaha, sa reciklažom stavili cenu kao u pretprodaji a ovako digli :ROFLMAO:

Stvarno si očekivao da će biti drugačije?Pa oni to rade godinama unazad.

Stvarno si očekivao da će biti drugačije?Pa oni to rade godinama unazad.
Nisam od 2020 uzimao telefon tako da nisam pratio toliko.
Al pored ovih novih mera što vlada donosi o marži sam mislio da će se malo opametiti jer su prvo krenuli na markete i banke, al ajde.

Šarena laža i marketinška predstava koja je na kraju donela više lošeg nego korisnog.

Nisam od 2020 uzimao telefon tako da nisam pratio toliko.
Al pored ovih novih mera što vlada donosi o marži sam mislio da će se malo opametiti jer su prvo krenuli na markete i banke, al ajde.
Aaaa ti veruješ i vladi? Ovo je poslednji moj komentar i ideš u block sa moje strane.

Nada umire poslednja,sto si tako iskljuciv?😉

Aaaa ti veruješ i vladi? Ovo je poslednji moj komentar i ideš u block sa moje strane.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ne nisam ćaci ako to aludiraš, ali znam kroz koji pakao prolaze ljudi koji rade u nekim marketima koji zapravo moraju da poštuju sve što im ovi kažu al očigledno ne važi za sve.

Šarena laža i marketinška predstava koja je na kraju donela više lošeg nego korisnog.
Ma znam, uverio sam se svojim očima na nekim proizvodima koje sam viđao po Maxiju i po duplo većoj ceni nego u manjim piljarama i recimo Metoru

Elem otiđosmo od teme.

Sad pozvah Yettel i nisam uspeo da čujem da postoji više mogućnost da se povežeš sa agentom sem na engleskom. Jel si to ukinuli pa da mora uživo da se ide kod njih ili ja nisam lepo slušao?

Nisi lepo slusao. Ima 0 da se pritisne samo treba biti umešan😁

NA pitanje zašto u Yettel mreži SMS poruke kasne po par minuta ako se šalju sa Honor telefona, ovo im je odgovor:

Izazov sa VoLTE uslugom koji se dešava nije na strani Yettel, već na strani Honora te Vaš prigovor pod DB -----/25 nismo prihvatili.
Preporučujemo Vam i da se ovim povodom obratite Honor podršci na broj 0800210208, da vidite da li oni imaju neki savet za Vas.
S obzirom na to da uređaj koji koristite niste kupili kod nas, nismo u mogućnosti da Vam ponudimo servisni pregled, ali to možete učiniti preko prodavca uređaja.
Kao što i sami navodite, rešenje je da kada šaljete SMS poruke, isključite VoLTE uslugu kako biste ubrzali ovaj proces.
Verujemo da ćete naše objašnjenje prihvatiti sa razumevanjem i da će Vam naši saveti biti od koristi.

Jako sramotno i jadno. Da su se izvinuli i prosto rekli da nisu sposobni da reše "izazov", mnogo bi pristojnije sve bilo.
Ovako pokazuju da oni zapravo ni nemaju pojma gde je problem.

Poslednja izmena:
Kakve veze ima gde je kupljen telefon ako isti model imaju i oni u ponudi? Kakav debilan odgovor....

Zato što ....... impliciraju da je telefon neispravan, pa da se servisira.
Naravno, bio sam im poslao i link ka ovom forumu gde kao imaju "podršku", tačnije pokušaj nekakvog marketinga. Svesni su oni kvara u svojoj mreži (tačnije problema, nikako izazova), ali takvi su svi investicioni fondovi. Bitno je uzeti lovu, bez ulaganja u kadrove niti u tehniku, niti u bilo šta drugo.
Znaju dobro i da SMS poruke prolaze normalno na druge dve mreže. Možda su još poneki tamo pod nekakvim utiskom Telenora, a većina verovatno nikada nije ni koristila usluge Telenora, da bi uopšte i znali sa kime žele da se porede. Ljudi koji su radili u Telenoru su odavno otišli i našli bar kolko-tolko normalne firme da nastave dalje.

Poslednja izmena:
Isto u Yettel-u moze,3 meseca pre isteka stare...obnova nove UO 🙂

Hvala na odgovoru, pretpostavljao sam, nego negde u mozgu mi je bio info od drugarice, koja isplati dosta ranije rate za telefon i uzme drugi aparat.
Mislim da možeš onda.

Ja imam još godinu dana do kraja ugovorne obaveze, ali bez telefona i radimo aneks ugovora na nove 2 godine sa novim paketom i uređajem.

A isto tako mislim da možeš da odeš da otkupiš telefon i ako nastavljaš i dalje sa njima, samo radiš aneks na nove 2 ili 3 godine.

Mislim da možeš onda.

Ja imam još godinu dana do kraja ugovorne obaveze, ali bez telefona i radimo aneks ugovora na nove 2 godine sa novim paketom i uređajem.

A isto tako mislim da možeš da odeš da otkupiš telefon i ako nastavljaš i dalje sa njima, samo radiš aneks na nove 2 ili 3 godine.
Hvala😀

Nazad
Vrh Dno