Citam na fajsu da ljudi iz HR mogu placati pouzecem stvari porucene sa Temu-a.
Jel neko iz SR ima tu opciju i da li je probao poruciti pa platiti pouzecem?
Ima razlike izmedju napajanja i punjača. Punjač može da bude dovoljno dobar, ali napajanje je pravljeno da isporučuje struju konstantnog kvaliteta, dok punjač nije.Ima ih puno, samo nema neko koje je brendirano sa "Raspberry Pi". Pogrešno tražiš.
Recimo, prema specifikacijama, ovo će i na USB-A i na USB-C podržati RPi5 pod maksimalnim opterećenjem: LINK
na celom Temu nema obicno Raspberry Pi 5v napajanje, katastrofa
@djuvecar Zanemari ovaj ^ moj prethodni post tj. preporuku za konkretan model, jer sam prevideo da RPi 5 baš traži 5A na 5V. Ostale napone ignoriše. Moraš da potražiš neki punjač koji daje tako specifičnu snagu na 5V. Po netu kažu da se gledaju punjači od 100W. Radiće i ovaj model koji pomenuh, ali neće biti dovoljan ako nakačiš malo više uređaja/HAT-ova na Pi. Ala su zakomplikovali 5-icu...Ima ih puno, samo nema neko koje je brendirano sa "Raspberry Pi". Pogrešno tražiš.
Recimo, prema specifikacijama, ovo će i na USB-A i na USB-C podržati RPi5 pod maksimalnim opterećenjem: LINK
U ovom slučaju je isto, jer i originalni punjač/napajanje podržava više radnih napona (koji RPi5 i ne znače, koliko vidim). Samo je njegovo napajanje specifično po tome što na 5V daje 5A (a uglavnom je standard 5V do 3A, a onda uređaj prebacuje na 9V ili 12V za više snage).Ima razlike izmedju napajanja i punjača. Punjač može da bude dovoljno dobar, ali napajanje je pravljeno da isporučuje struju konstantnog kvaliteta, dok punjač nije.
Za baterije to nije neki problem, ali za stabilan rad računara jeste.
Govorim o kontinuitetu isporučene struje tog punjača, a ne o specifikaciji može da dostigne (a pitanje koliko dugo da održi). Punjači nisu predvidjeni da rade non-stop, a i dok rade, imaju varijacije (padove).U ovom slučaju je isto, jer i originalni punjač/napajanje podržava više radnih napona (koji RPi5 i ne znače, koliko vidim). Samo je njegovo napajanje specifično po tome što na 5V daje 5A (a uglavnom je standard 5V do 3A, a onda uređaj prebacuje na 9V ili 12V za više snage).
GaN 65W - treba proveriti cene na AliExpressu - bude ih po 10$
Mozda bi RPi 5 radio sa Oneplus 30W Warp punjacem ( 5V 6A )
Probao i na Honor X8B podrzava Super punjenje sa tim kablom i Samsung punjacem od A56 , da napomenem da kabl dolazi u 2 kutije prvo obicna kartonska pa Acer(3 kabla ako narucite 6 kutijaPrikacio sam Acer kablove od 1000 dinara ja sam 930 davao sad je 990 ja mislim , na Samsung Galaxy A56 punjac i radi super fast charing
Slika sa FB grupe
Slika sa FB grupe
Otkazali i još me častili sa 220 dinara kredita. Koliko se obično čeka da pošalju refund?Prvi put mi na CC iskočilo da mi vraća više od 2100 dinara i nisam mogao da odolim da ne naručim mini PC.. Ali kakve sam sreće ima da ga pošalju 😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari