DexterMorgan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2021
- Poena
- 325
Nista ja ne kazem da meni neko brani a nekom ne, ja kazem da kad upotrebis gold igra gubi smisao, i svo iskustvo i znanje koje si ulozio u to da razumes mehaniku iza uglova i kako radi oklop pada u vodu jer te napuse samo tako sa goldom.
Danas retko ko ne koristi gold, svi spamuju gold. Gold je OP i to je cinjenica i sam kazes koristis je kad ne mozes da probijes sa AP. Dodje maus na mene i ja ga sa goldom napusim, sto je smesno, nekad si sa mausom morao da znas kako da se nosis, danas samo pritisnes dva i to je. Igrica nije evoluirala, igrica se vratila unazad korak i pljunuli su na svoju mehaniku koju su pravili i smisljali godinama i koju su igraci ucili.
Kapiram, wot je masina za pare danas i to je to, i nece se to promeniti.
Danas retko ko ne koristi gold, svi spamuju gold. Gold je OP i to je cinjenica i sam kazes koristis je kad ne mozes da probijes sa AP. Dodje maus na mene i ja ga sa goldom napusim, sto je smesno, nekad si sa mausom morao da znas kako da se nosis, danas samo pritisnes dva i to je. Igrica nije evoluirala, igrica se vratila unazad korak i pljunuli su na svoju mehaniku koju su pravili i smisljali godinama i koju su igraci ucili.
Kapiram, wot je masina za pare danas i to je to, i nece se to promeniti.