Meni je bilo nenormalno da u leo120 budem skroz nazad na Prohorovki sa camo, camo treningom, optikom , CVSom ispred mene 2 kocke napred ka neprijatelju moji tenkovi , ja u zbunju ne pucam ne kreceem se nisam u uobicajenom zbunu i bum, pomerim se na drugo mesto bum, trece mesto bum, kad me ubije ide dalje sledeci tenk sa navecim elite rankom ili najveceg tiera... Ili odma izgine 3. najjacih tenkova u bitci bez da su mrdnuli. Sad sam imao partiju gde je grille prvo ubio njajace tenkove u nasem timu preko cele mape a onda sam ja sledeci poceo da dobijam granate a da nisam spotovan i to iako sam se pomerao .....
Na sve ovo sam poceo da obracam paznju kad sam nesto pratio situaciju oko CC iouxina pa naleteo na video od QuickyBaby-ja
Kroz njega sam dosao do ovoga
onda sam poceo da gledam svoje partije prvo rezulate pa onda ako je nesto sumnjivo i same replayeve i odma se vidi patern pogotovo u partijama gde se gubi sa velikom razlikom za sta sam prvo mislio da je razlog to sto su dali gomili nnovih ljudi t10 tenkove pa kao ne znaju da ih igraju, a onda se uoci patern , top tier tenkovi izginu na pocetku partije bez opaljenog metka i sve ih ubija uglavnom isti tenk iz suprotnog tima kao npr ova moja partija
Pogledajte prilog 506628