Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nisam čitao zadnjih 10 postova.
Free hint više nemate.
Kratko i jasno s25 ultra je trenutno najbolji Samsungov uređaj.Ex korisnici S23 i S24 Ultre treba da koriste 25 pa se vrate na prethodni da bi mogli da budu relevantni.
Hvala na razumijevanju.
Ps.Edge nije komkurentan,Fold je tanji na polju kamere.

Ubedljivo najbolja stvar za sad kod S25U je manja težina
Moj S23U sa Nillkin Frosted shield magnetic 290g
S25U neka žnj futrola za prvu ruku 245g
Ali ne bi se bunio za 7000mah na 250g
Baterija na prvu ruku SoT 30 min 5% baterije
Kao nekad kad sam uzeo nov S23U i nisam radio nijedan system update, niti cu na ovom skoro sigurno. Radi UI savršeno glatko

Imam jos jedno pitanje vezano za obican S25, gledao sam po netu, negde pise tacno je, negde nije. Da li je tacno da je na verziji od 128GB UFS 3.1 a ne 4.0, i ako je tacno da li se razlika uopste primecuje?
Tacno je. Na s23 seriji se primeti pri instalaciji aplikacija i downloadu. Koristio 128gb pa ga menjao za 256. Ne znam sad na s25 ali kapiram da je isto. Sad sam odmah uzeo 256.

Prije 2 dana primjerim malu tackicu na dnu ekrana ispod ove 0,iznervitam se mislio sam da je na zastitnom staklu,ali kad sam skinuo staklo,i dalje se vidi,ekran nije nigje ostecen,dal je moguce da je displej u pitanju,inace koristim masku i zastitno staklo od kako sam ga kupio u Maju mjesecu,evo slike vidi se dole ispod 0 tackica,sta vi mislite?1000008585.jpg

Za jedan mrtav pixel nema zamena u garanciji?
Ma i ja mislim da nema od te ljubavi nista,niko to nece zamijeniti,ili ce mi reci da mi je telefon ispao ili sta ja znam vec.
Samo od sebe je nastalo, nije dobar primerak displeja.
Ne bi trebalo da se širi, ali ako se bude širilo a imaš fiskalni račun to je zapravo dobra vest, jer tad moraju uvažiti reklamaciju.
Summjam druze,rece mi da mi je telefon ispao ili sta vec,ovo mene nervira kao da mi je puko komplet displej,sad bi ga najradije mijenjao,ali ce svako ko primjeti obarati cijenu,a meni je telefon bukvalno novi,i masno sam ga platio.

Summjam druze,rece mi da mi je telefon ispao ili sta vec
Imaš fiskalni ili ne?
Ako ga imaš i bude se širilo moraće prihvatiti reklamaciju, a tvoje je da ne prihvatiš ako pokušaju da vrdaju.
Za jedan piksel ne verujem da možeš išta učiniti, a možda je i zapeo a ne mrtav pa probaj da ga "razmrdaš", ne košta ništa.

Imaš fiskalni ili ne?
Ako ga imaš i bude se širilo moraće prihvatiti reklamaciju, a tvoje je da ne prihvatiš ako pokušaju da vrdaju.
Za jedan piksel ne verujem da možeš išta učiniti, a možda je i zapeo a ne mrtav pa probaj da ga "razmrdaš", ne košta ništa.
Imam fiskalni,vidicu kako ce se ponasati dalje,jel ovde treba ostaviti da on sam odradi sve do kraja svaki korak,ili ga mogu prekinuti sam posle par minuta,mislim na aplikaciju?

Planiram duži period upotrebe S25+, da li upotreba adaptera za standardno punjenje (5V 1,2A) može značajno da produži životni vek baterije u odnosu na brze punjačem? Hvala

Edit:moderatori neka ne zameri na postu bitno mi je da znam.

Planiram duži period upotrebe S25+, da li upotreba adaptera za standardno punjenje (5V 1,2A) može značajno da produži životni vek baterije u odnosu na brze punjačem? Hvala

Edit:moderatori neka ne zameri na postu bitno mi je da znam.
Ne
Pogotovo ako je neki žnj brend punjača
Nema sad neke drastične razlike između 25W, 45W, 60W na S25 ali bitno je koliko čist napon dalje uređaju.
Moja apsolutna preporuka je uvek Anker
Ima sad radnja u Galeriji budu solidni popusti

Puni i ne brini onda previše
Nije loše isto da svako ima ovakvu igračku za merenje napona
Ja sam ovo platio 6.25€ evra ovaj skroz desno da ima veći font i više opcija merenje na ekranu
Vidim sad je više možda ima kod drugih prodavaca

I just found this on AliExpress:
€7.50 | KWS-2303C Type-c Multi-function Digital Display DC Voltage Ammeter Power Meter Cell Phone Charging Tester DC 4-30V KWS-2301C
https://a.aliexpress.com/_EyqfK W2

Prije 2 dana primjerim malu tackicu na dnu ekrana ispod ove 0,iznervitam se mislio sam da je na zastitnom staklu,ali kad sam skinuo staklo,i dalje se vidi,ekran nije nigje ostecen,dal je moguce da je displej u pitanju,inace koristim masku i zastitno staklo od kako sam ga kupio u Maju mjesecu,evo slike vidi se dole ispod 0 tackica,sta vi mislite?Pogledajte prilog 506584
Odnesi tamo gde si ga kupio i reklamiraj uredjaj, tada trazi povracaj novca (bitno je samo da je telefon do 6 meseci starosti, tada moraju da ti odobre povrat novca) pa kupi novi i mozes da ucestvujes u promociji😉

Odnesi tamo gde si ga kupio i reklamiraj uredjaj, tada trazi povracaj novca (bitno je samo da je telefon do 6 meseci starosti, tada moraju da ti odobre povrat novca) pa kupi novi i mozes da ucestvujes u promociji😉
Moze da trazi povracaj novca, to mu svakako niko ne brani, ali ga sigurno nece dobiti.

Uzgred, pre otprilike nedelju dana sam bio u ovoj nedoumici.
Ovih dana vagam da li da uzmem S25 kod kog mi se sviđaju kompaktne dimenzije ili ipak da idem na Ultru. Svestan sam svih razlika između njih, ali mislim da ću ipak uzeti S25U.
Da, na kraju sam ipak juce uzeo Ultru (256GB, silver blue), a danas sam narucio i Spigen Ultra Hybrid Neo One masku, kao i Samsung Anti-reflecting foliju, jel zelim da zadrzim antireflektivnost stakla, a da isto ipak ima neku zastitu na sebi.

Zar mrtav pixel ne bi bio crne ili bele boje, a ne u boji slike ?

Moze da trazi povracaj novca, to mu svakako niko ne brani, ali ga sigurno nece dobiti.

Ocigledno ne poznajes Zakon o zastiti potrosaca😅 Citaj clan 52. stav 2.

Član 52

Prodavac je odgovoran za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od dve godine od dana prelaska rizika na potrošača.

Ako nesaobraznost nastane u roku od šest meseci od dana prelaska rizika na potrošača, pretpostavlja se da je nesaobraznost postojala u trenutku prelaska rizika, osim ako je to u suprotnosti sa prirodom robe i prirodom određene nesaobraznosti. Teret dokazivanja da nije postojala nesaobraznost snosi prodavac.

@nitro5 Super ako taj zakon funkcionise i u praksi, a ne samo na papiru i u teoriji. 😌 Kao sto vec rekoh u prethodnom post-u, neka im se obrati i trazi povrat novca (i obavezno da navedene i taj clan zakona o zastiti potrosaca i sta on kaze), pa nek' javi sta je uradio. 😉

Poslednja izmena:
Jos blago “masiraj” displej na tom mestu i ako ne bude nista,vracaj.

Nece al svakako nemas sta da izgubis.

Nazad
Vrh Dno