Šta je novo?

Samsung promocije

Twi$teR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
715
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 7800X3D & Arctic LF III 360 A-RGB
Matična ploča
Gigabyte B650M Aorus Elite AX (rev. 1.3)
RAM
T-Create Expert 32GB DDR5 6000 CL30
GPU
Gigabyte Gaming OC GeForce RTX 4090
Storage
Kingston KC3000 1TB Gen.4 NVMe
Zvuk
Pioneer VSX-921 / Jamo S426 HCS3
PSU
FSP Hydro G Pro 1000W (ATX 3.0)
Kućište
Asus A21 (4x Arctic P12 PWM PST A-RGB)
Monitor
Gigabyte Aorus FO27Q2 (QD-OLED)
Miš & tastatura
Razer DeathAdder V2 Pro & Logi MX Keys S
Mobilni telefon
Samsung S25 Ultra
Pametni uređaji
Steam Deck OLED
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Tema posvecena svim Samsung promocijama, kao sto je npr. ova koja trenutna traje, gde se uz telefone iz S25 i Z Fold/Flip 7 serije dobija i S25 FE telefon. Ovde pisite sve sto je u vezi sa trenutnim, a kasnije i nekim buducim promocijama, a ne u temama koje su posvecene modelima telefona iz Samsungove ponude.

Stigao mi regularan s25 iz Dijaspore, takodje poslat iz Tehnomanije. Imam pitanje o racunu, na mail sam dobio fiskalni racun, odmah po kupovini, ali na njemu stoji tekst “avans prodaja”. Da li je to dovoljno ili mi treba jos jedan racun?

Stigao mi regularan s25 iz Dijaspore, takodje poslat iz Tehnomanije. Imam pitanje o racunu, na mail sam dobio fiskalni racun, odmah po kupovini, ali na njemu stoji tekst “avans prodaja”. Da li je to dovoljno ili mi treba jos jedan racun?
Nije ti stigao racun uz telefon, jel bilo placanje karticom pri porucivanju ili pouzecem kad je stigao paket?

Platio sam unapred karticom, ali evo sada sam ih zvao i na mail su mi poslali fiskalni racun A4 formata, tako da je sve ok.

Platio sam kad sam ovde cuo da je u pozadini cele price Tehnomanija. A iskreno keš i ne koristim…

edit: porucio 23. stiglo danas (ako nekome znaci ta informacija), vakum, proizveden u februaru.

Ja za kes pouzecem cekam od 19. Moguce da je onda bilo pametnije platiti karticom

Zovi ih, pitaj u kom je statusu porudzbina, meni je sve vreme u obradi, cak i sada kad je isporuceno 🙂

Posle koliko od registracije za poklon vam je stiglo da je odobreno?

Od koliko memorije si kupio 128 ili 256GB ?

Registrovao sam se na Samsung app za poklon ali kako je fon uzet na tuđe ime ( ugovor ) , morao sam njeno ime uneti ...
Nisam znao da može svako ko ima fiskalni da se prijavi ...da nije bitno ime ....

Uzeo juce S25 ultru strojka.
Odmah poslao podatke za registraciju poklona S25 Fe pa javim kad ce mi doci potvrda nadam se cim prije :)

Registrovao sam se na Samsung app za poklon ali kako je fon uzet na tuđe ime ( ugovor ) , morao sam njeno ime uneti ...
Nisam znao da može svako ko ima fiskalni da se prijavi ...da nije bitno ime ....
Bitno je samo da se vlasnik ugovora već prethodno nije prijavio za promociju. Mi smo uzeli novi Flip neotpakovan (100 sigurno neotpakovan) sa fiskalnim i ugovorom ali se vlasnica ipak nekako prijavila za promociju a da nije otvarala telefon. Nema tragova otvaranja, fabričke folije su fabrički bile na telefonu zalepljene, ali je okinuta promocija.

Suprotno tvrdnnjama da se samo sa kupljenog uređaja može registrovati za promociju, to jednostavno nije tačno.

Ranije sam pisao da sam dva puta bio u prilici da kupim S24FE 256 GB, oba neotpakovana i REGISTROVANA za promociju 1+1.

U petak sam razgovarao sa podrškom i zamolio da registrujem S25U bez otvaranja jer telefon ide kao poklon. Naravno da to kao nisu mogli/hteli.

Otpakujem telefon i u Samsung Members aplikaciji primetim da moram ručno da unesem IMEI i proverio sam da mogu da unesem bilo koji.

Znači da sam imao stari funkcionalni Samsung telefon ne bih morao da otpakujem novi telefon, već samo da uslikam kutiju, fiskalni račun i ručno unesem IMEI.

Pa to za stari funkcionalni Samsung baš i ne znam, ja evo imam s23u u kojem mi se uopšte ne prikazuje baner za promociju u Members aplikaciji, ne znam gde bismo uneli taj IMEI sve i da Flip7 nije (već) registrovan na neki način za promociju. Da nekako može - može sigurno, uverili smo se. Ne može niko da me ubedi da je telefon bio raspakovan i zapakovan opet na fabričko stanje, nerealno je, nije mi prvi Samsung telefon koji otpakujem. Bila je nova, nearčena kutija, nalepnice, folije, sve. A okinuta promocija.

Probao sam rođakin (nasledila telefon od sina) S20 i nikako te noći, bezmalo dva sata, nisam uspeo da instaliram Samsung members aplikaciju opšte. Play store prijavljuje da nema kompatibilnih uređaja za instalaciju aplikacije. Probao još dve sideload instalacije i ne može.

Kada sam na novom S25 pokrenuo (prenstaliranu) Members aplikaciju trebalo je da automatski "povuće" IMEI, ali nije i morao sam to ručno da ukucam.

Uneo sam IMEI S25U, uslikao kutiju i fiskalni i uspešno registrovao S25U.
Rođakin sin, kako i treba, dobija neotpakovan telefon na poklon.

Poslednja izmena:
Ja nisam uspeo sa z flip 5 da se prijavim za 24 fe.
U members aplikaciji na flip 5,nije bila opcija promocije,tj ona slika 1+1 gratis na koju klikneš.
Na 24 fe je bila i automatski je povukao imei i boju telefona...

Ja samo da kažem da me Dijaspora ispalila/prevarila za telefon. Dobio sam 3 potvrde mejlom da stiže, i jednu usmeno telefonom, i onda samo jedan mejl u petak kasno popodne da je porudžbina otkazana. Svakako sam tražio plaćanje pouzećem jer su mi bili sumnjivi pa nisam na gubitku, ali eto da znate da budete oprezni pogotovo prilikom plaćanja karticom unapred

Ja sam na početku promocije kod dijaspore naručio ali sam im platio karticom i telefon S25 Ultra je stigao u roku od dva dana. Fiskalni su poslali na mail odmah nakon plaćanja. Telefon u vakumskom pakovanju. Odmah po otvaranju završio sam proceduru registracije u aplikaciji member i pre par dana sam dobio potvrdu da je prijava uspešno završena i da ću poklon dobiti do kraja januara najkasnije.

Ja samo da kažem da me Dijaspora ispalila/prevarila za telefon. Dobio sam 3 potvrde mejlom da stiže, i jednu usmeno telefonom, i onda samo jedan mejl u petak kasno popodne da je porudžbina otkazana. Svakako sam tražio plaćanje pouzećem jer su mi bili sumnjivi pa nisam na gubitku, ali eto da znate da budete oprezni pogotovo prilikom plaćanja karticom unapred
Takodje mi je otkazana porudzbina, dobio sam dva maila, zvao sam rekli su da je porudzbina uredu i da bi trebalo da isporuce telefon. Sutradan mi stize mail da je otkazana i da nemaju telefon na stanju. Iskocilo mi je na instagramu, smartphone arena Leskovac, gde reklamiraju modele S25 i promociju za FE, trenutna cena je obican od 256gb 95000, a od 128gb 85000. Nisu na listi samsung partnera, ali su mi rekli da se u members aplikaciji kao prodajni partner unosi bluetech, te kako od njih dobijaju telefone, jer bluetech nema maloprodaju i da tako prolazi. Pozvao sam i bluetech i rekli su mi da saradjuju sa njima, i da je to to.. Sad se razmisljam da li tu da uzmem..

Pošalji mejl organizatoru promocije (United moment) da ti potvrde/opovrgnu ove navode iz Leskovca, pa tek onda razmišljaj.

Poslednja izmena:
Bluetech je ok, na spisku je, ja sam zvao i njih i Samsung. Poručio sam preko Topfona, prodajni partner Bluetecha

Meni je IMEI popunio automatski u Membersu na S25. Nisam se setio da probam s drugim telefonom tad, imao sam A55 kod sebe.

Ja sam izgleda jedini dobio redovan papirni fiskalni iz Dijaspore, platio pouzećem

E sad,Win Win nije na spisku partnera za s25 Fe, doduše on je deo Tehnomanije a reklamiraju poklon ...

Nazad
Vrh Dno