Probaj, ali to nije matična zemlja. Kao što vidis, greška se javlja ljudima i koji su u istoj zemlji.A da proba preko VPN drug iz Amerike da stavi Srbiju pa tako prevarimo sistem?
Probaj, ali to nije matična zemlja. Kao što vidis, greška se javlja ljudima i koji su u istoj zemlji.A da proba preko VPN drug iz Amerike da stavi Srbiju pa tako prevarimo sistem?
To je i meni prolazilo kroz glavu, ali bojim se da ce provatiliti da je VPN na osnovu ove vesti: https://benchmark.rs/vesti/softver-...evare-koriscenjem-premium-paketa-preko-vpn-a/Digne VPN server i gledaj YouTube sat vremena mjesečno
Raditi sve? Ne znam kako to sada izgleda da skloni tu eventualnu pauzu? Da li ce dobiti notifikaciju... Posto je samo dobio putem mejla obavestenje koje sam ovde podelio...Mislim da neće , ja imam wireguard vpn na RPi 3
To je onda nešto do tebe. Kod mene prikazuje i u app i na webu, kao i kolegi iznad.Da, evo kako izgleda na YouTube aplikaciju (iPhone):
Pogledajte prilog 506436
A evo kako izgleda sa websajta:
Pogledajte prilog 506434
Kod mene prikazuje, ali ne u podešavanjima, već kad klikneš na profil, skroluješ dole i tu su kupovine i pretplate.Da li samo kod mene YT app na iPhone-u nestala Billing sekcija u okviru Profilnih podesavanja? Na webu ima a u okviru YT app ne. Da li time gase pretplatu preko Apple za nove korisnike?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari