Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

A da mi da podatke naloga pa da ja udjem na njegov nalog sta mislite?

Digne VPN server i gledaj YouTube sat vremena mjesečno

Mislim da neće , ja imam wireguard vpn na RPi 3

Pozdrav imam problem pa da vidim da li mi mozete pomoci, imam youtube premium sa covekom sa foruma ali sam danas primetio da je on banovan e sad mi smo bili prijavljeni na SRB a pre toga na Ukrajinu ali meni cene za aplikacije i druge google usluge izlaze u Turskim Lirama posto sam planirao nesto da uzimam ne znam sta da radim ako ovo pitanje nije za ovu temu ja se izvinjavam?!

Mozda sam malo zakomplokovao 😅 izvinjavam se da skratim pricu ja i jos par ljudi smo u Google familiji za Youtube Premium prvo preko Turske pa Ukraine pa na Srbiju meni su cene za aplikacije na Play Storu u Turskim Lirama i ako smo mi menjali drzave e sad ja sam hteo da kupim nesto preko googla ali mi odbija transakciju cak i sa VPN-om pa sam hteo da vas pitam da li ima neko resenje za to?

Da li samo kod mene YT app na iPhone-u nestala Billing sekcija u okviru Profilnih podesavanja? Na webu ima a u okviru YT app ne. Da li time gase pretplatu preko Apple za nove korisnike?

Imam premium preko Argentine, na adroidu.
Poslali su mail da premium ne moze biti aktivan jer ne zivim tamo, itd.
Upalio sam VPN, uplatio ponovo, i sve je normalno prihvatilo, za sad.

Da li samo kod mene YT app na iPhone-u nestala Billing sekcija u okviru Profilnih podesavanja? Na webu ima a u okviru YT app ne. Da li time gase pretplatu preko Apple za nove korisnike?
Kod mene prikazuje, ali ne u podešavanjima, već kad klikneš na profil, skroluješ dole i tu su kupovine i pretplate.

Screenshot 2025-09-26 at 10.13.05.png

Tako je u profilu su sada pomerili pretplatu. Hvala na pomoci. Posto one promene stupaju na snagu danas, da li ima nekih restrikcija?

Nazad
Vrh Dno