Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

ako sam dobro razuneo, ako uzmem nalog na godinu dana i nakon toga promenim na zemlju regiona gde je kupljeno, ne bi trebali da diraju? pitam jer vec dugo uzimam razlicite servise preko nekog lika sa KP i nikad nisam imao problem do sada a on mi i dalje tvrdi da sve normalno radi i da mogu i dalje uzeti godinu dana premijuma bez bojazni
Ja sam razmišljao da predjem na godišnju od 799 TL (16€), pretpostavljam da me ne bi trebali dirati do kraja tog ciklusa

IMG_8013.jpeg

Ja sam razmišljao da predjem na godišnju od 799 TL (16€), pretpostavljam da me ne bi trebali dirati do kraja tog ciklusa

Pogledajte prilog 505183
to je ekstra, ja bih potencijalno mogao imati problem ili bar izgledati sumnjivo jer mi je prosla godisnja uplata isla preko Indije..
koji vpn koristis btw? ja sam pokusao sam da obnovim ali mi izbacuje gresku (nord vpn)

to je ekstra, ja bih potencijalno mogao imati problem ili bar izgledati sumnjivo jer mi je prosla godisnja uplata isla preko Indije..
koji vpn koristis btw? ja sam pokusao sam da obnovim ali mi izbacuje gresku (nord vpn)
VPN Turkey, nijedan drugi mi nije hteo da otvori stranicu uopste.

Prema ažuriranim pravilima, Premium nalog će važiti isključivo u zemlji ili regionu u kojem je prvobitno aktiviran, a korišćenje i plaćanje usluge biće moguće samo karticama izdatim u toj zemlji. To se odnosi na sve pakete: YouTube Premium, YouTube Music Premium i YouTube Premium Lite.

Drugim rečima, ako korisnik promeni zemlju prebivališta, moraće ponovo da se pretplati u novoj državi po lokalnoj ceni.

Ovo znači da će pored „digitalnih migranata“, koji su koristili VPN za jeftinije pretplate, biti pogođeni i pravi „fizički migranti“. Na primer, korisnik koji je aktivirao Premium u Turskoj, a preseli se u SAD, više neće moći da koristi staru pretplatu. Biće primoran da se ponovo prijavi i plaća po američkim tarifama.

Ne razumem smisao Premiuma onda.Jedino da uvedu kao Spotify da svi stave istu adresu stanovanja.Kako kad koristis mobilni ili nisi kuci?

Ne razumem smisao Premiuma onda.Jedino da uvedu kao Spotify da svi stave istu adresu stanovanja.Kako kad koristis mobilni ili nisi kuci?
Podrška je objasnila da je potrebno jednom u 30 dana biti na primarnoj mreži, tj. adresi. Bar sto se tiče family paketa.

Ali evo uvode i Lite paket u sve vise država, kao i Duo paket.

IMG_8017.jpeg
Iskreno, kad bi mi ugasili skroz tursku pretplatu bez mogućnosti da se ponovo pretplatim, pretplatio bi se na YouTube Lite. Kod nas bi verovatno bilo oko 3.50€. YT Music slabo koristim svakako.

Nema background play, apsolutno neprihvatljivo za mene Lite YT.

meni i dalje nije jasno ako uzmem preko Turaka, i stavim u settingsu lokaciju na Turkey, da li ce me i u tom slucaju dirati?

Probao sam upravo varijantu sa prve stranice i apple uređaja, kupio vaučer, ali kad uđem u app dobijam poruku:
You can't sign up with a work or school email. Use your personal email instead.
Čisto kao info da ne trošite novac, a i za modove da uklone rešenje sa početne stranice jer nije validno.

Probao sam upravo varijantu sa prve stranice i apple uređaja, kupio vaučer, ali kad uđem u app dobijam poruku:
You can't sign up with a work or school email. Use your personal email instead.
Čisto kao info da ne trošite novac, a i za modove da uklone rešenje sa početne stranice jer nije validno.
Apple metoda radi i dalje bez problema.
Kod tebe je očito neka greška. Da li si probao sa drugim mailom?

Kreirao sam novi mejl. Na resetovanom iphone kreirao apple id nalog na indiu i novi google mejl za youtube. Kada uđem u app daje mi pomenutu grešku. Da li novi mejl da kreiram sa VPN na India ili?

Kreirao sam novi mejl. Na resetovanom iphone kreirao apple id nalog na indiu i novi google mejl za youtube. Kada uđem u app daje mi pomenutu grešku. Da li novi mejl da kreiram sa VPN na India ili?
Za kreiranje maila ti nije potreban VPN. Pokušaj sa nekim drugim mailom, ne mora uopste da bude indijski, bitno je samo da je Apple ID nalog podešen na Indiju.

Šta će se desiti sa nama preko apple što plaćamo pretplati poslije 26og?

Hoće li i nas skidati

IMG_3111.jpeg
Drug koji je sa mnom u family grupi iz Amerike je dobio ovaj mejl danas. Grupa je napravljena preko indijskog AppStore-a.

Da li je to sto je on iz Amerike jer prvo njih cesljaju, ne znam…

Da li je jos neko nesto dobio?

Jel si koristio apple metod za plaćanje?

Poslednja izmena:
Ima li uopšte mogućnost da se resi pitanje kucanstva?Jer onda se ne isplati imati family vec individualni nalog.

Ako ovo stvarno bude, ja gasim family i uzimam indiviual.

Pogledajte prilog 505570
Drug koji je sa mnom u family grupi iz Amerike je dobio ovaj mejl danas. Grupa je napravljena preko indijskog AppStore-a.

Da li je to sto je on iz Amerike jer prvo njih cesljaju, ne znam…

Da li je jos neko nesto dobio?
Da se nadovezem na ovu poruku.

U grupi koja nas broj 5, jedino je drug iz Amerike ostali clanovi (cetvoro i ja kao menadzer grupe) smo iz Srbije i samo je drug iz Amerike dobio ovaj mejl.

Da li nam to uliva nadu da se prvo fokusiraju na veca trzista pa pecaju SAD, videcemo u narednom periodu.

@jevic989 Pitaj druga da li je u Americi počela implementacija Duo plana? Nešto se ovde spominjalo da će uvesti duo plan za one koji zaista koriste istu IP adresu i srazmerno će biti jeftiniji od dva puta individualni plan.

Iskreno, ja sam mislio da to da neko bude fizički u drugoj zemlji u odnosu na ostale ni do sad nije moglo, čak se sećam primera gde je ljudima prestajao da radi premium kad odu u drugu zemlju. I samo njemu je stiglo, ne i ostalima.

Neka promena verovatno jeste, ali treba da vidimo primer u kome je sve kako treba. Svi u Srbiji i uplaćeno na ovaj način.

Iskreno, ja sam mislio da to da neko bude fizički u drugoj zemlji u odnosu na ostale ni do sad nije moglo, čak se sećam primera gde je ljudima prestajao da radi premium kad odu u drugu zemlju. I samo njemu je stiglo, ne i ostalima.

Neka promena verovatno jeste, ali treba da vidimo primer u kome je sve kako treba. Svi u Srbiji i uplaćeno na ovaj način.
Moglo je bez problema jer nisu pratili IP lokaciju nego samo zemlju accounta.

Btw, evo post sa Reddita od danas, ljudi prijavljuju istu stvar iz USA, Nemacke, Australije. Videcemo da li je globalno, mada imam osecaj da će globalno biti od 26.09. kada i stupaju na snagu nova pravila.

Ne znam da li ce moci sistem da se vara kao na Netflixu?
Ne jer na Netflixu mozes da ukucas kod i nastaviš da gledaš, ovde će morati da se prijaviš jednom u 30 dana na matičnu mrežu, inace pauziraju pogodnosti (pretplata i dalje vazi, ali premium pogodnosti ne funkcionišu), tako bar kazu na Redditu
Ostaje da vidimo.

Ne jer na Netflixu mozes da ukucas kod i nastaviš da gledaš, ovde će morati da se prijaviš jednom u 30 dana na matičnu mrežu, inace pauziraju pogodnosti (pretplata i dalje vazi, ali premium pogodnosti ne funkcionišu), tako bar kazu na Redditu
Ostaje da vidimo.
A da proba preko VPN drug iz Amerike da stavi Srbiju pa tako prevarimo sistem?

Nazad
Vrh Dno