Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@vlada23

Fazon je za koji uredjaj ti treba
Da li ce se pogoditi standardi punjenja.

Vecina 65-67W punjaca npr. nema rezim 3.3-11V preko 5A
60+W daje samo za laptop 20V - oko 3A
Ili ne daje npr. 45W na 9V

Ja sam mislio da su negde dokazali da nije velika razlika dal koristis brzo ili sporo punjenje.
Brze svakako vise greje bateriju, ali je takno punjenje krace, pa kao dodje na isto, mada sam ja sumnjicav po tom pitanju...
Uvek se pitam da li da koristim originalni punjac od 67W ili da koristim od starog telefona, koji je dosta slabiji, kada nije zurba.

Opet 85% mkd coin nozevi brijaju.
I just found this on AliExpress:
US $10.57 | Kitchen Knife Stainless Steel Slicing Cleaver Japanese Chef Fish Cutting Vegetables Meat Cooking Knives Set Tools Kitchen Knives
Jel stigao nekom komplet, iskustva?

Uzeo treci sa leva na desno knife C, deluje kvalitetno i vrlo je ostar za 3.5$ odlicna kupovina. Milina je seci hleb,i neki mekaniji sece laserski.

Neko je pre par strana postavio neki noz. Narucio i stigao za 10ak dana :)
Nisam probao kako sece ali po meni ona ostrica nije videla celik :) Osim ako se kod kineza malo deblji lim zove celik :)
Mozda sam i pogresio ako je u pitanju neka nova legura ili slicno :)

Neko je pre par strana postavio neki noz. Narucio i stigao za 10ak dana :)
Nisam probao kako sece ali po meni ona ostrica nije videla celik :) Osim ako se kod kineza malo deblji lim zove celik :)
Mozda sam i pogresio ako je u pitanju neka nova legura ili slicno :)
Ovaj kinez bolji nego sto sam kupio ovde za troduplo vece pare , poruceno jos jedan par
Screenshot_2.png

Za njega i pišem. Ne znam kakvi su kod nas noževi jer to nikad u zivotu nisam kupovao. Ovaj kineski mi je prvi. Ja kuci imam sve noževe stare 30+ godina

Meni dve folije za telefon vec 37 dana nema , do sad mi vise od 40 dana nije bilo cekanje za paket , videcemo ovaj sad , jedna folija je oko 100 dinara. Mada neki ljudi cekaju mesecima tako da nista novo nije ovo

@Zekovic

UB...HU idu neverovatno sporo.

Ostale posiljke uglavnom idu dobrim tempom , jedino su neke lokalne poste u Srbiji OGROMAN problem

Da li je neko uzimao preko alija korektan GPS tracker? Konkretno moze biti i skuplji ali da ne zahteva mesecnu pretplatu na samu aplikaciju + SIM karticu posto to ispadne dosta skupo kasnije.
Pozdrav

Da li je neko uzimao preko alija korektan GPS tracker? Konkretno moze biti i skuplji ali da ne zahteva mesecnu pretplatu na samu aplikaciju + SIM karticu posto to ispadne dosta skupo kasnije.
Pozdrav
Ja sam uzimao sinotrack. Ok je.
Za karticu si vec dobio odgovor, mada i toga ima na aliju za po 5-6$. Takodje ima sinotrack i kosta 8$ za godinu dana, dobija se 300mb mesecno worldwide.

Jel vam se desilo da vam status porudžbine bude collected by currier, a ispod piše your package is currently being prepared duže od tri dana? Imam jedan takav paket. Narudžbina izvršena u petak, i dalje se ništa nije promenilo od tad. Inače prodavac je poprilično pouzdan, sudeći po ocenama.

@pajser.china

Bar pratite AE teme , ako vec necete da naucite da pratite posiljke…

UA...HU - taj kod sigurno trenutno nemas
UB...HU - imaju pracenje samo do Madjarske
UC...HU - ako dobije status Package arrived at local carrier facility
na refund zaboravi

@faXcooL

Neki distributeri robu iz magacina otpremaju samo jednom nedeljno

@pajser.china

Bar pratite AE teme , ako vec necete da naucite da pratite posiljke…

UA...HU - taj kod sigurno trenutno nemas
UB...HU - imaju pracenje samo do Madjarske
UC...HU - ako dobije status Package arrived at local carrier facility
na refund zaboravi

@faXcooL

Neki distributeri robu iz magacina otpremaju samo jednom nedeljno
U pravu si, UC-HU, malo sam se zaneo :)
Čekam od 25.07. a u Local centru je od 05.08. znam da su šanse za refund 0% ali, moje je da probam, a njihovo da odbiju.
Reč je o onim nosačima telefona 2x20euro centi - preživeću
Srećom, u poslednje vreme stižu LA-HU koji imaju praćenje.

Nazad
Vrh Dno