DaJel ove podloge salju sa LA brojem pitam zbog niskih haraclija sa carine
Jel stigao nekom komplet, iskustva?Opet 85% mkd coin nozevi brijaju.
I just found this on AliExpress:
US $10.57 | Kitchen Knife Stainless Steel Slicing Cleaver Japanese Chef Fish Cutting Vegetables Meat Cooking Knives Set Tools Kitchen Knives
![]()
Kitchen Knife Stainless Steel Slicing Cleaver Japanese Chef Fish Cutting Vegetables Meat Cooking Knives Set Tools Kitchen Knives - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ovaj kinez bolji nego sto sam kupio ovde za troduplo vece pare , poruceno jos jedan parNeko je pre par strana postavio neki noz. Narucio i stigao za 10ak dana
Nisam probao kako sece ali po meni ona ostrica nije videla celikOsim ako se kod kineza malo deblji lim zove celik
Mozda sam i pogresio ako je u pitanju neka nova legura ili slicno![]()
USB 3.0 37/160MBs W/RZanimljivo... 256gb za 9$ kodak radnja ako nekome znaci?
US $8.86 | Kodak Dual USB Flash Pen Drive Memory Stick USB3.2 Gen 1 OTG Portable U Disk 32gb 64gb 128g 256g For Phone Computer
![]()
Kodak Dual USB Flash Pen Drive Memory Stick USB3.2 Gen 1 OTG Portable U Disk 32gb 64gb 128g 256g For Phone Computer - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Tacno. Imam kednu UB poslednji status je od 15.9. da ceka let. Dok LA porucen dan kasnije stize sutra ili prekosutra u sanduce@Zekovic
UB...HU idu neverovatno sporo.
Ostale posiljke uglavnom idu dobrim tempom , jedino su neke lokalne poste u Srbiji OGROMAN problem
SIM kartica moze pripejd, uplatis jednom godisnje minimum ,64k interneta je dovoljno da se javi.Da li je neko uzimao preko alija korektan GPS tracker? Konkretno moze biti i skuplji ali da ne zahteva mesecnu pretplatu na samu aplikaciju + SIM karticu posto to ispadne dosta skupo kasnije.
Pozdrav
Imam par UB-HU koje nisu ni stigle (čak ni do Local delivery center) - priznat full refundTacno. Imam kednu UB poslednji status je od 15.9. da ceka let. Dok LA porucen dan kasnije stize sutra ili prekosutra u sanduce
Ja sam uzimao sinotrack. Ok je.Da li je neko uzimao preko alija korektan GPS tracker? Konkretno moze biti i skuplji ali da ne zahteva mesecnu pretplatu na samu aplikaciju + SIM karticu posto to ispadne dosta skupo kasnije.
Pozdrav
Imam par UB-HU koje nisu ni stigle (čak ni do Local delivery center) - priznat full refund
U pravu si, UC-HU, malo sam se zaneo@pajser.china
Bar pratite AE teme , ako vec necete da naucite da pratite posiljke…
UA...HU - taj kod sigurno trenutno nemas
UB...HU - imaju pracenje samo do Madjarske
UC...HU - ako dobije status Package arrived at local carrier facility
na refund zaboravi
@faXcooL
Neki distributeri robu iz magacina otpremaju samo jednom nedeljno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari