U mts-u sam, imam zmaj tarifu još od kada je cena bila 1000 dinara bez ugovorne obaveze, a poslednji račun mi je skoro 4000 dinara, stvarno nema smisla jer bi u yettelu za taj novac imao i razne digitalne usluge kao HBO, showtime, voyo itd, više interneta, roming internet...
Ne bih želeo da menjam mrežu jer sam u mtsu ceo život, ali je došlo do toga da bih i promenio jer ovo stvarno nema smisla
Ono što meni treba je internet, minute slabo koristim, SMS takodje slabo jer plaćam samo parking, digitalne usluge iz yettela koristimo jer ih ima devojka pa mi od toga isto ništa nije potrebno
Želim ako je moguće da bude bez neke duže ugovorne obaveze jer ne želim da opet dodje do nenormalnog poskupljenja a ja da ostanem zarobljen.
Ne treba mi telefon, mislim može naravno ako je neka baš jako dobra ponuda, ali stvarno nije neophodno
Možda bih pristao i na neki boks paket, ali to je možda malo komplikovano jer su internet i fiksni na očevom imenu pa bi se trebalo prebaciti na moje ime, što nebi bio problem ako je stvarno dobra ponuda. Internet je samo 20Mb/s, nisam siguran da je moguća veća brzina ali bi mi dobro došao brzi internet ako je moguće
U Subotici sam u Kerskom naselju
Izvinjavam se zbog opširnijeg teksta
Hvala u napred