Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

20.09.2025. mi ističe ugovor u A1, paket Neo Neo. Preneo bih broj u Mts ili Yettel. Molim da mi se javi neki agent iz Beograda.

U mts-u sam, imam zmaj tarifu još od kada je cena bila 1000 dinara bez ugovorne obaveze, a poslednji račun mi je skoro 4000 dinara, stvarno nema smisla jer bi u yettelu za taj novac imao i razne digitalne usluge kao HBO, showtime, voyo itd, više interneta, roming internet...
Ne bih želeo da menjam mrežu jer sam u mtsu ceo život, ali je došlo do toga da bih i promenio jer ovo stvarno nema smisla
Ono što meni treba je internet, minute slabo koristim, SMS takodje slabo jer plaćam samo parking, digitalne usluge iz yettela koristimo jer ih ima devojka pa mi od toga isto ništa nije potrebno
Želim ako je moguće da bude bez neke duže ugovorne obaveze jer ne želim da opet dodje do nenormalnog poskupljenja a ja da ostanem zarobljen.
Ne treba mi telefon, mislim može naravno ako je neka baš jako dobra ponuda, ali stvarno nije neophodno
Možda bih pristao i na neki boks paket, ali to je možda malo komplikovano jer su internet i fiksni na očevom imenu pa bi se trebalo prebaciti na moje ime, što nebi bio problem ako je stvarno dobra ponuda. Internet je samo 20Mb/s, nisam siguran da je moguća veća brzina ali bi mi dobro došao brzi internet ako je moguće
U Subotici sam u Kerskom naselju

Izvinjavam se zbog opširnijeg teksta
Hvala u napred

Zdravo, trenutno koristim Yettel Mobile M paket, ističe uskoro UO, i želeo bih da prenesem broj u A1 na NEO Super uz veći popust od regularnog, ako može agent da me kontaktira putem poruke. Hvala.

Potrebna ponuda za A1 Kućni net (Beograd). Hvala unapred

Ističe mi MTS ugovor 28.9.
Neka se javi agent A1 (Beograd) sa ponudom za dugo čekani prenos broja, Neo Super tarifa bez telefona.

I meni isto treba agent za biznis korisnike A1 mreze. Imam 6-7 brojeva (od kojih 5 u Yettel mrezi) u okviru svoje firme, pa bih hteo novi ugovor sa novim iPhone 17.

Istekao ugovor i ponude za novi telefon na rate sa pretplatom su urnebesne, u poslovnici yettela kao da užurbano rade na tome da odbiju dugogodišnje klijente. Da napomenem da imamo 2 pretplatnička broja sa paketima total40 i total 20. Presmiješno je što ne nude neke popuste da bi nas zadržali iako sam napomenula da želim prenijeti broj u a1. Ako ima neki ažuran agent iz yettela da me kontaktira, u suprotnom definitivno prelazim jer mi nema smisla to čekanje na novi telefon. Pozdrav

MTS ugovor mi istice 5.10.
Presao bih u A1 na Neo Super, bez telefona.

Ima li neko ponudu za prelazak iz mts-a ili ostanak u mts-u, uz dobre uslove? Nesto kao neo super za 1500 din i slicno

Prijatelju istekao ugovor sa mts-om za paket Omorika S.

Ukoliko ima mts agent neka se javi sa ponudom ili yettel-ov agent sa ponudom za prelazak kod njih u mrezu.

MTS ugovorna istice 31.10. potrebna mi je ponuda za Omoriku S (1000-1300 RSD) plus neki telefon ukoliko je moguce do 12.10.2025. da se ralizuje....

Drustvo zeni istice omorika s 10.10 :)
Jel moze neko nesto da ponudi za Novi Sad krsteno ili da se cimam sa prenosom broja?

Potreban agrnt A1 istice mi ugovor 11.11 trenutno aktuelni paket NEO 4. Voleo bih da isti zadržim ali uz neku pristojnu cenu. Zahvaljujem unapred.

Dva MTS ugovora ističu 29.09. (Zmaj i Omorika S).
Produžili bi oba na Omoriku M uz 50% 2g ili A1 NEO Super 50% 2g.

Pozdrav! Istekla mi je ugovorna obaveza u mts. Paket je Soko lite. Molim nekog akvizitera da mi se javi za ostanak u mts, ili prelazak u Yettel, u zavisnosti od ponude.

8.10 ističe ugovor u mts, preneo bih broj u a1, ako ima agenata neka se jave da vidim ponude.

Pozdrav, molim da me kontaktira A1 agent, uzeo bih opticki internet 600/300, imam trenutno Yettel, ugovor istice 02.10.2025, ne znam da li je lokacija bitna, u Smederevu sam. Hvala.

Zdravo, ako ima agent Yettela zamolila bih da me kontaktira. Ili ako neko ima broj da mi pošalje. Hvala.

Zdravo, ugovor za 4 broja u A1 istice danas. Molim vas za ponudu za prelazak u MTS ili produzenje sa A1. Hvala

Potreban agent A1 za Uzice za ponudu 50% 24meseca za tarifu neo super
Prelazak iz mts u A1

Potrebna ponuda za MTS. Juče istekao ugovor za Box3 200/200. Najradije bih uzeo Box2 400/400.

Nazad
Vrh Dno