Autoput A1: Zagreb - Split - DubrovnikПрелистао сам преко 30 страна, а претрага ми није избацила тачан резултат. Чини ми се да је неко од колега на теми писао да је ишао до Пуле са нашим тагом, докле функционише наш таг у Хрватској?
Хвала👍Autoput A1: Zagreb - Split - Dubrovnik
Autoput A3: Zagreb istok - Lipovac i Zagreb - Bregana
Autoput A4: Zagreb Sveta Helena - Goričan
Autoput A5: Beli Manastir - Osijek - Svilaj
Autoput A6: Zagreb - Rijeka
Autoput A7: Rupa
Autoput A11: Zagreb - Sisak
Ja sam uplatio u Austriji posle granice onaj za 7 dana, a za Sloveniju online isto 7 dana. Isto sam isao u Grac.Idem u Grac bas, pa je blize dosta kroz HR nazalost. Al vidim da je bas nepovoljnije..
Svakako će biti gužvi, ali ako sistem bude sličan kao na aerodromima, gužve će biti multiplikovane zbog samih putnika, ne zbog mašina ili granične policije.To je EES sistem, pocinje 12. oktobra ( u Madjarskoj tada pocinje preka Ukrajini, tacno kada ce za Srbiju se jos ne zna), pored slikanja uzimaju se i biometrijski podaci, oduzimace vremena tako da se spremi na kolapse na granicama, posebno sa Madjarskom gde su carinici jedinstvena kategorija...
I ja sam razmišljao o tome, ali neće puno vredeti ako ispred tebe koji si se "ubacio u sistem" bude kolona onih koji nisu.Žena i ja planirali da se provozamo do Segedina, neki nebitan radni dan, kada sistem počne da radi, da nas ubace u sistem, pa kao posle bude lakše
Da.Na ulazu u Grčku dogodine će biti haos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari