Probaj, ali to nije matična zemlja. Kao što vidis, greška se javlja ljudima i koji su u istoj zemlji.A da proba preko VPN drug iz Amerike da stavi Srbiju pa tako prevarimo sistem?
Probaj, ali to nije matična zemlja. Kao što vidis, greška se javlja ljudima i koji su u istoj zemlji.A da proba preko VPN drug iz Amerike da stavi Srbiju pa tako prevarimo sistem?
To je i meni prolazilo kroz glavu, ali bojim se da ce provatiliti da je VPN na osnovu ove vesti: https://benchmark.rs/vesti/softver-...evare-koriscenjem-premium-paketa-preko-vpn-a/Digne VPN server i gledaj YouTube sat vremena mjesečno
Raditi sve? Ne znam kako to sada izgleda da skloni tu eventualnu pauzu? Da li ce dobiti notifikaciju... Posto je samo dobio putem mejla obavestenje koje sam ovde podelio...Mislim da neće , ja imam wireguard vpn na RPi 3
Ne znam kome da se žališ, YouTube-u čija si pravila prekršio pa su ti obrisali snimke? Nije YouTube cloud, bez obzira da li je privatno ili javno pravila za postavljanje su ista. Tako da odgovor na tvoje pitanje je da nikome ne možeš da se žališ.Nisam nasao temu gde bi postavio pitanje. Pa ako nije problem tu da pitam. Stavio sam neke snimke sa mojom decom na yt privatno, pa sam posle slao link, baki da vidi decu i na kraju je yt obrisao 5 snimaka. Da li ima sanse da vratim snimke? Kome i gde da se zalim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari