Imas slican problem kao ja? Ili nesto drugo?Ni meni nikad nisu odgovorili. Verovatno zatvaram virtual račun zato što nije pouzdan.
Upravo skinuli 45 rsd za SMS.Ja juce kreirao virtuelnu karticu i danas imao 2 transakcije.
Do sada mi na Fluo paketu nisu naplacivali SMS, javim za mesec dana da li ce naplatiti za virtuelne.![]()
Koji su uslovi potrebni da se ispune da bi se kupovali/prodavali evri po srednjem kursu? Samo da legne plata i da je preko nekog iznosa (150.000?)? Da li je poreban neki minimalni broj meseci da leže plata? Da li to važi tokom celog meseca ili na dan uplate?
Ne znam da li ide automatski ako je plata viša od toga
Ja sam u julu bio u turskoj, sve sto sam placao tamo doduse sa apple pay (master od otp) mi skidalo u evrima, nista nije diralo dinare. U julu sam bio u egiptu tu mi doduse kako kad neko kucao u egipatski funtama, neko u dolarima neko u evrima sve u svemu skidalo je sa deviznog. Da li su poruke stizale da su skidani evri ili dinari??? Kad se provlacila kartica. Ako je slucaj kao moj mozda da pise prigovor?Ako neko od njihovih čita temu, da se nadovežem: dobio sam upit u pp zbog čega banka ne zadužuje evro, već dinarsku partiju pošto je plaćanje debitnom Master karticom u danskim krunama? Regularno je korišćena u evrozoni i korisnica je računala da će istom analogijom trošiti u drugim ino valutama, a to se nije dogodilo.
To sam i ja isto rekao. Međutim, shvatam i tu drugu stranu da je ona u alternativi imala evre u kešu, a pokidane živce niko neće moći da joj nadoknadi. Isto sam i ja za Tursku prebacio jedan deo u Poštansku na Vizu internet, drugi u Rajfajzenu na Vizu debit, ali obe kartice su radile kako je trebalo. E sad, druga je priča za internet plaćanja. Imao sam da platim neku kotizaciju na SlideRoom, Yettel i Poštanska odbiju, u Rajfajzenu prođe. U OTP su mi barem ostali štedni po viđenju, dinarski prima eksterne uplate pa će mi dobro doći za Always cashback.U julu sam bio u egiptu tu mi doduse kako kad neko kucao u egipatski funtama, neko u dolarima neko u evrima sve u svemu skidalo je sa deviznog. Da li su poruke stizale da su skidani evri ili dinari??? Kad se provlacila kartica. Ako je slucaj kao moj mozda da pise prigovor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari