markovka76
Poznat
- Učlanjen(a)
- 13.04.2023
- Poena
- 25
Nemam pojma za BMX. Moraću da se konstultujem sa jednim MTB biciklistom i serviserom, koji radi ovako, od kuće, a zna posao. Samo još da klinja počne da vozi BMX.
Ovaj prvi ne znam koji je, Haro je ok brend ali ja bi rekao da je 500 eura previše za ovakav bicikl. Generalno bmx koliko bio jednostavan kvalitetan bmx košta. Mislim da kod nas teško može da se nađe nešto normalno a razumna cena, nismo mi bmx državaKakav je ovaj za te pare![]()
bmx SCool Xtrix - KupujemProdajem
BMX S Cool X trix Tockovi - 20" Gume - 20 × 2.25 Ram - Hrom molibden Pegovi - Alu (2kom) Kocnica - Tektro (zadnja) Pogon - Disc Hi-Ten Pedale - Wellgo alu platforma Lanac - KMC Lezajevi - FSA Biciklo je u top stanju/kao novo Bez ikakvih ulaganjawww.kupujemprodajem.com
![]()
Bmx HARO Downtown dlx - KupujemProdajem
Bmx u odlicnom stanju, ima malo ogrebotina na viljusci. Bicikla je dovezena iz nemacke. Vredi 700e i ulagano je u nju. Bmx je jedna od poznatijih marki HARO. CENA NIJE FIKSNAwww.kupujemprodajem.com
Kakav je ovaj za ove pare, da li je razlika drasticna ili ne toliko, sobzirom da je ovaj duplo skuplji
A zanima me da li je ovaj plavi barem neka srednja klasa, i da li je dobar za pocetak treba mi i za street i za parkOvaj prvi ne znam koji je, Haro je ok brend ali ja bi rekao da je 500 eura previše za ovakav bicikl. Generalno bmx koliko bio jednostavan kvalitetan bmx košta. Mislim da kod nas teško može da se nađe nešto normalno a razumna cena, nismo mi bmx država
Prvi bmx je prilično agresivan, to je za nekog park vozača koji će da radi trikove, dok je drugi više za uličnu bmx vožnjuz
Gledo sam i dj, a gde bi trebalo da gledam ako ne na kp i 2bikeStvarno ovakve stvari gledaš na KP?
Obrati pažnju recimo naBMX (BMX) - Cikloberza Mali Oglasi - 2Bike.rs
Vaš vodič kroz biciklizam. Biciklizam, mali oglasi (cikloberza), takmičenja, vesti, vožnje, diskusije, vođenje dnevnika treninga,..www.2bike.rs
![]()
Ns bikes Dirt jumper Novo 26 - Cikloberza Mali Oglasi - 2Bike.rs
Vaš vodič kroz biciklizam. Biciklizam, mali oglasi (cikloberza), takmičenja, vesti, vožnje, diskusije, vođenje dnevnika treninga,..www.2bike.rs
Ovaj haro po opremi je dno, onaj gornji je bolji. Sada ne znam koji je sta brend, ali bar na oko deluje boljeTo jest zanima me da li je bolji od capriolo bmx posto je to najniza klasa ??
Hvala puno Boki ovaj odgovor mi je trebao, narucio odmah one kendine.Ne moraš da insistiraš na toj dimenziji. To je prilično robusno, namenjeno za tvrdu offroad vožnju, spora i neudobna
Može da bude dosta uža, može da bude i drugačijeg dizajna
Može i šira, ako baš želiš
![]()
Sp guma CST 26x2.40 (66-559) - Cikloberza Mali Oglasi - 2Bike.rs
Od mene preporuka za Kenda Kadre 26x2.1 (oko 1600 din), manje agresivna guma od KINETICS DH, dovoljno brza na asfaltu a svejedno robusna i dobra za off road. Najviše je preporučujem jer sam sa tim gumama u poslednjih 10-ak godina imao ubedljivo najmanje bušenja od svih guma koje sam koristio u poslednjih 30 i kusur godina. A ovo je jako bitno, da se ne bi smarao sa čestim zamenama ili krpljenjem guma na dečjem bajsu.Hvala puno Boki ovaj odgovor mi je trebao, narucio odmah one kendine.
fora je sto ne znam imaju li spojnicu i da li je deblje od ovog https://www.capriolo.com/delovi/sedista/sediste-ddk-2732-braon-nitovano, moje sem sto sam ga 'cepio pocelo i da skripi pa je vreme.po slici deluju da su standardne round rails koje su debljine 7mm
Šta je to krš bajs? Ovo je moj: https://service.fischer-bike.com/modelle2023/montis-em-2127Koliko para toliko muzike. Ne ocekujes valjda da ti stave gume od 5000 na neki krs bajs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari