Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Zasto je ovo 8.0 uopste? Ja ne vidim apsolutno nikakvu razliku sem ovog sata ako hoću da promenim? Sta ima jos znacajno da je novo, msm vidim neke mini promenice koje meni licno ne znace nista ali ne znam zašto nesto najavljuju kao novu verziju androida i nzm kako najavljuju , u sustini meni uradio update kao svaki drugi za 2 minuta i ne vidim nikakvu razliku ..

Ne, samo tehnomanija. Dijaspora se spominje samo na tom A4 papiru sto je dosao uz telefon i to je to

Pr
Zasto je ovo 8.0 uopste? Ja ne vidim apsolutno nikakvu razliku sem ovog sata ako hoću da promenim? Sta ima jos znacajno da je novo, msm vidim neke mini promenice koje meni licno ne znace nista ali ne znam zašto nesto najavljuju kao novu verziju androida i nzm kako najavljuju , u sustini meni uradio update kao svaki drugi za 2 minuta i ne vidim nikakvu razliku ..
Overi kameru kakve sad fotografije i video pravi. Mozda je "upgrade" kao i ranije pred izlazak novog modela.

Stigla maskica.

Sta od folija valja, a da ne ometa olovku?
Ja bih se više brinuo za otisak prsta :D
Za sad dva modela stakla promenio(uključio sam osetljivost i registrovao prste opet) i oba zezaju jako. Čekam sa temua da stigne da probam njih. A olovka radi normalno btw

Izbacili su opciju u Bateriji za Adaptive charging, verovatno nije ni radila kako treba isto kao sto ne radi ni adaptive aod.

Reboot je brzi cini mi se i imam osecaj da ceo UI radi nekako brze, bem li ga za sada je ok OneUI 8, s25

Vidi stvarno, nema vise adaptive charging.

Ovo mi je treći uredjaj na kom koristim istu masku. Jednu sam koristio 2godine i kao prvi dan.
Koristimo istu masku spigen liquid air samo je moja za s24 ultra.Odlicna maska.Meni je drugar nabavio na nekom snizenju u becu i uzeo za mene i sestru dva komada.
Mislim da sam je tada pre par meseci platio tamo nekih 15 eura za jedan komad.
Preporuka za masku bas je kvalitetna i telefon lepo lezi u ruci

Imam problem da kad mi stigne mejl ili poruka na WA a otvorim na kompu, ikonica obaveštenja ostaje na zaključanom ekranu. Na ajfonetu su nestajale čim se otvori na kompu
Tamo je uključeno sve za pozadinski proces itd

Meni deluje sve isto, mada mozda podsvest vara da se sporije spustaju procenti baterije, ali mozda je u toku neko brze indeksiranje 😅 nova animacija za vremensku prognozu, dosta Ai dodataka al ne podrzavaju srpski, sve u svemu kozmetika od 4GB 😬

Već par dana mi ne rade RCS poruke ni na mts ni na Yettel-u. S25u je u pitanju - nema veze sa poslednjim update. Kada odem u podešavanja, na oba sim-a piše da nije podržano, a radilo do pre neki dan. Šta se dešava?

Evo realnog stanja sa Google Jibe (to je platforma preko koje RCS radi kad ga operatori ne nude sami):

1. Globalno radi – Jibe je aktivan u većini zemalja (npr. u Nemačkoj, SAD, Austriji RCS radi normalno preko Google Messages). Da je server „pukao“, imali bismo svuda masovne prijave, a toga nema.
  2. Regionalna ograničenja – Google Jibe ne aktivira RCS svuda istovremeno. Za Srbiju je par puta najavljeno da je „uključeno“, ali u praksi operatori (MTS, A1, Yettel) očigledno nisu pustili punu integraciju. To znači da se telefoni ne uspešno registruju na Jibe, pa ostaje “Chat features unavailable”.
  3. Zašto je tako u Srbiji
    • Operatorima SMS i MMS i dalje donose prihode → ne žure da prebace sve na RCS koji ide preko Google servera.
    • Google je verovatno uključio „probnu dostupnost“, ali bez ugovora s operatorima sistem ne proradi 100%.
    • Zato izgleda kao da je Jibe „pukao"

Već par dana mi ne rade RCS poruke ni na mts ni na Yettel-u. S25u je u pitanju - nema veze sa poslednjim update. Kada odem u podešavanja, na oba sim-a piše da nije podržano, a radilo do pre neki dan. Šta se dešava?

Kod mene je ranije radilo ali sada ne radi uz tu poruku da nije podrzano..

Trebalo bi bar da se pojavi više S25 telefona sa 2g garancije radnje zbog ove S25 FE promocije

Vrh Dno