Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Uzeo sam S25 ultru, prešao sa S23 ultra.
Maltene isti telefon, mislim da sam pogrešio.
Jedno glupo pitanje, kako da vratim default notifikaciju, sad je promenjena a navikai na staru?

Sacekati do podne da vidimo kad neko instalira kakva je baterija.
Edit:
Instalirao ga za 10-15 minuta.
Ja instalirao pa javljam u toku dana kako se ponasa. Preuzimanje trajalo par minuta, zanimljivo da je sama instalacija potrajala svega 3 minuta, mozda ni toliko. Bukvalno se telefon samo restartovao i to je to.

Ovaj Adaptive clock je zanimljiva stvarcica, samo morate azurirati 'Samsung AI core' iz Galaxy Store da bi radilo.

Kako sve isto? Pa dobili smo nov sat na lock screen i opciju tvikovanja opening animation za ikonice u good lock :p

Salu na stranu, ovo je opusteno 7.1 al ajd da ga nazovu 8.0 da ne bude da nisu izbacili nista dok apple izbacuje seriju proizvoda i prelazak na novu verziju iOS.

Neko je pitao..registrovao se u subotu, juče (dreda) stigao mejl iz Samsunga da je registracija odobrena i da S25FE biti poslat

U bc group ima opcija da ako ti se ne svidja cena upises svoju tj koliko bi ti platio to sto kupujes. Nekad odobre nekad ne.

Dijaspora trenutno zakon, 89k s25 base 12/128, 97k 12/256 i tehnomanijin racun trebalo bi da prolazi promocija. Cekamo kolegu ovde da se javi da li su prihvatili, bolje ne moze…
To stoji, malo sam samo sumnjičav po pitanju mogućnosti prodaje tog FE modela i po koj ceni će moći da ode za par meseci kad stigne i kad oglasi budu preplavljeni a cena pala

To stoji, malo sam samo sumnjičav po pitanju mogućnosti prodaje tog FE modela i po koj ceni će moći da ode za par meseci kad stigne i kad oglasi budu preplavljeni a cena pala
Nema sanse da ce ici za manje od 400 eura, jer trenutno S24 FE koji je vec godinu dana star se i dalje prodaje nov za barem 350e iako je sad vec preplavljeno trziste povodom one 1+1 akcije

U podforumi S24 je neko bas pre par dana ispisao da je uhvatio 330e ponudu za novi S24 FE dobijen u 1+1 akciji koju nije smeo da propusti tako da ta cena variva, ali to je sasvim realna cena(Sa obzirom da je tu negde i A56 na ceni). S25 FE minimum vredi 100e vise po svemu sto donosi u odnosu na 24.

Nakon prvih par sati koriscenja, apsolutno se ni ne primeti razlika, jedino mi je sat na zakljucanom ekranu drugaciji. Fluidan perfektno kao sto je i bio, baterija odlicna isto kao sto je i bila, u sustini, bezbednosna zakrpa + android 16 😂

Prilozi

• Screenshot_20250918_132523_Device care.jpg
    Screenshot_20250918_132523_Device care.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 22
Odradio install, ne vidim nikakvu razliku za sada da budem iskren..

Vrh Dno