Sacekati do podne da vidimo kad neko instalira kakva je baterija.Šta ćemo sad? Ažurirati ili ne ažurirati
Ja instalirao pa javljam u toku dana kako se ponasa. Preuzimanje trajalo par minuta, zanimljivo da je sama instalacija potrajala svega 3 minuta, mozda ni toliko. Bukvalno se telefon samo restartovao i to je to.Sacekati do podne da vidimo kad neko instalira kakva je baterija.
Edit:
Instalirao ga za 10-15 minuta.
Po kojoj ceni, redovnoj ovoj na sajtu, ili si trazio bolju ponudu da ti posalju?bc group
sve je to u sustini jedna pijaca 🙂Kako misliš da traži bolju ponudu? Ovo je zvanična prodaja, ne pijaca
Dijaspora trenutno zakon, 89k s25 base 12/128, 97k 12/256 i tehnomanijin racun trebalo bi da prolazi promocija. Cekamo kolegu ovde da se javi da li su prihvatili, bolje ne moze…Stvarno? Aj baš ću da probam. Jel radi ta fora i u Maksiju i na pumpama recimo?
edit: 1000 dinara manje od one na sajtu. KP i dalje zakon
Radi, ja probao.Stvarno? Aj baš ću da probam. Jel radi ta fora i u Maksiju i na pumpama recimo?
To stoji, malo sam samo sumnjičav po pitanju mogućnosti prodaje tog FE modela i po koj ceni će moći da ode za par meseci kad stigne i kad oglasi budu preplavljeni a cena palaDijaspora trenutno zakon, 89k s25 base 12/128, 97k 12/256 i tehnomanijin racun trebalo bi da prolazi promocija. Cekamo kolegu ovde da se javi da li su prihvatili, bolje ne moze…
Nema sanse da ce ici za manje od 400 eura, jer trenutno S24 FE koji je vec godinu dana star se i dalje prodaje nov za barem 350e iako je sad vec preplavljeno trziste povodom one 1+1 akcijeTo stoji, malo sam samo sumnjičav po pitanju mogućnosti prodaje tog FE modela i po koj ceni će moći da ode za par meseci kad stigne i kad oglasi budu preplavljeni a cena pala
UpravoOn se mozda prodaje ali ga niko ne kupuje. Treba i to uzeti u obzir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari