Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Essager ima iste. Dosta no name prodavnica ih prodaju, ovo je neki shovelware na prvi pogled

$0.97 posle novčića
I just found this on AliExpress:
US $5.31 | Rocoren USB C to 3.5mm Jack Dac Audio Cable Male To Female Headphone Adapter Type C To 3.5 mm Converter for Samsung Xiaomi Phone
Stiže ovaj DAC. Ne mogu da uočim razliku izmedju njega i telefonovog 3.5" (u smislu,nije ništa lošiji od telefonovog audio izlaza). Primeti se razlika u kvalitetu zvuka izmedu Fiio JA11, ali je tako i razlika u ceni primetna. Za 95 dinara ODLIČAN.

Javljaj kad bude za 10-20din pa da pazarimo :D

Stiže ovaj DAC. Ne mogu da uočim razliku izmedju njega i telefonovog 3.5" (u smislu,nije ništa lošiji od telefonovog audio izlaza). Primeti se razlika u kvalitetu zvuka izmedu Fiio JA11, ali je tako i razlika u ceni primetna. Za 95 dinara ODLIČAN.

Stigao i meni, radi ok sa S23U i Piston 2 slusalicama koje jos uvek imam. Taman sam se podsetio koliko me nerviraju zice :/

US $8.32 | Toocki USB4.0 Cable Gen3 40bps 8K@60Hz Tunderbolt 3 240W Type C to Type C Fast Charging Cable for Macbook PS5 iPhone 15 Switch

Jel neko pominjao ove kablove,evo ih na 95%
Drugar i ja smo porucili po jedan komad od 240w usb 4.0 za po 0.68 eura.Porucili smo juce.Jos uvek nisu poslali mada koliko znam idu sa pracenjem i imaju LA broj za pracenje.
Skida dosta coina,nesto preko 800.
Trebalo bi da je kvalitetan kabl ali videcemo kad dodje.

Kupi JA11. U ovaj drugi ubacuju fimrware od JA11 - imaš gore moj post sa reddita.

edit: JM12 sad videh preko coina ide na 4.9 doll.

edit2: Po merenjima sa linka ispada da je bolje pazariti JM12 i ubaciti mu JA11 firmware :)

edit3: Kupih ga :D. Menjam i predlog gornji :)

Poslednja izmena:
Drugar i ja smo porucili po jedan komad od 240w usb 4.0 za po 0.68 eura.Porucili smo juce.Jos uvek nisu poslali mada koliko znam idu sa pracenjem i imaju LA broj za pracenje.
Skida dosta coina,nesto preko 800.
Trebalo bi da je kvalitetan kabl ali videcemo kad dodje.
Nemoj se iznenaditi ako ti spoje sa nekom drugom LA HU posiljkom.

Pazite na to da ta radnja ima samo dva folovera, ne mogu otvoriti da vidim od kad postoji ali pretpostavljam da je nešto novo.

Toocki izbacio "Hi-Fi" in-ear slušalice, nešto na KZ foru, sa kablom.
Čekam da budu na 95% off + coins.

Već ima kz i cca slušalica za 2,5-5$ sa novčićima. Ne vidim poentu kupovine ovih no name slušalica pa i da su 1$. Koliko često vam crkavaju slušalice pa da se isplati??

US $9.84 | Stainless Steel Fillet Boning Knife Professional Chef's Kitchen Knife Forged Meat Cleaver Fish Slicing Knife Wooden Handle

Uzeo ove za sličnu cenu
Stigao je prvi nož, nisam ga isprobao, dal može da prikolje nešto😲, ali ok za 50 din i kapljice za zalivanje.

Stići će to verovatno sve kako treba jer da bi radnja bila u Choice izboru AE traži dodatne provere, uglavnom to su stari prodavci sa novim store-om, većina ih ima više od pet. Ono što jeste čudno je možda naziv radnje koji aludira na skroz neki drugi tip robe, ali dobro ni to ne govori mnogo.

Стигла данас туки банка од 10000mAH
Платио куриру 100 дин за царину. За 1000 динара бомба. 🫡
Nije carina, vec neka dadzbina dostave Bex kurirskoj sluzbi, do sad narucio 3 razlicite, sa razlicitim cenama i svaka je bila 100 din doplate.
Koju si uzeo?

Stići će to verovatno sve kako treba jer da bi radnja bila u Choice izboru AE traži dodatne provere, uglavnom to su stari prodavci sa novim store-om, većina ih ima više od pet. Ono što jeste čudno je možda naziv radnje koji aludira na skroz neki drugi tip robe, ali dobro ni to ne govori mnogo.

ja sam naručio. Videću na kraju. Sigurno ću i da napišem recenziju. Čitao sam da je isti čip, samo je razlika u kvalitetu materijala kao i u softveru. Da ne pričam napamet

Nazad
Vrh Dno