Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

ma isto ko kad dodjes negde a ne znas ni sta se radi niti sta se desava, uzas

Zahvaljujuci ovom forumu sam "usicarila"dosta toga.Poslednja ponuda MTSa pri prelasku pripejda iz MTSa u A1 pripejd je bila 60% popusta na Omorika M,tj
739,6 din 9 meseci i 1259,6 15meseci sa e racunom.Mozda ce nekome biti korisna informacija.To je bilo 28.08..

Mislio sam da je vrlo ocigledno da kada sam rekao "svi koji su trenutno u a1 imaju tih 20%" da ce se shvatiti kao da sam rekao "svi koji su u a1 trenutno imaju kod dostupan u app koji mogu podeliti" ali kako god

Danas sam bio u poslovnici,da prebacim broj iz mts-a u a1 i posle par minuta cenkanja,izborio sam neo super za 1800 din tokom svih 24 meseca...sad čekam mts sa ponudom za box4

Danas sam bio u poslovnici,da prebacim broj iz mts-a u a1 i posle par minuta cenkanja,izborio sam neo super za 1800 din tokom svih 24 meseca...sad čekam mts sa ponudom za box4
Moze to mnogo bolje preko agenata u A1, mada ako ostajes u mts bitno je samo taj zahtev za prenos, sad je na mtsu da ponudi sto vise kako bi ostao, odma trazi 50%, jer umeju da pocnu sa 30-35-40%

Zar nije 50% za prenos broja iz MTS u A1?

Ја сам добио 50х24 на нео супер тарифу из прве, преко виртуалне продавнице, прелазак из мтса у а1!!!

Истиче уговор у МТС, размишљам о преласку у А1, можда прво на припејд, уколико још увек има 6м Мега плана за џ, па после на постпејд . Е САД , не знам да ли се исплати та петљанција, уколико већ при преласку добијем бољу понуду, касније са А1 на А1 можда буде скромнија.

Iscimaj ti njega opet, mene je odma bio povezao sa kolegom iz Sombora, da se nisi zagubio
Prekjuče smo se čuli, juče sam ga već cimao da vidim šta se dešava, probaću još danas, a onda verovatno odustajem od A1 i iniciram prenos u Yettel, s tim što onda vredi saslušati i mts šta ima da kaže.

Mislio sam da je vrlo ocigledno da kada sam rekao "svi koji su trenutno u a1 imaju tih 20%" da ce se shvatiti kao da sam rekao "svi koji su u a1 trenutno imaju kod dostupan u app koji mogu podeliti" ali kako god
Imaju AKO DOVEDEŠ NEKOG KO NIJE TRENUTNO U A1. Tako piše i u aplikaciji njihovoj odmah pored vaucher koda.

palmface mislim da je to bilo takodje ocigledno...

Истиче уговор у МТС, размишљам о преласку у А1, можда прво на припејд, уколико још увек има 6м Мега плана за џ, па после на постпејд . Е САД , не знам да ли се исплати та петљанција, уколико већ при преласку добијем бољу понуду, касније са А1 на А1 можда буде скромнија.
Moze a posle toga podnesi prenos na mts ponovo i daju 20 meseci 70 posto a 4 meseca po punoj ceni sto je dobra ponuda tipa neo surf ili nesto...

To sto su je davali sada ne znaci da ce je davati i nakon 2 meseca koliko mora da provede u A1.

To sto su je davali sada ne znaci da ce je davati i nakon 2 meseca koliko mora da provede u A1.
Ma dobro sad ako ne daju ovo dace nešto drugo. Bitno da se nesto dešava. Svakako ce biti neke ponude. Ajde barem imamo 2 konja za trkanje A1 sa jedne strane i yettel i mts sa druge strane. Mene vise brine fixni internet posebno od kad je mts uzeo SBB

Mts je uzeo Total. Sbb jos uvek nudi adsl mada ne znam ko ga koristi kada je mobilni net dosta brzi a u vecini mesta je prisutna i optika.

Zar nije 50% za prenos broja iz MTS u A1?
Jeste, preko agenta, što sam i dobio u mom slučaju za neo 30 ili neo Super, kao i mogućnost da uzmem telefon po ceni sa sajta, e sad, u celoj toj euforiji me je zvao mts sa 064/733, gde sam se javio čisto protokolarno, da bi prva ponuda bila takodje 50% na omoriku S gde sam im rekao da je to i dalje slabija ponuda, da bi posle, uz malu pauzu dobio ponudu od 70% za omoriku S i 60% za omoriku M. Pri čemu popust važi na cene sa sajta, tj. 70% ili 60% na umanjenu cenu prvih 6 odnosno 9 meseci, a onda isto to umanjenje na regularnu cenu. Takvu ponudu nisam mogao da odbijem.

Tako se i šire, jer se (bezobrazne) ponude ne odbijaju, prodaju se ljudi za šaku dinara a monopol raste i upravljanje svim i svačim sa njihove strane. Meni je izlazak iz MTS princip, poziv, posle 2 povećanja cene pretplate u istoj ugovornoj obavezi i vansudske borbe sa njima preko RATELa, nema te ponude koja bi upalila. Ali nismo svi isti i uglavnom nam je zato i tako kako jeste, da mogu šta hoće bez ikakvih posledica, za šačicu dinara da u kolo uđeš.

Ajde batalite politiku, svako bira sta mu odgovara.
Isto tako ko ne zeli nije obavezan i nek radi sta god hoce.

Nikakva politika nije u pitanju, o čemu pričaš i nemoj mi navlačiti bedu i penale. Moje lično iskustvo je opisano u postu i bilo bi isto da je bilo koja druga kompanija u pitanju, ako mi se desi i sa A1 napisaću isto ovo i misliti isto i još gore i o njima, jer im je to upravo reklama kojom se hvale da neće postupati tako.
Upravo, neka svako radi šta hoće, bitno je da postoji izbor. Ja biram da mi se neko ne po****va po glavi i po potpisu na obavezujući ugovor koji potpisujem sa nekim a ovo je forum gde ljudi dele iskustva, neko će možda iz mog iskustva nešto naučiti a tebe će eto iznervirati i to je okej. Samo ga nemoj nazivati tim prljavim imenom molim te, prosto (ne)poštovanje ugovora je u pitanju.

Vrh Dno